תוצאות 1 עד 15 מ 134

אשכול: דציבלים עקמומיות טרוליזם ונבערות

צפייה משולבת

Senior Member
    ואע״פ כן, הנגיף בודד, גודל, שוכפל, צולם וכו.
    מה שאני אומר לגבי הדבקה זה לא שאנשים בריאים לא יכולים להדבק אלא שזה מצריך ניצול הזדמנות מצד הנגיף.
    מה זה הזדמנות? למשל, תזונה לא מאוזנת, מחסור בשעות שינה, סטרס או מערכת חיסון שעסוקה במשהו אחר, ובכלל זה שיקוי פלא שמוזרק לכתף וגורם למערכת החיסון להטיס כוחות לכתף ולהפקיר עניינים אחרים שהיא מנהלת (להבנתי, זה מה שגרם לקהלני להתאשפז, למירי אלוני לאבד רגל ולסלבה ברזילאי לעבור לחזיר את נשמתו לבורא).

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    ואע״פ כן, הנגיף בודד, גודל, שוכפל, צולם וכו.
    ברור שלא צפית בראיון המסביר במפורש מה תהליך ה"בידוד", מהם הצילומים (הנפשה או אלקטרוני) וכ'ו
    במקום זה אתה בוחר לשלשל מהפה סיסמאות נבובות של ה WHO כמו תוכי.
    אתה גם מתעלם מהעובדה שברחבי העולם אנשים שקיבלו קנס על מסיכה - הלכו לבית המשפט ודרשו הוכחה לקיום הווירוס בגינו קיבלו קנס - וזכו
    ה"ווירוס" לא בודד. גם בארץ הוגשה בקשה רישמית מסודרת ממטרד הבריאות לספק הוכחות לקיום הווירוס - זה נגרר כבר שנה וחצי.

אני מניח לצערי שגם איתך הדיון מסתיים כאן.
    חבל, אתה נשמע בחור אינטיליגנט.

אגב אינטיליגנציה בחברה שלי עובדים תותחים בתחום המיחשוב, מכפילי מטריצות תוך שינה וגוזרי נגזרים לתינוקות שלהם.
    איך אנשים שכלתנים כמוהם ובכל העולם בלעו את הלוקישים המגוחכים של מסיכות סגרים ובוסטרים - זה אני לא מצליח להבין.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    ברור שלא צפית בראיון המסביר במפורש מה תהליך ה"בידוד", מהם הצילומים (הנפשה או אלקטרוני) וכ'ו
    במקום זה אתה בוחר לשלשל מהפה סיסמאות נבובות של ה WHO כמו תוכי.
    אתה גם מתעלם מהעובדה שברחבי העולם אנשים שקיבלו קנס על מסיכה - הלכו לבית המשפט ודרשו הוכחה לקיום הווירוס בגינו קיבלו קנס - וזכו
    ה"ווירוס" לא בודד. גם בארץ הוגשה בקשה רישמית מסודרת ממטרד הבריאות לספק הוכחות לקיום הווירוס - זה נגרר כבר שנה וחצי.

אני מניח לצערי שגם איתך הדיון מסתיים כאן.
    חבל, אתה נשמע בחור אינטיליגנט.

אגב אינטיליגנציה בחברה שלי עובדים תותחים בתחום המיחשוב, מכפילי מטריצות תוך שינה וגוזרי נגזרים לתינוקות שלהם.
    איך אנשים שכלתנים כמוהם ובכל העולם בלעו את הלוקישים המגוחכים של מסיכות סגרים ובוסטרים - זה אני לא מצליח להבין.
    אני מכיר את התהליך שבו מבודדים וירוסים וגם בודדו את הוירוס הנוכחי (גידול בתרבית של תאי vero וסינון בפילטרים צפופים שמפרידים בין התאים לבין הוירוסים). זה תהליך סטנדרטי לחלוטין שמשמש במשך עשרות שנים.
    זו גם לא הפעם הראשונה שאני נתקל בטיעונים האלה, הם פשוט לא נכונים בלי קשר לטענות הנכונות שיש לך ביחס למטרד התחלואה וללובי הבינלאומי של הביג פארמה. אתה יכול לא לקבל את הדברים שלי בעניין, כמו שאתה יכול לא לקבל את הדברים של שמואל שפירא בעניין (https://twitter.com/shmuelcshapira/s...65468412698628) למרות שגם הוא לא חשוד בתור בוט של שרון פרייס וסנטה קלאוס, אבל בין זה לבין לשלשת יונים, שנהבים, קופים ותוכיים פעור גיא צלמוות.

השכלה היא מלכתחילה מדד חלש יחסית לאינטיליגנציה וכשאתה פורט לאנשים על נימי הפחד הפרטיים שלהם אז האינטיליגנציה מאופסנת בבגאז׳ לטובת מדידת אורך האף.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    אני מכיר את התהליך שבו מבודדים וירוסים וגם בודדו את הוירוס הנוכחי (גידול בתרבית של תאי vero וסינון בפילטרים צפופים שמפרידים בין התאים לבין הוירוסים). זה תהליך סטנדרטי לחלוטין שמשמש במשך עשרות שנים.
    זו גם לא הפעם הראשונה שאני נתקל בטיעונים האלה, הם פשוט לא נכונים בלי קשר לטענות הנכונות שיש לך ביחס למטרד התחלואה וללובי הבינלאומי של הביג פארמה. אתה יכול לא לקבל את הדברים שלי בעניין, כמו שאתה יכול לא לקבל את הדברים של שמואל שפירא בעניין (https://twitter.com/shmuelcshapira/s...65468412698628) למרות שגם הוא לא חשוד בתור בוט של שרון פרייס וסנטה קלאוס, אבל בין זה לבין לשלשת יונים, שנהבים, קופים ותוכיים פעור גיא צלמוות.

השכלה היא מלכתחילה מדד חלש יחסית לאינטיליגנציה וכשאתה פורט לאנשים על נימי הפחד הפרטיים שלהם אז האינטיליגנציה מאופסנת בבגאז׳ לטובת מדידת אורך האף.
    נייס! אני מרגיש כמו שיחות השלום בהסכמי אוסלו. יש התקדמות!
    רק למה אני מרגיש כמו ערפאת ?

שמת לינק לטוייטר עם שש תגובות ? אתה רציני?
    אני קודם כל קורא את התגובות, זה כמו הבמאחורה של הספר

https://twitter.com/OsNetDailyNews/s...23402803306509

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    נייס! אני מרגיש כמו שיחות השלום בהסכמי אוסלו. יש התקדמות!
    רק למה אני מרגיש כמו ערפאת ?

שמת לינק לטוייטר עם שש תגובות ? אתה רציני?
    אני קודם כל קורא את התגובות, זה כמו הבמאחורה של הספר

https://twitter.com/OsNetDailyNews/s...23402803306509
    אם אתה מרגיש כמו עראפת, זה כנראה בגלל שאתה מחפש לריב כל הזמן עם כולם.

הבאתי לינק לטוויטר של אחת הדמויות הבכירות ביותר בישראל בתחום הרפואה/בריאות ציבור/טיפול במשברים שגם ניהל במשך הרבה שנים את המכון הביולוגי בנס ציונה.
    הבאתי אותו משום ששיטוט קליל בפרופיל שלו יבהיר לך שהוא ממוקם קרוב מאוד אליך בכל מה שקשור לפסטיבל הקוביד העולמי והמקומי, על שורת מרכיבי הפולחן שלו, עם דגש מיוחד על נוזל הקודש הבורלאי.