זאת גם לא בדיוק כותרת.הכותרת נערכה.
אבל קצת קשור. למי שמתעניין.
דעה: רכב חשמלי איננו פתרון אלא בעיה בפני עצמה - TheCar חדשות רכב ותחבורה
זאת גם לא בדיוק כותרת.הכותרת נערכה.
אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)
אני אומר את זה שנים מבלי להיות פרופסור.
התחלתי להבין את זה לפני מספר שנים שמכון גרמני ממשלתי פירסם מחקר שמראה שרכב חשמלי מזהם כבר באולם התצוגה כמו מרצדס דיזל עם 200,000 ק״מ, המחקר הוסר מאתר המכון תוך כמה ימים והאיחוד קבע שהמחקר אינו נכון ואני מניח שאותו דוקטור שעשה אותו איבד את עבודתו.
מקור כל הרוע הוא האיחוד האירופי, הם לא מוכנים להקשיב אבל בשנה האחרונה יש קצת שינוי שם, האיחוד נזכר להכריז על תחנות חשמל אטומיות כאנרגיה ירוקה וזה אחרי שגרמני כיבתה כבר כמה כורים (מזל שצרפת לא הקשיבה להם)
בקיצור עם עוד ועוד דעות כמו זו בכתבה נראה שהרכב החשמלי מונע בסוללות ליתיום הוא טכנולוגית מעבר מטופשת שעוד 20 שנה נסתכל לאחור ונבין עד כמה טיפשים היו הפוליטיקאיים
אין דבר כזה רכב לא מזהם מי שרוצה להיות ירוק שילך ברגל
לרכב עם כולם אבל בקצב שלי
אחי בתור התחלה בהמות פולטות הכי הרבה פד"ח יותר מרכבים מפעלים וכו אז יאללה בואו ניקטול כמה
לרכב עם כולם אבל בקצב שלי
אני בעד דילול אוכלוסין.
מכיוון שאני תערובת אני עלול להשתייך ללא מעט מעט קבוצות שיהיו מדוללות. אבל היי...
לטובת הכדור.
צחוק צחוק אבל מערכות אקולוגיות מאזנות את מספר הפריטים והמינים באופן מפליא ובלתי ברור למדע.
בניתי בריכת נוי, שיחררתי בערך 15 גמבוזיות לפני 10 שנים. לא מאכיל אותם או מתערב והאוכלוסיה נשמרת על מספר פריטים שנראה בעין בלתי מזויינת די קבוע (יותר מ 100 פחות מ 500). יש שינוי ברמת המזון, הסטרס, הטמפ' ועוד זיליון משתנים והכמות מאוזנת. בקנה מידה גדול עם הרבה מינים זה גם עובד. לפעמים נעלמים מיני דגים בים (מרמיר כרגע) וחוזרים אחרי מס' עונות (רעמתן כחלחל). משהו בים מאזן וקובע לפי צורך את המיקום התמותה והרביה- וזה אמר לי ארמנדו הגדול מיפו. עכשיו בני אדם והכדור. מדי פעם מגיפות, מלחמות עולם, תקופות קרח, בצורות וכל זה כביכול לא קשור לפעולת האיזון התמידית, אלא סתם "אירוע מנותק". זה לא. יש הרבה יותר מדי אנשים על הכדור שעושים יותר מדי נזק. מתישהו יתבצע איזון בקנה מידה גדול.
אבל אני אופטימי, זה יקרה![]()
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI