ואני תוהה.
איך זה שהכל התפוצץ בבום אחרי הבחירות? פיייתאום! יש כמה מקרים ביום של מישהו דופק קסדה במישהו.
יכול להיות שהתשקורת מהדהדת לנו ברזוננס ואנחנו מגיבים בהתאם?
לפני הבחירות לא היתה אלימות?
גילוי נאות - לא הצבעתי
זה לא סוד שהמצב בכביש מדרדר במהירות והחברה שסביבנו, השיח הציבורי ורמת האלימות, גוברת ועולה מיום ליום.
וזה פועל בשני הכיוונים, הכבישים הפכו לשדה קרב ומסלול הישרדות.
על פי הקוד האנושי, תמיד הצד השני אשם, אני רק הגבתי למצב.
בזמנו היו כאלה שצידדו ב-"אהבה קשוחה" לנהגים שסביב, חיסול מראות, וחינוך ומחדש, תמיד חשבתי שזה מטומטם,
ותמיד יהיה בצד השני אחד שהוא קצת יותר "מפגר"...
כן זה כבר הפך לסוג של נורמה ואנחנו הרוב הפחות בעייתי צריכים להתמודד עם זה.
אין לי פתרונות יש בי רק עצב.
אישום: רוכב קטנוע איים להרוג נהג רכב בחיפה וחבט בו באמצעות קסדה
חטיבת התביעות של המשטרה הגישה כתב אישום נגד נהג קטנוע בן 22 מחיפה בגין תקיפת נהג בכביש בעיר. לפי החקירה, נהג הרכב נסע עם אישתו ובתו וביצע עקיפה, בזמן שצפר לו הנאשם. כאשר עצרו השניים, ירד הנאשם מהקטנוע ובעט עם רגלו במראה של הרכב ושבר אותה. אחרי שירד הנהג מהרכב כדי לבחון את הנזק, איים רוכב הקטנוע על חייו ואמר "אני אהרוג אותך", ריסס גז פלפל על פניו מספר פעמים, וחבט בו באמצעות קסדתו. (ליאור אל-חי)
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ואני תוהה.
איך זה שהכל התפוצץ בבום אחרי הבחירות? פיייתאום! יש כמה מקרים ביום של מישהו דופק קסדה במישהו.
יכול להיות שהתשקורת מהדהדת לנו ברזוננס ואנחנו מגיבים בהתאם?
לפני הבחירות לא היתה אלימות?
גילוי נאות - לא הצבעתי
נו, התחלנו (שוב) עם הקונספירציות?
שושנה, מה הרמת לו להנחתה?..![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
זה יותר מצב חירום במדינה.
הכביש זה פשוט עוד זירה.
כשבית משפט גוזר עונשים מגוכחים וכשלכוחות הביטחון אין גיבוי
וכשיש נבחרי ציבור אחרי הרשעה או תחת חקירה וכמובן או מתנגדי פונדקאות או תומכי טרור מה שנקבל זה סכין ללב
נ.ב
השרשור עובר לאוף....
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מה רוצים? היה לנו פה שינוי במדינה. הבטיחו ממשלת שינוי, קבלנו שינוי. טרור משתולל עם עשרות פיגועי אבנים ביום וארועי ירי כמעט יומיים, עבריינות חסרת מעצורים בכבישים וברחובות, מחסור בתרופות בבתי מרקחת.
לא שזה לא היה שם קודם - אבל המגמה היא החמרה משמעותית בשנה האחרונה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
איש חכם כתב פעם
תמיד תזכור סבאל'ה (שוש) שאת הנתונים שאתה בולע בשקיקה מגישה לך התשקורת אחרי שהיא בישלה אותם.
לא היית שם. אתה לא מכיר את הסיטואציה ולא את הנפשות הפועלות.
פעם הלכתי לבד בשדות מתחת להר חיריה, ממולי הגיע עדר סוסים וישמעלים עליהם, אלו שכבשנו להם את הארץ, שועטים,
קפצתי הצידה כמו עכבר מורעל על הקוצים
מה היה מציל אותי? אתה?
טוב שלא היה לי סמארטפון לצלם. כמו האלמנה מחולון
לא מתייחס לפוליטיקה מתייחס אלה שעודדו שבירת מראות של רכבים, מתייחס לאלימות ששני הצדדים מרשים לעצמם נגד עצמם
ומתייחס לחברה בישראל ומה שנהיה ממנה.
אישום: צעירה מחולון הכתה באמצעות פטיש נהג בעקבות ויכוח על חניה
כתב אישום הוגש נגד שמחה ספיר מזר, בת 25 מאשדוד, בגין תקיפת נהג בפטיש בעקבות ויכוח על חניה. על פי כתב האישום, בחודש ינואר האחרון התפתח בין מזר וחברה לנהג ויכוח על חנייה בשכונת תלפיות בעיר, שבמהלכו שני הרכבים פגעו זה בזה. לבסוף הנהג נסע כדי להחנות במקום אחר, אך הנאשמת וחברה צעקו לעברו שימסור את פרטיו, התקרבו אליו וקיללו אותו. מכתב האישום עולה כי בשלב מסוים מזר הכתה את הנהג עם פטיש בידו, וכתוצאה מכך הוא דימם באחת מאצבעותיו. לאחר מכן הוא נמלט לתוך חנות בזמן שהשתיים רדפו אחריו ונעצרו על ידי השומרים. (גלעד כה
11:59
חשד: תושב עכו תקף באמצעות מוט ברזל נהג שלא אפשר לו להיכנס לנתיב הנסיעה
תושב עכו בן 25 נעצר בחשד שתקף אתמול באמצעות אלה נהג רכב שלא אפשר לו להיכנס לנתיב נסיעתו סמוך לעין המפרץ שסמוך לעיר. נגרם נזק לרכב של הנהג. מחקירה ראשונית עולה שהחשוד חסם את נתיב נסיעתו של הנהג, יצא מרכבו והחל להכות באמצעות מוט ברזל את הרכב ואת ידו של הקורבן, ולאחר מכן נמלט מהמקום. לקורבן נגרמו חבלות והוא קיבל טיפול רפואי בבית החולים לגליל בנהריה. המשטרה תבקש מבית משפט השלום בעכו להאריך את מעצרו של החשוד. (יאיר קראוס)
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ואתה ממשיך להביא מהפראבדה
ועל זה נאמר ככלב השב אל קיאו
מצ'עמם לו בפנסייה (בין משחק עם ארגזים וזיוודים לטיול הבא), בגלל זה הוא התפנה להגיב..
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
לאפ׳חד לא מפריע שכל ערס על TMAX שמנסה להתאבד לתוך מכונית שנוסעת לתומה בנתיב מקבל ב-Ynet את הטייטל ״רוכב אופנוע״?
עזרו לדוד תקשורת להגות קטגורית תחבורה חדשה...
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024