תוצאות 1 עד 13 מ 13

אשכול: ימאהה מציגה טרייסר 9GT+ עם מערכת רדאר

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

ימאהה מציגה טרייסר 9GT+ עם מערכת רדאר

בימאהה מציגים גרסת פרימיום לדור השלישי של הטרייסר 900 - גרסת 9GT+ עם מערכת רדאר חדשה, בקרת שיוט אדפטיבית ואלקטרוניקה מעודכנת; הפרטים והתמונות בפנים.

http://fullgaz.co.il/%d7%99%d7%9e%d7...3%d7%90%d7%a8/

Member הסמל האישי של Smi1ey
    איפה Dresdner??? רשימת אלקטרוניקה מרשימה למדיי. השאלה עד כמה גבוה המחיר יהיה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Smi1ey צפיה בהודעה
    איפה Dresdner??? רשימת אלקטרוניקה מרשימה למדיי. השאלה עד כמה גבוה המחיר יהיה.
    ימאהה גרמניה כבר עידכנה את האתר, 17000 יורו לGT + זה לא עומד להיות הצלחה מסחררת.

גם לא שוכנעתי שקרוז קונטרול בתיבה ידנית שווה משהוא, על הDCT של הונדה זה יעבוד מעולה.

תכלס גירסת SP עם אוהלינס קונבנציונלים הייתה יותר מעניינת אותי, בלי רדאר בלי בולמים אקטיבים ועם קוויק שיפטר שכולל בליפר

אגב הגירסה הרגילה נשארה אותו דגם משנה שעברה עם המסך הכפול בלי קישוריות והוא נשאר באותו המחיר 12500 יורו

אנשים סביבי כבר מדברים על זה שהם לא מתכוונים להחליף אופנוע בקרוב, לכולם יש את הכסף לשים אבל כולם מסכימים שזה תחביב ובשביל תחביב לשים סכומים שכבר מגיעים ל20K כבר לא מתאים להם.
    20k היום זה ה10k של לפני 5-7 שנים, מעניין לראות לאיפה כל זה יוביל

קטע מסריח, רק הGT+ מקבל את המסך החדש, השאר נשארים עם הזוועה המפוצלת.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אכן המסך המפוצל לא מלהיב

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    אני דווקא חי בשלום עם המסך המפוצל כי יש לי את כל המידע שאני צריך בדיוק מול העיניים. הניווט בכל מקרה בטלפון שממוקם בדיוק איפה שנוח לי להביט.
    גם המתלים הקונבציונאלים של הדגם הרגיל עושים עבודה טובה. הדבר היחיד שהייתי רוצה שישנו בטרייסר זה המנוע - לדעתי האופנוע הזה דורש את המנוע של ה-10.
    לגבי הקרוז זה נחמד גם בגיר ידני. אני לא משתמש בו הרבה ואין לי התגדות לוותר עליו אבל נחמד שהוא שם, זה מאפשר לשחרר את הידיים באוטוסטרדות. ואגב זה לא משנה אם התיבה ידנית או אוטמטית כי במהירויות של כביש מהיר הילוך שישי מספיק גמיש כדי להכיל טווח של מהירויות (למשל במקרה של קרוז אקטיבי).

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    אני דווקא חי בשלום עם המסך המפוצל כי יש לי את כל המידע שאני צריך בדיוק מול העיניים. הניווט בכל מקרה בטלפון שממוקם בדיוק איפה שנוח לי להביט.
    גם המתלים הקונבציונאלים של הדגם הרגיל עושים עבודה טובה. הדבר היחיד שהייתי רוצה שישנו בטרייסר זה המנוע - לדעתי האופנוע הזה דורש את המנוע של ה-10.
    לגבי הקרוז זה נחמד גם בגיר ידני. אני לא משתמש בו הרבה ואין לי התגדות לוותר עליו אבל נחמד שהוא שם, זה מאפשר לשחרר את הידיים באוטוסטרדות. ואגב זה לא משנה אם התיבה ידנית או אוטמטית כי במהירויות של כביש מהיר הילוך שישי מספיק גמיש כדי להכיל טווח של מהירויות (למשל במקרה של קרוז אקטיבי).
    מה שכתבתי קשור לקרוז קונטרול האדפטיבי, התוספת שלו למחיר האופנוע גבוהה אבל בגלל הגיר אתה מוגבל לשימוש בכביש המהיר בלבד, שיש גיר אוטומטי אפשר להשתמש בקרוז קונטרול האדפטיבי גם בכבישים יותר עמוסים, הקרוז קונטרול שיש בדגמים הקודמים מאד מוגבל.
    היה לי רכב הילוכים עם קרוז קונטרול רגיל ועכשיו אוטומט עם קרוז קונטרול אדאפטיבי, אין מה להשוות בכלל.

