עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 134

אשכול: דציבלים עקמומיות טרוליזם ונבערות

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    אתם בכלל לא מסתכלים על החלק הרלוונטי. צריך לחשב את החלק שמסומן כאן באדום:
    קובץ מצורף 9993
    אתה טועה ומטעה!!! לא חבל?
    אם אני נמצא על כדור. ומביט ישר - אני משיק (שזה 90 מעלות בשביל הזקן המסכן) לרדיוס. לא מביט למטה בזווית קטנה מ90 כפי ה"איור" שלך.

הבט שוב. אני נמצא בקודקודו של ה H ומביט ימינה ישר - ז"א 90 מעלות משיק לרדיוס.
    אתה רואה את המלבן שנוצר? (גובה h בסיס חץ אפור)

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה

אלא אם כן אתה והזקן המצאתם את הגיאומטריה האוקלידית מחדש,
    ואם כך הדבר - ריספקט!

Banned
    תוספת קטנה - משיק זה האלף בית של הגימל דלת של החשבון האינפיטיסימאלי דיפרנציאלי ואינטגרלי (או שזה היה הפוך? שלושים שנה לך תזכור אה אה אה אה ) במיוחד בנגזרות. בהן הנגזרת הינה המשיק לנקודה.
    אבל מה אני מבין במתמתיקה ??? א. הזקן מבין!

Senior Member
    curvature.jpg

ג'וני, הקדמת אותי.

אוי יוי יוי, איך הזקן הסנילי חד יותר מצעיר כמוך, איך? איך אתה מקבל את כל השטויות שאתה קורא בלי לבדוק? יכול להיות שאפילו הנוירון הבודד שלך לא מתפקד לפעמים?

אז ככה: האתר ששלחת אליו עם הציור נראה ממש טוב, עד שבודקים מה הוא מחשב. ומסתבר שה-h בכלל לא רלבנטי לעקמומיות. מה שרלבנטי זה ההפרש בין הקו הישר D לבין האורך d או ההבדל בין r ל-R. (תסתכל בתמונה) זה מה שקובע כמה העקמומיות מסתירה או לא עצמים.

ואפילו, ניקח את המספרים שלו. אם רדיוס כדור הארץ הוא 6371 ק"מ והמרחק בתצפית (D) הוא 10 ק"מ, הזווית שנוצרת היא:
    0.5D/r=sin(a/2)
    מכיוון ש-D הוא 10 ק"מ ו-r הוא 6371 ק"מ, אז sin(a/2) הוא כ-7.848X10-4 מעלות. Arc-sin מציע זווית של כ-0.04497 מעלות עבור a/2, כלומר, הזווית a היא כ- 0.0899 מעלות. מכיוון שבמעגל יש 360 מעלות (או אולי גם זה נושא לוויכוח?) והיקף כדור הארץ הוא 40030 ק"מ, אורך הקשת d הוא
    40030X 0.0899/360, שהם 9.999999 ק"מ – פחות מהקו הישר!!!. זה רק אומר שהעקמומיות היא כל כך קטנה ששגיאת המחשבון גדולה מדי לחישובה.
    בשיטה השנייה: האורך של R הוא R=r*cos(a/2). בהצבת המספרים מתקבל ש-R הוא 6370.998 ק"מ. לפיכך, ההפרש בין R ל-r הוא 1.9 מטר. גם כאן, ההפרשים קטנים מדי עבור המחשבון מכדי להסתמך על התוצאה.
    אז ה-4 מ"מ שנתתי בהערכה ראשונה כנראה נכון.
    אם אתה ממש רוצה לבדוק (ע"י חישוב, לא ע"י חיפוש בעוד אתר אינטרנטי הזוי), תעביר את הזוויות לראדינים ממעלות, תשתמש בקירוב של x=sinx בזוויות קטנות ותעבוד ב-double precission. יש לך סיכוי לקבל תוצאה יותר מדויקת.

