ברור שהיא בנויה אחרת ואם מישהו רוצה לקרוא לזה כלוב (זה לא) אז סבבה אבל הרכב הוא בגודל סטנדרטי של מכונית סדן משפחתית (מה שבאירופה קוראים משפחתי) והמחיר לא כפול שתיים מלקסוס מקבילה.
עבדתי עם מימן 10 שנים כמעט ואני עדיין חיי והמפעל עדיין קיים כמו עוד עשרות מפעלים שעובדים עם מימן באיזור. הרכב אכן לא מותאם לעבוד במדינות עולם שלישי, באירופה יהיו הנחיות ומוסכניקים יעברו הסמכות, רק בשביל שתבין את ההבדל בגרמניה צריך הסמכה כדי לפרק כרית אוויר כי היא מוגדרת כנשק וככזאת שהמכונאי המוסמך מפרק אותה הוא שם אותה בכספת מוגנת אש עד לסיום העבודה שדרשה את פירוקה.
נכון להיום אין דיווח על מיראי מודל 1 ומודל 2 שהתלקחו וגם לא על הבמוו 5 שנמכרה פעם, גם אין דיווחים על אנשים שנהרגו כתוצאה מנהיגה בה לעומת טסלה ששרפות בלתי ניתנות לכיבוי קרו כבר כמה פעמים, אז נכון יש פי כמה טסלות על הכביש מרכבים שמחזיקים מימן אבל צריך לזכור שיש סיכון בכל תוצורת רכב, אם הEU הרשה למכונית לנוע ברחובותיה אני מניח שהסיכון במיראי זהה לזה של טסלה ואחרים
היו מי שניסו לבדוק את אטימות המערכת
2_93.jpg