עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון
תוצאות 106 עד 120 מ 134

אשכול: דציבלים עקמומיות טרוליזם ונבערות

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    ואע״פ כן, הנגיף בודד, גודל, שוכפל, צולם וכו.
    ברור שלא צפית בראיון המסביר במפורש מה תהליך ה"בידוד", מהם הצילומים (הנפשה או אלקטרוני) וכ'ו
    במקום זה אתה בוחר לשלשל מהפה סיסמאות נבובות של ה WHO כמו תוכי.
    אתה גם מתעלם מהעובדה שברחבי העולם אנשים שקיבלו קנס על מסיכה - הלכו לבית המשפט ודרשו הוכחה לקיום הווירוס בגינו קיבלו קנס - וזכו
    ה"ווירוס" לא בודד. גם בארץ הוגשה בקשה רישמית מסודרת ממטרד הבריאות לספק הוכחות לקיום הווירוס - זה נגרר כבר שנה וחצי.

אני מניח לצערי שגם איתך הדיון מסתיים כאן.
    חבל, אתה נשמע בחור אינטיליגנט.

אגב אינטיליגנציה בחברה שלי עובדים תותחים בתחום המיחשוב, מכפילי מטריצות תוך שינה וגוזרי נגזרים לתינוקות שלהם.
    איך אנשים שכלתנים כמוהם ובכל העולם בלעו את הלוקישים המגוחכים של מסיכות סגרים ובוסטרים - זה אני לא מצליח להבין.

Senior Member
    Complete Genome Sequence of a 2019 Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Strain Isolated in Nepal -
    https://journals.asm.org/doi/10.1128/MRA.00169-20

Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 isolate SARS-CoV-2/human/NPL/61-TW/2020, complete genome -
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/MT072688

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    Complete Genome Sequence of a 2019 Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Strain Isolated in Nepal -
    https://journals.asm.org/doi/10.1128/MRA.00169-20

Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 isolate SARS-CoV-2/human/NPL/61-TW/2020, complete genome -
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/MT072688
    קאז תוכל לתרגם לי? נגיד את הפיסקה הבאה מהמבואה שלך?
    אם אתה מצטט משהו בוודאי שאתה יכול יותר להסביר מה הבאת לנו

The specimen tested positive for SARS-CoV-2 by real-time reverse transcriptase PCR (rRT-PCR) developed in the University of Hong Kong (5). Sequencing was done using the Illumina MiSeq system with the Burrows-Wheeler Aligner MEM algorithm (BWA-MEM) 0.7.5a-r405 assembly method. The full genome was amplified directly from the RNA extract from the original specimen using gene-specific primers for open reading frame 1b (ORF1b) and N (Table 1) to produce overlapping PCR products covering the full genome (5). The expected amplicon sizes of the ORF1b and N gene assays are 132ג€‰bp and 110ג€‰bp, respectively (5). The raw reads were first cleaned by trimming low-quality bases with Trimmomatic 0.36 (-phred33, LEADING:20, TRAILING:20, SLIDINGWINDOW:4:20, MINLEN:40). The new genome sequence was obtained by first mapping reads to a reference SARS-CoV-2 genome using BWA-MEM 0.7.5a-r405 with default parameters to generate the consensus sequence. In addition, the assembly produced by MEGAHIT 1.2.9 (de novo assembly), using default parameters, was used to cross-validate with the reference-based method as an internal control. The two results were consistent, and our final sequence is based on the reference-based method. The reference sequence we used was from the Global Initiative on Sharing All Influenza Database (GISAID; strain identifier EPI_ISL_405839). The reads mapped to the reference sequence were then curated in a pileup alignment file to obtain the consensus sequence (minimum coverage threshold, 10). FastQC 0.11.8 was used to assess the sequence quality before trimming and after alignment to prevent potential errors. There were 5,246,584 paired-end sequences in the raw data. A total of 9,891,431 records were included in the reference-based alignment after trimming, and 9,887,093 (99.96%) of them were mapped to the SARS-CoV-2 reference genome.
    TABLE 1
    TABLE 1 Gene-specific primer and probe sequences used
    Gene Primera
    ORF1b
    ג€ƒג€ƒג€ƒג€ƒForward 5ג€²-TGGGGYTTTACRGGTAACCT-3ג€²
    ג€ƒג€ƒג€ƒג€ƒReverse 5ג€²-AACRCGCTTAACAAAGCACTC-3ג€²
    ג€ƒג€ƒג€ƒג€ƒProbe 5ג€²-TAGTTGTGATGCWATCATGACTAG-3ג€²b
    N
    ג€ƒג€ƒג€ƒג€ƒForward 5ג€²-TAATCAGACAAGGAACTGATTA-3ג€²
    ג€ƒג€ƒג€ƒג€ƒReverse 5ג€²-CGAAGGTGTGACTTCCATG-3ג€²
    ג€ƒג€ƒג€ƒג€ƒProbe 5ג€²-GCAAATTGTGCAATTTGCGG-3ג€²b