ועוד לא דברנו על "מובאות תורת הקוונטים" הדביליות שלך.

Senior Member
    אם אני נמצא על כדור. ומביט ישר - אני משיק (שזה 90 מעלות בשביל הזקן המסכן) לרדיוס. לא מביט למטה בזווית קטנה מ90 כפי ה"איור" שלך.

ואם כך הדבר - ריספקט!
    תגיד, אתה עושה את עצמך, או שזה באמת?
    משיק יוצר זוית של 90 מעלות עם אמצע המעל בנקודת המגע. אם אתה עומד על כדור המשיק במקום בו אתה עומד מאונך לפנים (מהווה המשך קו הגוף שלך לכיוון מרכז הכדור). בכל נקודה אחרת תהיה זוית שאינה 90 מעלות בין הגוך שלך לרוי המשיק שיוצא מהעין שלך.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    אני רואה פה מישהו שעומד על הקרקע, (שזה אתה!) מביט לקרקע ומחפש מחילה להיקבר בה מהבושה.

תמשיך תמשיך

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    עובדתית אפקט הכימור של כדור הארץ קיים, התמונה המצורפת מוכיחה את זה אבל הם לא בדקו את זה כי זה הורס להם את התאוריה

בנתיים הנה הסברים פשוטים שכל ילד יכול להבין

https://crosstalk.cell.com/blog/seve...nd?hs_amp=true

Senior Member
    כל המשוואות האלה נראות מפחידות. מחכה שאיילזו יגיד מי צודק.

Banned

ואם כך הדבר - ריספקט!
    תוספת קטנה - משיק זה האלף בית של הגימל דלת של החשבון האינפיטיסימאלי דיפרנציאלי ואינטגרלי (או שזה היה הפוך? שלושים שנה לך תזכור אה אה אה אה ) במיוחד בנגזרות. בהן הנגזרת הינה המשיק לנקודה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    עובדתית אפקט הכימור של כדור הארץ קיים, התמונה המצורפת מוכיחה את זה אבל הם לא בדקו את זה כי זה הורס להם את התאוריה

בנתיים הנה הסברים פשוטים שכל ילד יכול להבין

https://crosstalk.cell.com/blog/seve...nd?hs_amp=true
    נו בחיאת! איבדתם את זה לגמרי!
    https://web.telegram.org/z/#-1543955025

אז אני אשאל שוב - מישהו פעם גזר נגזרת בחיים שלו? השיק משיק? השתמש בסרגל? מחוגה? היטל צד? היטל על? מבט ISO ?

מישהו ????

דציבלים עקמומיות טרוליזם ונבערות

ולכן פניתי ל ChatGPT. הוא יכול לכתוב לך פרוייקטים של תוכנה בצורה מדהימה!
    https://www.youtube.com/watch?v=3cJ7_qCY7R4
    רציתי לשאול אותו בדיוק כמו שהחבר'ה ה"הזויים" פנו למחשבון הראשון של גוגל. המחשבון גם הוא הזוי?

אתה שואל את השאלה הלא נכונה, ואני מקווה שבתום לב.
    בוא אני אעזור לך:

ש. איך זה שאלפי אנשים שומרים "סוד" כל כך גדול על שמעולם לא נחתו על הירח?
    ת. על פרויקט מנהטן שמעת? בכלל, כמה קשה להקרין סרטי דיסני במסכים של צוות הקרקע?

אז לפני שאנחנו רצים לאינטרס משותף של ארה"ב וברה"מ בוא תסביר לי -
    * איך ערימה של מוטות אוהל עטופה בנייר צלופן שרדה את החום של הטיסה (חיכוך אוויר באטמוספירה) כשיש בתוכה אנשים?
    * איך אין מכתשים מתחת לגבבת המוטות - סימן למנועים הרקטים?
    * איך ניקסון מדבר איתם בטלפון חוגה, ואין שום דיליי?
    * איך הגששית בראשית - "הצליחה" על הניסיון הראשון שלה ללא שום ניסויים לנחות במאדים? (זה היה מאדים?)

