ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
למען ההגינות אומר שאני לא במצב ריכוז כרגע לקרוא (באמת) את תגובתו של mk4th
ובטח ובטח שאני לא מגיע מהתחום הנ"ל, כך שתשובה מקצועית עם טיעונים סותרים ממני תהיה כישלון ידוע מראש.

אבל לא זנחתי את העניין. ולא התעלמתי מהתשובה של mk4th

בנתיים אני מחפש סימוכים לדבריי בדבר האנשים אשר זכו במשפטים היות והווירוס לא בודד,
וגם אסיט את הדיון לניסיון שלי (אם לג'וני מותר, בעניין ההדבקות המשפחה שלו, אז גם לי)
נגיד לטטנוס.
מעל עשרים שנה לא דחפתי את השטות הזו לגוף שלי, ונחתכתי לא פעם חתכים מכוערים עם המון דם מברזלי בניין חלודים, אספלט מג'וייף ושאר מרעין בישין.
שלא לדבר על הפפילומה שדחפו סתם ככה לאחיינים שלי כשהיו בגיל מצווה.

אבל נחזור להתמקד בווירוס הכל כך מדבק - מגיפת קץ האנושות.
(פה התחלתי לכתוב עליי אישית, אבל מחקתי)
הבחור שאוסף ממני את פחיות הבירה (איש בן שמונים/תשעים בקושי הולך ואין לו מושג מה זה מקלחת) בשיא הקורונה היה מחטט בזבל, לא מסיכה ולא בטיח,
ואז היה בא אליי והייתי מוסר לו בלי ככפות או מסריחה בכיף את שקיות הנילון עם הפחיות, יד נוגעת ביד, ואחר כך הייתי מגרד את העיניים או משהו.

בקיצור בדיחה, אבל תנו לי קצת זמן להתארגן על תשובה הולמת.
אני איטי במחשבות לעת זיקנה.
לא שמעתי שהיה דבר כזה שמישהוא זכה במשפט מחמת חוסר זיהוי הנגיף אבל בכל מקרה כמו שאמרה לי עורכת דין פעם לפני משפט, לא משנה אם אתה 100% צודק ויש לך את כל הראיות, שאתה לפני שופט הכל יכול להיות.
השופטים לא מדענים ואם הנתבע הביא ״מומחה״ שטען את זה בזמן שהתביעה התרשלה ולא הביאה ממוחה מטעמה השופט בהחלט יכול להחליט על סמך מה שהוצג לו שהדו״ח לא מוצדק

לגמי סימוכים, אם עוברים על כל מה שצרפת לשירשור הזה זה ברובו ממקורות לא אמינים ושאין לך תשובות אתה נסוג מאותה טענה.

כמו שאחרים כתבו לך גם אני לא הייתי בצד של הmask nazis ונהני הסגרים למיניהם, אבל הקורונה כאן, עוד נגיף מני רבים ושכנראה הונדס ע״י האדם (לפי מכון ביאולוגי ידוע בגרמניה), זה שלא היה לך קורונה לא אומר שהיא לא קיימת וכמוני עוד הרבה אחרים חלו בא ואצל חלק זה היה מורגש שזה לא שפעת ככה שממקור ראשון אנשים חוו את הנגיף הזה.