עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 21

אשכול: עקיצה של מחיר?

צפייה משולבת

Junior Member

עקיצה של מחיר?

אני רןצה להתחיל ללמןד a1 באשקלון ויש לנו פה רק 2 מורים שמלמדים, הבנתי ששניהם לוקחים 180 לשיעור!
    זה פשוט גניבה!
    יש לכם אולי ידע על כאלה אחרים שמלמדים או משהו כזה קומבינה, זה פשוט מכעיס אותי שככה מנצלים מצב

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Banned
    אתה יכול להוציא רישיון אצל הבדאווים?
    כי למדינה הזו כבר פירקו את האגן

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    אתה יכול להוציא רישיון אצל הבדאווים?
    כי למדינה הזו כבר פירקו את האגן
    חחחח חופשי אחי...
    זה בכל הארץ ככה?? זה מטורף

Senior Member
    ומה עם מחיר הקוטג'

Junior Member
    מדובר בשיעור של 60 דק'? אם כן, אז מחיר די רגיל להיום. זה לא ענייני, אבל אם 2,500 ש"ח חד-פעמי על רישיון זה יקר מידיי בשבילך, הוצאות שנתיות על אופנוע (ביטוח וטיפולים) זה הרבה יותר יקר, וגם תצטרך להוציא כמה אלפים על מיגון. להחזיק אופנוע זה הרבה יותר יקר מרכב פרטי.
    נ"ב: אני למדתי לפני שנתיים A1, אז השיעור עלה לי 180 ש"ח. עכשיו בדקתי, כיום באותו בה"ס זה כבר 200 ש"ח.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי vitalik.t צפיה בהודעה
    מדובר בשיעור של 60 דק'? אם כן, אז מחיר די רגיל להיום. זה לא ענייני, אבל אם 2,500 ש"ח חד-פעמי על רישיון זה יקר מידיי בשבילך, הוצאות שנתיות על אופנוע (ביטוח וטיפולים) זה הרבה יותר יקר, וגם תצטרך להוציא כמה אלפים על מיגון. להחזיק אופנוע זה הרבה יותר יקר מרכב פרטי.
    נ"ב: אני למדתי לפני שנתיים A1, אז השיעור עלה לי 180 ש"ח. עכשיו בדקתי, כיום באותו בה"ס זה כבר 200 ש"ח.
    אני חושב שההתנשאות הזאת לא לעניין.
    לא כולם מוצאים רישיון כדי לרוץ ולקנות אופנוע מיד עם קבלתו.
    אני המלצתי לרבים מחבריי להוציא רישיון בהקדם האפשרי, ולו רק כדי שבבוא היום כישרכשו אופנוע, "יהנו" ממחיר ביטוח "מופחת" בזכות הוותק.
    וכן, 180 שקלים להשכרת אופנוע לשעה זה סכום לא מבוטל, או במילים פשוטות - כמו הרבה דברים בישראל, זה יקר ללא פרופורציה.
    הרי בניגוד לרכב, שם המורה עובד עם התלמיד אחד על אחד - כשמלמדים רכיבה על אופנוע, רוב המורים מריצים במקביל כמה תלמידים, וניגשים אליהם פעמים ספורות במהלך השיעור. כך שריאלית, המורה לוקח 500-600 שקלים על שעה שבה הוא משכיר 3 אופנועים וקצת מלמד. אני לא חושב שזה סביר.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אני חושב שההתנשאות הזאת לא לעניין.
    לא כולם מוצאים רישיון כדי לרוץ ולקנות אופנוע מיד עם קבלתו.
    אני המלצתי לרבים מחבריי להוציא רישיון בהקדם האפשרי, ולו רק כדי שבבוא היום כישרכשו אופנוע, "יהנו" ממחיר ביטוח "מופחת" בזכות הוותק.
    וכן, 180 שקלים להשכרת אופנוע לשעה זה סכום לא מבוטל, או במילים פשוטות - כמו הרבה דברים בישראל, זה יקר ללא פרופורציה.
    הרי בניגוד לרכב, שם המורה עובד עם התלמיד אחד על אחד - כשמלמדים רכיבה על אופנוע, רוב המורים מריצים במקביל כמה תלמידים, וניגשים אליהם פעמים ספורות במהלך השיעור. כך שריאלית, המורה לוקח 500-600 שקלים על שעה שבה הוא משכיר 3 אופנועים וקצת מלמד. אני לא חושב שזה סביר.
    איזו התנשאות?!
    אני בעצמי חשבתי שבתחום הדו"ג, הוצאה שנתית הכי עיקרית זה ביטוח, אחר כך גיליתי שחלקי חילוף יקרים הרבה יותר יחסית ליוקר החלקים לרכבים פרטיים. וגם זמינות של חלקי חילוף עצמם, כאלה שאי אפשרי לייבא פרטנית, מאוד נמוכה. ואותי בכנות זה מרתיע הרבה יותר ממחיר הרישיון עצמו. לפחות A עלה כבר שליש פחות.
    אני בעצמי ללא אופנוע, מחכה להיכנס לדירה החדשה עם חנייה פרטית מקורה. ואני ממש בדילמה האם בעוד חצי שנה כשזה יקרה, לממש חלום או להתחיל בהספקים נמוכים ואז לסבול מהליך מכירה-קנייה לאחר שנה.

