תוצאות 1 עד 15 מ 134

אשכול: דציבלים עקמומיות טרוליזם ונבערות

צפייה משולבת

Junior Member
    אתחיל מהסוף, Event 201, כי הוא לא היה בסרטון.

כדי לקשר תרגיל למשהו שבא אחריו, צריך לחשוב במובן של סיבה ותוצאה ותכנון. יש פה הנחת המבוקש, כלומר נניח שיש גוף שמתכנן התפרצות נגיף. ואם מתפרץ נגיף, הרי שזה מתוכנן על ידי גוף מסוים.
    מי שלא מניח את קיומו של הגוף הזה, פשוט לא מקבל את המסקנה.

אני אישית לא מקבל את זה שיש גוף שתכנן התפרצות וגם שיתף ותיעד באופן פומבי את מהלך התרגיל והמסקנות. לא נראה לי שככה משתלטים על העולם.
    בצורה דומה, היה תרגיל לפני מלחמת לבנון השניה. האם תקיפת הסיור על ידי החיזבאללה וההתגלגלות למלחמה היה ביוזמה משותפת של צה"ל וחיזבאללה? נראה לי שלא.

נמשיך בצה"ל, תוכל בבקשה להפנות אותי לניסוי עם החיילים? לא רואה אותו בעמוד האחרון, אז בזה שלפניו.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    נאור, מן הידועות שדעתי בענייני הקורונה קרובה יותר לדעתך מאשר לדעת אחרים ועדיין, הנגיף בודד, מגודל בתרביות ויראליות, צולם במיקרוסקופים אלקטרוניים, הקוד הגנטי שלו מופה במלואו, כלל החלבונים שמרכיבים אותו מוכרים היטב, אפשר למצוא את כולם אצל חולים ואפשר למצוא נוגדנים לכולם אצל מחלימים.

זה בדיוק העניין, האם שמעת על תהליך הבידוד? האם ידעת שיש שני סטנדרטים כדי שמשהו יקרא מבודד והבדיחה הזו לא עומדת לא בזה ולא בזה.
    אני לא רופא אז אני מקשיב לשני הדוקטורים האלו (שני התותחים בתחום מבחינתי)
    שים לב, סירטון בן שנתיים.

https://www.bitchute.com/video/mjtTWO7yUqbN/

לגבי החיילים וההדבקה, הדבקה היא משהו שמצריך הזדמנות מתאימה (הוירוס צריך לתפוס את מערכת החיסון עם המכנסיים למטה). אנשים בריאים וצעירים לא מפתחים מחלות כל כך מהר גם אם מדביקים אותם בכוונה, בטח כשמדובר בוירוסים חלשים ומוגבלים יחסית, כמו קורונה (שלא לדבר על הוריאנטים הראשונים שלא היו מדבקים במיוחד).
    כשאח שלי נדבק בקורונה, הוא החליט שהדרך הנכונה להתמודד עם הנגיף היא להדביק במכוון את כל המשפחה וזה עבד לא רע כי כמעט כולם נדבקו... לא כולל הבת החיילת ששום דבר לא עזר ומה שהם לא עשו היא לא נדבקה וכל הבדיקות יצאו שליליות (כולל סרולוגיה שהעידה שהיא גם לא החלימה מהמחלה לפני כן).
    שנה אח״כ היא דווקא נדבקה באיזה תת וריאנט אחר ועברה מהלך מחלה רגיל.
    אתה קצת סותר את עצמך.
    מצד אחד אתה אומר מי שעם מערכת חיסונית טובה לא "נדבק" . שזו המציאות,
    ומצד שני מדבר על הדבקות במשרד, מטוסים ומשפחה - שזו הזיה.

איך תסביר שבמשפחה אחת יש רק חלק נדבקים ??
    איך תסביר את כל הרופאים בכל השנים הקודמות שקיבלו חולי שפעת (ומטרד הבריאות הרי הכריז שקורונה זה שפעת) למשרד שלהם בלי מסריחות אוג'ל - ולא נדבקו ?
    (סליחה על השיבוש במילים, אני יודע שזה מחליש טיעונים בעיניי הצד השני)

אני לא רוצה לספר לך מה אני עשיתי בשלוש שנים האחרונות ... ולא נדבקתי לא הדבקתי ולא עמיאת.