בוא נתחיל בזה.

לגבי FE - עד לפני 500 שנה (אאל"ט) כולם ידעו שהארץ שטוחה (ויש מעליה כיפה) כך שזה הרבה לפני ברה"מ וארה"ב.

כמה שלא תנסה להקניט - אני לא אטיף לך בעניין (FE) כי זה לא ממש משנה לי בחיים האישיים או מקדם אותי לאן שהוא.
    וגם ראית - מראים לכם מחשבון בלתי תלוי מגוגל ואת החישוב המדוייק ואתם עדיין עיוורים.
    אז תמשיכו להאמין. זו בחירה שלכם.

השקרים הגדולים של נא3א (פון בראון גוייס לארהב מגרמניה אחרי המלחמה ביחד עם עוד "מדענים") - יותר מעניינים.
    אבל מי שאוכל את הלקרדה זה העם האמריקאי ששפך מספר אינסופי של דולרים על מוטות עטופים בצלופן, סרטים של דיסני, טיסות זירו G ובסיסים סודיים

ועוד יותר מעניין זה הסרט הרע של שלוש השנים האחרונות, אנשים איבדו לגמרי את ה IQ שאם אי פעם היה להם. לגמרי.
    וזה, כבר נוגע לי אישית.

לא אשכח את המשטרה מעלה מסוקים לאוויר, סירות ואופנועי ים על מנת להוציא גולשים מהמים!!!
    שחלילה הגולשים לא ידביקו את המדוזות בקורונה!

ב 2009 הם ניסו את אותו התסריט בדיוק - אבל אז בניגוד להיום כולם (או רובם) היו כמוני ופשוט זרקו ז על הבדיחה הגרועה הזו.

https://www.ynet.co.il/articles/0,73...899534,00.html
    https://www.youtube.com/watch?v=RoD2ViSMv2o

האם ידעת שהוצעו פרסים כספיים של עשות אלפי דולרים למי שמצליח לבודד את הקIרונה? (לבודד ממש! לא צילומי אילוסטרציה)
    האם ידעת שברחבי העולם - אנשים שבחרו להישפט במקום לשלם קנס על מסיכה - זוכו בדיוק מאותה סיבה - שלא הוכח (בודד) ווירוס.

אם נלך יותר רחוק. לפני 100 שנה היה בדיוק את אותו סרט - עם מסיכות והכנסת הורים שלא "מחסנים" לכלא.
    באותו הזמן נעשה ניסוי בצבא.
    לקחו קבוצת אנשים בריאים. נתנו להם לשהות ליד קבוצת חולים במגיפה הנוראה - אף אחד לא נדבר.
    הבריאים התקרבו לחולים כמעט עד נשיקה - אף אחד לא נדבק.
    אמרו לחולים להשתעל על הבריאים ... כנ"ל
    לקחו דם של החולים והזריקו לבריאים .... אף אחד לא נדבק.
    לא קראתי את המקור אבל יש עוד עדויות. חוץ ממנו

זה לינק ===> Some Interesting Though Unsuccessful Attempts to Transmit Influenza Experimentally

אז בוא, לפני שמתכווץ לך (לכם!) הרקטום למשמע FE - בואו ננחת מהירח ותענו על שאלות פשוטות.

אה כן, ומזל טוב לשחקן הגרוע באז
    https://www.ynet.co.il/environment-s...08kji#autoplay
    אם כבר מדברים על הונאות chatgpt הוא אחד מהם לכאורה ועכשיו עומדים למשפט.
    בינה מלכותית שבעצם גונבת זכויות יוצרים שוב לכאורה כדי להפיק תוכן וצריכה מחלקה שלמה של אנשים שכל הזמן מעדכנים את הדאטה בייס שלה.
    נסה לכתוב שאלה פעמיים ותקבל 2 תשובות לא זהות, לא בינה ולא נעליים, אני מעדיף לעשות גוגל כי לפחות שם אני יכול לראות מאיפה המידע נלקח, למשל אם אתה מחפש משהוא על פוליטיקה חשוב לדעת אם זה מCNN או מFox.