Junior Member
    זה לא 2500 זה 3400.. לפי מה שהבנתי ממנו זה שיעור כפול כל פעם

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אתה לא חייב כפול
    ולגבי מחיר תתלונן לממשלות ישראל

מורה הנהיגה משלם ביטוח דלק בלאי מס הכנסה בט"ל ומי יודע מה עוד.

כמובן שאני לא טוען שהם (מורי הנהיגה) לא גוזרים קופון על מבקשי השירות אבל עיקר הטענות צריכות להיות מופנות למחוקק.

יש מקומות בעולם שזה קצת אחרת.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

שושני, אני חושב שאפשר לשמור את זה לאוף...
    לא רואה סיבה להפוך את השרשור הזה לעוד דיון פוליטי ולהביא אותו לנעילה. חבל.
    אם כבר בא לך דיון - תנסה לעשות חשבון כמה עולה למורה נהיגה להחזיק 4 אופנועים A1, וכמה (ריאלית) הוא צריך לקחת לשיעור כדי להרוויח יפה, בהנחה שביום עבודה של 8 שעות יש לו 15-20 תלמידים.
    אני מניח שזה פחות מ-180 שקלים. אבל אולי אני טועה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    קוסטה, אני לא בטוח שאתה צודק.
    אתה צריך להסתכל לא רק על 4 קטנועים 2A אלא כבית ספר לרכיבה שיש לו דו-גלגליים מכל הסוגים.
    ביטוח חובה לבית ספר לנהיגה הוא 8283 לכלי לשנה לעד 250 סמ"ק ו-11,598 לשנה לכלי מעל 250 סמ"ק.
    יש מבנה ומגרש שצריך לשכור.
    יש הוצאות דלק, טיפולים ותיקונים של האופנועים.
    פחת על המחיר של הכלים (קנית חדש – זרקת לחלפים).
    שירותי משרד של לפחות חצי משרה (או ש-8 שעות ביום הופך ל-12).
    הוצאות שונות, כגון חשמל, מים, רואה חשבון שיגיש דוחות למס הכנס ומע"מ וכו'.
    מיסים

כמה נשאר מה-180 שקל הללו?
    כמה מורים לנהיגה אתה מכיר שהם מיליונרים כבדים?

