[B]בשנת 2022 נמשכה מגמת הגידול בשוק הדו-גלגלי הישראלי, כשנמכרו יותר מ-21 אלף אופנועים וקטנועים והגידול צפוי להימשך; סיכום מכירות בשוק הדו-גלגלי הישראלי
https://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%90%d...9c-%d7%91-2-4/
[B]בשנת 2022 נמשכה מגמת הגידול בשוק הדו-גלגלי הישראלי, כשנמכרו יותר מ-21 אלף אופנועים וקטנועים והגידול צפוי להימשך; סיכום מכירות בשוק הדו-גלגלי הישראלי
https://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%90%d...9c-%d7%91-2-4/
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 03-01-2023 בשעה 19:22.
יאללה לשאלות המסורתיות...
רק אם זאת לא טרחה - מעניין לדעת כמה נמכרו:
- דוקאטי דזרט X
- הסקוורנה נורדן 901
- מוטו גוצי V85TT
- רויאל אנפילד אינרספטור/ קונטינטל GT/ הימליאן
- סוזוקי DR650/DRZ400
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
נסו את הלינק כעת
אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)
גוצי V85 E5 אני ועוד קונה בודד, וכן, אפשר לצפצף על אנשי המכירות (באתי למותג, לא למוכר) אבל 3 חודשים למגן מנוע, 5 חודשים לארגזים ו-3.8 אש״ח לידיות מחוממות (אחרי בירור עודכן ל-1.5, שזה עדיין מלא)...
הדבר היחיד שמחזיק את המותג זה המוסך.
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
גם השלישי פה, הוא זה שזרם על ה-E4. 😂
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Saucony Triumph 2024
באמת שאני לא מבין את כל היבואנים הזעירים של הקשקושים מסין.
ֿועוד במדינה כזו קטנה כמו שלנו. לא מבין ממה הם מתפרנסים.
ֿמה שכן היה מצחיק לקרוא את רשימת המותגים בקצה תחתית הרשימה.
-טייווין לאניסטר, סאורון, צ׳ינג צ׳ונג, יאדה יאדה, קיווי, לאקי, פלאפל דוהן, וכל האחרים שאפילו בגוגל אין להם אזכור. יבואן כמו swm מה זה חברת קש?
אה, לא קלטתי שא הזקן הוא זה שפתח אז את הת׳ראד. אז הוא הבעלים המאושרים של ה-E4, ובעלי ה-E5 כנראה לא מפה; אני רק יודע שנקנה לא מזמן - יש קבוצת WA לא רשמית של בעלי המותג. אגב יש בה גם נוכחות לא רשמית של עופר, אז אני מניח שחלק מהתלונות כן נשמעות אצל המותג ואני מניח שחלקן נשקל/מטופל.
בינתיים זה נראה שרוב הרוכבים בפועל מרוצים מהכלים ואני מכיר אישית אנשים שפוזלים למותג, גם אם לא V85 אז ה-V7. ולגביי המחיר... נו, מי שקונה גוצי יד שניה צוחק כל הדרך אל הבנק.
Saucony Triumph 2024