בינתיים העיכובים על שיווק לציבור של האופנוע של סטארק נצברים ונצברים.
יש לי חבר ששם DOWN PAYMENT וכרגע זה 8 חודשים עיכוב, הייתי מוסיף לפחות.
רויאל אנפילד משקיעה 50 מיליון אירו ורוכשת מניות של חברת הסטארטאפ סטארק אשר הציגה את הווארג - המוטוקרוס החשמלי עם 80 כ"ס; האם נראה בקרוב רויאל אנפילד חשמלי? הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%95%d7...c%d7%99%d7%aa/
![]()
בינתיים העיכובים על שיווק לציבור של האופנוע של סטארק נצברים ונצברים.
יש לי חבר ששם DOWN PAYMENT וכרגע זה 8 חודשים עיכוב, הייתי מוסיף לפחות.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
אכן, אלה המספרים.
אני מקווה מאוד שזה עיכוב שנובע מקפיצה גבוהה מעל לפופיק בקביעת לוח הזמנים ולא בעקיצה כזו או אחרת.
כך או כך, הפרויקט התחיל עקום מאוד.
כמה מקדמה חבר שלך שילם?
לפי מה שאני זוכר משהו כמו 500 או 800 דולר, הוא לא היה נראה מאד מוטרד רק שהוא לא ממש אהב שהמייל אמר couple of months delay ואז הסתבר לו שזה 8 חודשים ממקור אחר.
מעניין למה אתה חושב שהפרוייקט התחיל עקום?
ואם כבר איך זה שסטארק מצליחים לעשות השקה של אופנועים חשמליים או בעיקר יחסי ציבור כשהונדה עם CRF E שלהם מלפני שנתיים עוד רק נתנו לרוכב מפעל לרכב עליו בפומבי.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
כנראה כמו כולם הם מחכים לשבבים וסוללות.
וכחברה קטנה הם בתחתית סדר העדיפויות של יצרני החלקים
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!