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    קוסטה, אני לא בטוח שאתה צודק.
    אתה צריך להסתכל לא רק על 4 קטנועים 2A אלא כבית ספר לרכיבה שיש לו דו-גלגליים מכל הסוגים.
    ביטוח חובה לבית ספר לנהיגה הוא 8283 לכלי לשנה לעד 250 סמ"ק ו-11,598 לשנה לכלי מעל 250 סמ"ק.
    יש מבנה ומגרש שצריך לשכור.
    יש הוצאות דלק, טיפולים ותיקונים של האופנועים.
    פחת על המחיר של הכלים (קנית חדש – זרקת לחלפים).
    שירותי משרד של לפחות חצי משרה (או ש-8 שעות ביום הופך ל-12).
    הוצאות שונות, כגון חשמל, מים, רואה חשבון שיגיש דוחות למס הכנס ומע"מ וכו'.
    מיסים

כמה נשאר מה-180 שקל הללו?
    כמה מורים לנהיגה אתה מכיר שהם מיליונרים כבדים?
    אין לי מושג כמה נשאר וכמה מרוויחים המורים.
    בגלל זה הצעתי למי שמשעמם לו, לנסות לאתר את הנתונים ולעשות חישוב...
    ב-180 שקלים לשיעור, בהינתן 20 תלמידים ביום (הרי הרוב המכריע של המורים ממקבל תלמידים) ההכנסה היומיות של הביה"ס היא 3600 שקלים ליום עבודה, שהם כ-79200 שקלים בחודש.
    מינוס בלתמ"ים כאלו ואחרים, ימים עם פחות תלמידים וכו' - נעגל מטה ל-70.
    מתוכם הביטוח (על 3 כלים עד 250 ואחד מעל) הוא כ-3000 שקלים. שירותי משרד בחצי משרה - עוד 5000. אגב - לא מעט מורים שעובדים בבי"ס קטן מוותרים על המשרד. דלק - לא מאמין שיותר מ-6-7 ליטר ליום לאופנוע, 25 סה"כ > 200 שקלים בהגזמה.
    כמה עולה מבנה ומגרש - אין לי מושג. מניח שהמחיר משתנה מאוד כתלות במיקום, ומגרש בת"א יעלה הרבה יותר ממגרש באשקלון או בבאר שבע.
    האופנועים עצמם עולים בין 10 אלף ש"ח (קטנוע 125) ל-40 אלף (אופנוע 650 צנוע לרישיון A). לא לשכוח שהמחירים הם ללא מע"מ, וההוצאה מוכרת במלואה למס. בי"ס ראוי יחזיק באופנוע שנתיים (לקטנוע) עד 5 שנים (אופנוע A), וימכור אותם ב-1/4 ממחירם כחדשים. משמע, ירידת הערך הממוצעת של הכלי תעמוד על כ-20 אש"ח על פני 3 שנים, כ-600 ש"ח לחודש. ל-4 כלים מדובר בעלות חודשית של 2400 שקלים.
    עלויות הטיפולים (שוב- הוצאה מוכרת וללא מע"מ) יעלו סכום דומה, אם נניח שהכלי מטופל פעם בחודש (אני ממש בספק שרוב בתי הספר דואגים להחליף שמנים בתדירות כזאת, כל 3 חודשים נשמע יותר ריאלי). עוד 2400 שקלים.
    רו"ח לעסק עצמאי עולה כ-3000 שקלים בשנה, אם אני זוכר נכון. 250 שקלים בחודש.

אז חוץ מעלות המגרש והמבנה, לאיזה סכום הגענו?
    הפתעה: לבי"ס עם 4 אופנועים, ללא עלויות המגרש והמבנה, העלות של כל מה שחושב לעיל הינה 13.250 ש"ח בחודש. גם אם נעגל מעלה ל-15 כי בוודאות שכחנו עוד הוצאות כאלה ואחרות (טלפון, אינטרנט, אתר, בלת"מים, דוח תנועה למורה) נשארנו עם 55 אלף ש"ח בחודש לפני תשלום על המקום והשכר של המורה.
    שאלה:
    אז כמה עולה לשכור מהעיריה מגרש ללימוד נהיגה ומכולה+קאראוון למשרד ולאכסון הכלים? האם בהכרח מדובר בעלות של 25-30 אלף ש"ח בחודש?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    נמחקו כאן מספר הודעות.
    לא כסתימת פיות אלא כי הן לא קשורות לשרשור, וכי כאן לא אוף.
    עמכם הסליחה.
    אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    נמחקו כאן מספר הודעות.
    לא כסתימת פיות אלא כי הן לא קשורות לשרשור, וכי כאן לא אוף.
    עמכם הסליחה.
    ברור מובן ומקובל.
    גם אני מבקש סליחה.