a
    Y is C or T; R is A or G; W is A or T.

b
    In 5ג€²-6-carboxyfluorescein/ZEN internal quencher/3ג€²-Iowa Black fluorescent quencher format.

We generated a consensus sequence of 29,811ג€‰bp with no gap and high average coverage (>77,000×). Primer binding sites at the 5ג€² and 3ג€² ends were removed, resulting in this genome being 59ג€‰nucleotides (nt) shorter than a reference genome in GenBank (accession number NC_045512), excluding the poly(A) tail of the genome.
    For phylogenetic analyses, SARS-CoV-2 full-genome sequences were aligned with CLUSTAL W (6) using MEGA 10.0.5. (7). The new SARS-CoV-2 sequence was compared to existing genomes using online NCBI BLAST (https://blast.ncbi.nlm.nih.gov/Blast.cgi).
    Full-genome comparison of the isolate revealed >99.99% identity with two previously sequenced genomes available at GenBank (MN988668 and NC_045512) for SARS-CoV-2 from Wuhan, China, and >99.9% with seven additional sequences (MN938384.1, MN975262.1, MN985325.1, MN988713.1, MN994467.1, MN994468.1, and MN997409.1). The final genome of sequenced SARS-CoV-2 consists of a single, positive-stranded RNA that is 29,811 nucleotides long, broken down as follows: 8,903 (29.86%) adenosines, 5,482 (18.39%) cytosines, 5,852 (19.63%) guanines, and 9,574 (32.12%) thymines.
    The sequence of BetaCoV/Nepal/61/2020 from coordinates 1 to 29811 is identical to the sequence of isolate 2019-nCoV WHU01 (GenBank accession number MN988668) from 15 to 29825 (29810/29811), except at site 24019, with a substitution of a C, from 2019-nCoV WHU01, for T. The sequence of BetaCoV/Nepal/61/2020 from coordinates 1 to 29811 is identical to the sequence of isolate Wuhan-Hu-1 (GenBank accession number NC_045512) from 16 to 29826 (29810/29811), except at site 24019, with the same substitution of a C from isolate Wuhan-Hu-1 for T.
    The C24019T mutation corresponds to C24034T if we use the sequence located under GISAID strain identifier EPI_ISL_405839 as a reference. This was a silent mutation at the spike gene (codon AAC to AAT). Based on the reference sequence, the following five mutations were also identified: T8782C (in ORF1a, codons AGT to AGC, silent mutation), T9561C (in ORF1a, codons TTA to TCA, nonsilent mutation), C15607T (in ORF1b, codons CTA to TTA, silent mutation), C28144T (in ORF8b, codons TCA to TTA, nonsilent mutation), and T29095C (in nucleocapsid, codons TTT to TTC, silent mutation).
    Additional epidemiological and clinical features of this case of COVID-19 were reported in reference 4.
    Data availability.

This sequence has been deposited in GenBank under the accession number MT072688 and at the GISAID EpiCoV newly emerging coronavirus SARS-CoV-2 platform under identifier EPI_ISL_410301. The accession numbers for the Illumina MiSeq sequence raw reads in the NCBI Sequence Read Archive (SRA) are PRJNA608651 (BioProject), SRP250653 (SRA), SAMN14180202 (BioSample, BetaCoV/Nepal/61/2020), SRX7798477 (SRA; GISAID EPI_ISL_410301), and SRR11177792 (run, WHV-Nepal-61-TW_1.fastq.gz).
    אני רק חיפשתי את המחרוזת "Illumina MiSeq system with the Burrows-Wheeler Aligner MEM algorithm" מהמבואה שלך והגעתי לאיך להריץ בלינוקס

שזה בהחלט מקדם את כולנו לאן שהו
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 01-02-2023 בשעה 08:24.

