איפה Dresdner??? רשימת אלקטרוניקה מרשימה למדיי. השאלה עד כמה גבוה המחיר יהיה.
בימאהה מציגים גרסת פרימיום לדור השלישי של הטרייסר 900 - גרסת 9GT+ עם מערכת רדאר חדשה, בקרת שיוט אדפטיבית ואלקטרוניקה מעודכנת; הפרטים והתמונות בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%99%d7%9e%d7...3%d7%90%d7%a8/
![]()
איפה Dresdner??? רשימת אלקטרוניקה מרשימה למדיי. השאלה עד כמה גבוה המחיר יהיה.
ימאהה גרמניה כבר עידכנה את האתר, 17000 יורו לGT + זה לא עומד להיות הצלחה מסחררת.
גם לא שוכנעתי שקרוז קונטרול בתיבה ידנית שווה משהוא, על הDCT של הונדה זה יעבוד מעולה.
תכלס גירסת SP עם אוהלינס קונבנציונלים הייתה יותר מעניינת אותי, בלי רדאר בלי בולמים אקטיבים ועם קוויק שיפטר שכולל בליפר
אגב הגירסה הרגילה נשארה אותו דגם משנה שעברה עם המסך הכפול בלי קישוריות והוא נשאר באותו המחיר 12500 יורו
אנשים סביבי כבר מדברים על זה שהם לא מתכוונים להחליף אופנוע בקרוב, לכולם יש את הכסף לשים אבל כולם מסכימים שזה תחביב ובשביל תחביב לשים סכומים שכבר מגיעים ל20K כבר לא מתאים להם.
20k היום זה ה10k של לפני 5-7 שנים, מעניין לראות לאיפה כל זה יוביל
קטע מסריח, רק הGT+ מקבל את המסך החדש, השאר נשארים עם הזוועה המפוצלת.
אכן המסך המפוצל לא מלהיב
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני דווקא חי בשלום עם המסך המפוצל כי יש לי את כל המידע שאני צריך בדיוק מול העיניים. הניווט בכל מקרה בטלפון שממוקם בדיוק איפה שנוח לי להביט.
גם המתלים הקונבציונאלים של הדגם הרגיל עושים עבודה טובה. הדבר היחיד שהייתי רוצה שישנו בטרייסר זה המנוע - לדעתי האופנוע הזה דורש את המנוע של ה-10.
לגבי הקרוז זה נחמד גם בגיר ידני. אני לא משתמש בו הרבה ואין לי התגדות לוותר עליו אבל נחמד שהוא שם, זה מאפשר לשחרר את הידיים באוטוסטרדות. ואגב זה לא משנה אם התיבה ידנית או אוטמטית כי במהירויות של כביש מהיר הילוך שישי מספיק גמיש כדי להכיל טווח של מהירויות (למשל במקרה של קרוז אקטיבי).
מה שכתבתי קשור לקרוז קונטרול האדפטיבי, התוספת שלו למחיר האופנוע גבוהה אבל בגלל הגיר אתה מוגבל לשימוש בכביש המהיר בלבד, שיש גיר אוטומטי אפשר להשתמש בקרוז קונטרול האדפטיבי גם בכבישים יותר עמוסים, הקרוז קונטרול שיש בדגמים הקודמים מאד מוגבל.
היה לי רכב הילוכים עם קרוז קונטרול רגיל ועכשיו אוטומט עם קרוז קונטרול אדאפטיבי, אין מה להשוות בכלל.
טרייסר 10 יכול להיות מעניין אבל בשביל מה שהאופנוע תוכנן המנוע הנוכחי מתאים בול, שאתה בכבישים מפותלים אתה רוצה להיות כמו אצן למרחקים קצרים, רזה עם שרירים איפה שצריך ולא כמו מרים משקולות.
אני רואה כאן גבות, עניים, אף ושפם (הכידון) אחרי שאתה רואה את זה מאד קשה לא לראות את זה.
אגב בהשוואה לרוב הTFT בשוק הטרריסר 9 הוא הכי קשה לקריאה שהשמש עליו
2021-yamaha-tracer-9-gt---dash.jpg
לי המסכים קטנים מדי.
למעט מד המהירות השאר קטן ומבעס.
בכל מקרה זה לא משהו שהוא דל ברייקר אבל כן הייתי מעדיף מסך גדול יותר.
lokimonster
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני עם גלגל"ש 15 מקדימה. לפני היה חסר לי מומנט בשני ההילוכים הראשונים. מאז ההחלפה אין לי תלונות.