לגבי כתיבת קוד שם באמת יש טכנולוגיה מתקדמת, לא בינה מלאכותית אבל בהחלט התקדמות טכנולוגית שכבר בשימוש במחלקות הQA שמחפשות דרכים לעשות בדיקות תוכנה אוטומטיות
    נערך לאחרונה על ידי Dresdner; 22-01-2023 בשעה 13:32.

Banned
    לגבי כתיבת קוד שם באמת יש טכנולוגיה מתקדמת, לא בינה מלאכותית אבל בהחלט התקדמות טכנולוגית שכבר בשימוש במחלקות הQA שמחפשות דרכים לעשות בדיקות תוכנה אוטומטיות
    חבוב אני כתבתי QA בסלניום פירפוקס עוד כשהיית בשא"ש

וכן, הצ'אט GPT לא יודע לענות על השאלה - what is the ultimate answer

חבוב אני כתבתי QA בסלניום פירפוקס עוד כשהיית בשא"ש

וכן, הצ'אט GPT לא יודע לענות על השאלה - what is the ultimate answer
    יופי לך, אז אתה יודע שאין שם בינה מלאכותית אז למה אתה חושב שזה איזה סוג של הוכחה לניסוי של החברים ההזויים שלך?

הchatgpt עדיין חושב שחיסון הקורונה בטוח למרות שגם הCDC התחיל להודות בסטיסטיקה והוא גם טוען שמסכת FFP2 עוצרת את נגיף הקורונה שקטן מיכולת הסינון המוצהרת של יצרני המסכות.

Banned
    הchatgpt עדיין חושב שחיסון הקורונה בטוח למרות שגם הCDC התחיל להודות בסטיסטיקה והוא גם טוען שמסכת FFP2 עוצרת את נגיף הקורונה שקטן מיכולת הסינון המוצהרת של יצרני המסכות.
    בסדר תתעלם מהמחשבונים, המשוואות והמשיקים,
    תנסה להסית את הדיון ל ChatGPT שלא רלוונטי בכלל כרגע.
    יופי לך. לך תמשיך לישון על האף

בסדר תתעלם מהמחשבונים, המשוואות והמשיקים,
    תנסה להסית את הדיון ל ChatGPT שלא רלוונטי בכלל כרגע.
    יופי לך. לך תמשיך לישון על האף
    נתתי לך לינק שמסביר ברמה מאד פשוטה בלי חישובים ובלי כלום רק תשתמש בעניים שלך.
    הספינות נראות ״שוקעות״ באופק כמו השמש גם אם תשתמש בטלסקופ הכי חזק הן עדיין יעלמו באופק ובליקוי ירח ניתן לראות את צל כדור הארץ על הירח, מה שלא רק מוכיח שאנחנו על כדור אלה גם מוכיח איך כדור הארץ מסתובב סביב השמש ואיך הירח מסתובב סביב הארץ ועובדה שאפשר לחשב בידיוק מתי זה יקרה, לפי מה שראיתי בעולם השטוח הם טוענים שהשמש מסתובבת סביב שטח הארץ השטוחה וגם הירח. מה עוד אתה רוצה?

Senior Member
    אני רואה פה מישהו שעומד על הקרקע, (שזה אתה!) מביט לקרקע ומחפש מחילה להיקבר בה מהבושה.

תמשיך תמשיך
    פעם דברתי אל סלע. קבלתי תגובה יותר אינטליגנטית ויותר לעניין מהתגובה שלך.