ציטוט נכתב במקור על ידי mk4th צפיה בהודעה
    אתחיל מהסוף, Event 201, כי הוא לא היה בסרטון.

כדי לקשר תרגיל למשהו שבא אחריו, צריך לחשוב במובן של סיבה ותוצאה ותכנון. יש פה הנחת המבוקש, כלומר נניח שיש גוף שמתכנן התפרצות נגיף. ואם מתפרץ נגיף, הרי שזה מתוכנן על ידי גוף מסוים.
    מי שלא מניח את קיומו של הגוף הזה, פשוט לא מקבל את המסקנה.

אני אישית לא מקבל את זה שיש גוף שתכנן התפרצות וגם שיתף ותיעד באופן פומבי את מהלך התרגיל והמסקנות. לא נראה לי שככה משתלטים על העולם.
    בצורה דומה, היה תרגיל לפני מלחמת לבנון השניה. האם תקיפת הסיור על ידי החיזבאללה וההתגלגלות למלחמה היה ביוזמה משותפת של צה"ל וחיזבאללה? נראה לי שלא.

אז אל תקבל תמשיך לעצום עניים מול אג'נדה 21 (שנות התשעים) אג'נדה 2020 ו 2030.
    תתעלם מכל הגופים כמו הפורום העולמי, GAVI וכ'ו שקשורים אחד בשני ומפרסמים את הכוונות שלהם באתרים שלהם.
    תתעלם מפרשת שפעת החזירים שהיא קופי פייס לקורונה, וכבר הבאתי לפה קישורים שאתם עוצמים עייניים אליהם.
    פשוט תסתום את האזנים. בהצלחה.
    אני מניח שכאן נגמר הדיון ביננו ?

נמשיך בצה"ל, תוכל בבקשה להפנות אותי לניסוי עם החיילים? לא רואה אותו בעמוד האחרון, אז בזה שלפניו.
    זה לא היה בצה"ל זה היה בשפעת הספרדית שהיא עוד קופי פייסט עצוב רק מלפני 100 שנה
    אתה פאקינג עצלן אז אני אדביק לכם את זה שוב לפרצוף

עשו טובה, אם אתה השוטרים שיודעים רק לכתוב (לדבר) אל תשאלו אותי על דברים שכבר כתבתי

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה

ב 2009 הם ניסו את אותו התסריט בדיוק - אבל אז בניגוד להיום כולם (או רובם) היו כמוני ופשוט זרקו ז על הבדיחה הגרועה הזו.

https://www.ynet.co.il/articles/0,73...899534,00.html
    https://www.youtube.com/watch?v=RoD2ViSMv2o

האם ידעת שהוצעו פרסים כספיים של עשות אלפי דולרים למי שמצליח לבודד את הקIרונה? (לבודד ממש! לא צילומי אילוסטרציה)
    האם ידעת שברחבי העולם - אנשים שבחרו להישפט במקום לשלם קנס על מסיכה - זוכו בדיוק מאותה סיבה - שלא הוכח (בודד) ווירוס.

אם נלך יותר רחוק. לפני 100 שנה היה בדיוק את אותו סרט - עם מסיכות והכנסת הורים שלא "מחסנים" לכלא.
    באותו הזמן נעשה ניסוי בצבא.
    לקחו קבוצת אנשים בריאים. נתנו להם לשהות ליד קבוצת חולים במגיפה הנוראה - אף אחד לא נדבר.
    הבריאים התקרבו לחולים כמעט עד נשיקה - אף אחד לא נדבק.
    אמרו לחולים להשתעל על הבריאים ... כנ"ל
    לקחו דם של החולים והזריקו לבריאים .... אף אחד לא נדבק.
    לא קראתי את המקור אבל יש עוד עדויות. חוץ ממנו

זה לינק ===> Some Interesting Though Unsuccessful Attempts to Transmit Influenza Experimentally

אז בוא, לפני שמתכווץ לך (לכם!) הרקטום למשמע FE - בואו ננחת מהירח ותענו על שאלות פשוטות.

אה כן, ומזל טוב לשחקן הגרוע באז
    https://www.ynet.co.il/environment-s...08kji#autoplay
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 31-01-2023 בשעה 07:07.