טרייסר 10 יכול להיות מעניין אבל בשביל מה שהאופנוע תוכנן המנוע הנוכחי מתאים בול, שאתה בכבישים מפותלים אתה רוצה להיות כמו אצן למרחקים קצרים, רזה עם שרירים איפה שצריך ולא כמו מרים משקולות.

אני רואה כאן גבות, עניים, אף ושפם (הכידון) אחרי שאתה רואה את זה מאד קשה לא לראות את זה.
    אגב בהשוואה לרוב הTFT בשוק הטרריסר 9 הוא הכי קשה לקריאה שהשמש עליו
    2021-yamaha-tracer-9-gt---dash.jpg

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לי המסכים קטנים מדי.
    למעט מד המהירות השאר קטן ומבעס.
    בכל מקרה זה לא משהו שהוא דל ברייקר אבל כן הייתי מעדיף מסך גדול יותר.

lokimonster

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    מה שכתבתי קשור לקרוז קונטרול האדפטיבי, התוספת שלו למחיר האופנוע גבוהה אבל בגלל הגיר אתה מוגבל לשימוש בכביש המהיר בלבד, שיש גיר אוטומטי אפשר להשתמש בקרוז קונטרול האדפטיבי גם בכבישים יותר עמוסים, הקרוז קונטרול שיש בדגמים הקודמים מאד מוגבל.
    היה לי רכב הילוכים עם קרוז קונטרול רגיל ועכשיו אוטומט עם קרוז קונטרול אדאפטיבי, אין מה להשוות בכלל.

טרייסר 10 יכול להיות מעניין אבל בשביל מה שהאופנוע תוכנן המנוע הנוכחי מתאים בול, שאתה בכבישים מפותלים אתה רוצה להיות כמו אצן למרחקים קצרים, רזה עם שרירים איפה שצריך ולא כמו מרים משקולות.
    ברכב אתה צודק אבל באופנוע (לפחות בארץ) רוכבים בין המכוניות ולכן בכביש עמוס נראה לי לא שייך להפעיל קרוז.

הטרייסר 9 תוכנן להיות ספורטיבי ונוח. כל עוד שהכביש מפותל אכן יש מספיק כח, בקטעים הפתוחים היה יכול להיות כיף לקבל קצת יותר.

ברכב אתה צודק אבל באופנוע (לפחות בארץ) רוכבים בין המכוניות ולכן בכביש עמוס נראה לי לא שייך להפעיל קרוז.

הטרייסר 9 תוכנן להיות ספורטיבי ונוח. כל עוד שהכביש מפותל אכן יש מספיק כח, בקטעים הפתוחים היה יכול להיות כיף לקבל קצת יותר.
    יותר כח תמיד טוב אבל הבעיה שבמנועים גדולים החלקים הנעים בתוך המנוע רוצים להמשיך ישר בזמן שאתה נכנס לסיבוב, בגלל זה הסופרמוטו הם פשוט תענוג בסיבובים, למנוע של הטרייסר יש איזון בין המשקל והגודל הפיזי לכח הסוס.
    אם כבר הייתי רוצה טיפה יותר מומנט בסל״ד נמוך מאשר כח סוס

אני עם גלגל"ש 15 מקדימה. לפני היה חסר לי מומנט בשני ההילוכים הראשונים. מאז ההחלפה אין לי תלונות.

אני עם גלגל"ש 15 מקדימה. לפני היה חסר לי מומנט בשני ההילוכים הראשונים. מאז ההחלפה אין לי תלונות.
    זה דווקא הופיע בדגם שיש לך בישן ההילוכים מסודרים טיפה אחרת ובצורה עדיפה לפי דעתי.

בקיצור, עם המחיר של הGT+ יפול בצורה לא רשמית אז יהיה על מה לחשוב.
    הניקן עולה 16000 יורו ונמכר כחדש בן שנה ב12500 יורו, אני מניח שזה מה שעומד לקרות עם הGT+ בעוד שנה.