אחת ההמצאות המיותרות מחוץ למסלול אבל באותו זמן אחת ההמצאות הכי מהנות שאפשר לקבל על אופנוע היום.
אני לא יקנה אופנוע בלי קוויק שיפטר.
בתקופה האחרונה יש יותר ויותר אופנועים שמגיעים עם קוויקשיפטר ועם אוטובליפר (קוויקשיפטר דו-כיווני), אז בואו נבין על מה בדיוק מדוברו איך זה עובד.
http://fullgaz.co.il/%d7%98%d7%9b%d7...4%d7%99%d7%a8/
![]()
אחת ההמצאות המיותרות מחוץ למסלול אבל באותו זמן אחת ההמצאות הכי מהנות שאפשר לקבל על אופנוע היום.
אני לא יקנה אופנוע בלי קוויק שיפטר.
אז למה לא לקנות פשוט את האוטומטי של הונדה?
ובכל מקרה,
איך שלא תסובב את זה,
אתה לא "יקנה" אף אופנוע כי אתה הוא אתה ולא ה"הוא".
קוויקשיפטר ובליפר זה לגמרי דבר ממכר.
אין קשר בין קוויקשיפטר לבין גיר אוטומטי. הקוויקשיפטר לא מחליף הילוכים, הוא רק מקצר את משך זמן ההחלפה ומאפשר העברת הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ', ובהעלאת הילוכים גם בלי לסגור את הגז.
כמו ללחוץ על כפתור ב"מצב ידני" בגיר אוטומטי.
זאת הרי תחילתו של מדרון חלקלק.
לדברים טובים מתרגלים מהר![]()
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
עשיתי סיבוב על ננסי DCT של חבר
תכלס בשגרה זה אחלה דבר ונראה לי שיותר טוב ונכון מכל קוויק שיפטר או בליפר מכל סוג.
מבחינת רכיבה ספורטיבית מה אני מבין אני רוכב עגלה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בורסיס החדש יש לי, בהתחלה הייתי חשדן לחלוטין וכמעט לא השתמשתי איתו, אחרי שהחלטתי שאני חייב להכיר ולדעת להשתמש בו בצורה הטובה ביותר יש מצבים שאני לגמרי נהנה ממנו במיוחד בהעלת הילוך ויש מצבים שפחות אבל למדתי לנצל אותו לצרכים ספציפיים ולהוציא את המקסימום מהמכונה שלי.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ואני עדיין תקוע בכמה למשוך את הכפתור שמחובר לקרבורטור בימים קרים בשביל לא לגמור את המצבר
כמו שכבר כתבתי בפוסט על הבמבי 1000RR,
רכבתי לאחרונה במסלול עם המערכת הזאת,
במסלול זה היה אחלה, כשאתה מנסה להקיף חתיחת אספלט בזמן הקצר ביותר המערכת הזאת סבבה לטעמי,
המחשב גם יודע לתת גז ביניים בהורדת הילוך, מעלף.
מה גם שבכביש הציבורי רוב הזמן הייתי מעלה הילוכים ללא קלאץ בכל מקרה (זה כשהייתי רוכב על אופנוע, היום לצערי זה קטנוע, מקווה שבקרוב אחזור לנעורי)
לא חושב שבאופנוע לכביש הציבורי זה מאסט אבל היי, אם נותנים לא תיקח?