ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
אני דווקא חי בשלום עם המסך המפוצל כי יש לי את כל המידע שאני צריך בדיוק מול העיניים. הניווט בכל מקרה בטלפון שממוקם בדיוק איפה שנוח לי להביט.
גם המתלים הקונבציונאלים של הדגם הרגיל עושים עבודה טובה. הדבר היחיד שהייתי רוצה שישנו בטרייסר זה המנוע - לדעתי האופנוע הזה דורש את המנוע של ה-10.
לגבי הקרוז זה נחמד גם בגיר ידני. אני לא משתמש בו הרבה ואין לי התגדות לוותר עליו אבל נחמד שהוא שם, זה מאפשר לשחרר את הידיים באוטוסטרדות. ואגב זה לא משנה אם התיבה ידנית או אוטמטית כי במהירויות של כביש מהיר הילוך שישי מספיק גמיש כדי להכיל טווח של מהירויות (למשל במקרה של קרוז אקטיבי).
מה שכתבתי קשור לקרוז קונטרול האדפטיבי, התוספת שלו למחיר האופנוע גבוהה אבל בגלל הגיר אתה מוגבל לשימוש בכביש המהיר בלבד, שיש גיר אוטומטי אפשר להשתמש בקרוז קונטרול האדפטיבי גם בכבישים יותר עמוסים, הקרוז קונטרול שיש בדגמים הקודמים מאד מוגבל.
היה לי רכב הילוכים עם קרוז קונטרול רגיל ועכשיו אוטומט עם קרוז קונטרול אדאפטיבי, אין מה להשוות בכלל.

טרייסר 10 יכול להיות מעניין אבל בשביל מה שהאופנוע תוכנן המנוע הנוכחי מתאים בול, שאתה בכבישים מפותלים אתה רוצה להיות כמו אצן למרחקים קצרים, רזה עם שרירים איפה שצריך ולא כמו מרים משקולות.