לעניין.
    כתב פה זקן חכם שאנחנו לא רואים מורי נהיגה על יאכטות פאר.
    לכן המלצתי לפות"ש כבר בתגובה הראשונה שישיג מצידי בקומבינה. זה לא שהוא הולך לשבת בקופסת פח ארבע טון ולדרוס מישהו.
    מקסימום יחליק ויפגע בעצמו.

מורי נהיגה זה לא טכנאי מזגנים באוגוסט

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אין לי מושג כמה נשאר וכמה מרוויחים המורים.
    בגלל זה הצעתי למי שמשעמם לו, לנסות לאתר את הנתונים ולעשות חישוב...
    ב-180 שקלים לשיעור, בהינתן 20 תלמידים ביום (הרי הרוב המכריע של המורים ממקבל תלמידים) ההכנסה היומיות של הביה"ס היא 3600 שקלים ליום עבודה, שהם כ-79200 שקלים בחודש.
    מינוס בלתמ"ים כאלו ואחרים, ימים עם פחות תלמידים וכו' - נעגל מטה ל-70.
    מתוכם הביטוח (על 3 כלים עד 250 ואחד מעל) הוא כ-3000 שקלים. שירותי משרד בחצי משרה - עוד 5000. אגב - לא מעט מורים שעובדים בבי"ס קטן מוותרים על המשרד. דלק - לא מאמין שיותר מ-6-7 ליטר ליום לאופנוע, 25 סה"כ > 200 שקלים בהגזמה.
    כמה עולה מבנה ומגרש - אין לי מושג. מניח שהמחיר משתנה מאוד כתלות במיקום, ומגרש בת"א יעלה הרבה יותר ממגרש באשקלון או בבאר שבע.
    האופנועים עצמם עולים בין 10 אלף ש"ח (קטנוע 125) ל-40 אלף (אופנוע 650 צנוע לרישיון A). לא לשכוח שהמחירים הם ללא מע"מ, וההוצאה מוכרת במלואה למס. בי"ס ראוי יחזיק באופנוע שנתיים (לקטנוע) עד 5 שנים (אופנוע A), וימכור אותם ב-1/4 ממחירם כחדשים. משמע, ירידת הערך הממוצעת של הכלי תעמוד על כ-20 אש"ח על פני 3 שנים, כ-600 ש"ח לחודש. ל-4 כלים מדובר בעלות חודשית של 2400 שקלים.
    עלויות הטיפולים (שוב- הוצאה מוכרת וללא מע"מ) יעלו סכום דומה, אם נניח שהכלי מטופל פעם בחודש (אני ממש בספק שרוב בתי הספר דואגים להחליף שמנים בתדירות כזאת, כל 3 חודשים נשמע יותר ריאלי). עוד 2400 שקלים.
    רו"ח לעסק עצמאי עולה כ-3000 שקלים בשנה, אם אני זוכר נכון. 250 שקלים בחודש.

אז חוץ מעלות המגרש והמבנה, לאיזה סכום הגענו?
    הפתעה: לבי"ס עם 4 אופנועים, ללא עלויות המגרש והמבנה, העלות של כל מה שחושב לעיל הינה 13.250 ש"ח בחודש. גם אם נעגל מעלה ל-15 כי בוודאות שכחנו עוד הוצאות כאלה ואחרות (טלפון, אינטרנט, אתר, בלת"מים, דוח תנועה למורה) נשארנו עם 55 אלף ש"ח בחודש לפני תשלום על המקום והשכר של המורה.
    שאלה:
    אז כמה עולה לשכור מהעיריה מגרש ללימוד נהיגה ומכולה+קאראוון למשרד ולאכסון הכלים? האם בהכרח מדובר בעלות של 25-30 אלף ש"ח בחודש?
    אני חושב שהם לא משלמים על שימוש במגרש