Banned
    אוקיי שאלתי את AI - חרא בלבן

Describe how covid-19 has been isolated in simple words ?

Covid-19 is a virus that is spread from person to person through respiratory droplets when an infected person talks, coughs or sneezes. To prevent the spread of the virus, people can take various measures such as wearing masks, washing their hands frequently, practicing social distancing, and avoiding large gatherings. Additionally, people who have symptoms or have been in close contact with someone who has tested positive for Covid-19 are usually isolated, meaning they stay at home or a designated facility away from others, to avoid infecting others.

how covid-19 has isolated ?

Covid-19 has caused widespread isolation globally due to the measures put in place to control its spread. These measures include:

Quarantine: People who have tested positive for Covid-19 or have been in close contact with someone who has tested positive are required to stay at home for a designated period of time.

Social distancing: People are encouraged to maintain a safe distance of at least 6 feet from others in public spaces to reduce the risk of transmission.

Remote work: Many companies have implemented remote work policies to reduce the number of people in the workplace and slow the spread of the virus.

School closures: Schools and universities have been closed in many countries, leading to virtual learning and limiting in-person interactions between students.

These measures have resulted in people spending more time alone or with only their immediate family, reducing opportunities for social interaction and increasing feelings of loneliness and isolation.

Banned
    פריצת דרך מדעית!!!

Illumina MiSeq system with the Burrows-Wheeler Aligner MEM algorithm
    The Illumina MiSeq system is a high-throughput sequencing platform that is used for DNA and RNA sequencing. It uses a technology called Next-Generation Sequencing (NGS) to generate large amounts of sequence data.

The Burrows-Wheeler Aligner (BWA) MEM algorithm is a popular software tool used to align sequencing reads to a reference genome. It is used to map the short sequencing reads generated by NGS platforms like the Illumina MiSeq to a reference genome, allowing for the identification of genetic variants and mutations. The BWA-MEM algorithm is highly accurate and efficient, making it a popular choice for genome analysis.

In combination, the Illumina MiSeq system and the BWA-MEM algorithm provide a powerful tool for genetic research and the study of diseases like Covid-19. They can be used to sequence the viral genome and identify genetic mutations, which can inform the development of diagnostic tests and treatments.
    איך זה מתקשר ל"ווירוס" כשמין הידועות לאלוהי מדעני הבעל שווירוס אינו ייצור חי ולכן אין לו DNA (אלא שברירי DNA, אולי, במרק) -
    למדעני הספגטי הפיתרונים

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    ברור שלא צפית בראיון המסביר במפורש מה תהליך ה"בידוד", מהם הצילומים (הנפשה או אלקטרוני) וכ'ו
    במקום זה אתה בוחר לשלשל מהפה סיסמאות נבובות של ה WHO כמו תוכי.
    אתה גם מתעלם מהעובדה שברחבי העולם אנשים שקיבלו קנס על מסיכה - הלכו לבית המשפט ודרשו הוכחה לקיום הווירוס בגינו קיבלו קנס - וזכו
    ה"ווירוס" לא בודד. גם בארץ הוגשה בקשה רישמית מסודרת ממטרד הבריאות לספק הוכחות לקיום הווירוס - זה נגרר כבר שנה וחצי.

אני מניח לצערי שגם איתך הדיון מסתיים כאן.
    חבל, אתה נשמע בחור אינטיליגנט.

אגב אינטיליגנציה בחברה שלי עובדים תותחים בתחום המיחשוב, מכפילי מטריצות תוך שינה וגוזרי נגזרים לתינוקות שלהם.
    איך אנשים שכלתנים כמוהם ובכל העולם בלעו את הלוקישים המגוחכים של מסיכות סגרים ובוסטרים - זה אני לא מצליח להבין.
    אני מכיר את התהליך שבו מבודדים וירוסים וגם בודדו את הוירוס הנוכחי (גידול בתרבית של תאי vero וסינון בפילטרים צפופים שמפרידים בין התאים לבין הוירוסים). זה תהליך סטנדרטי לחלוטין שמשמש במשך עשרות שנים.
    זו גם לא הפעם הראשונה שאני נתקל בטיעונים האלה, הם פשוט לא נכונים בלי קשר לטענות הנכונות שיש לך ביחס למטרד התחלואה וללובי הבינלאומי של הביג פארמה. אתה יכול לא לקבל את הדברים שלי בעניין, כמו שאתה יכול לא לקבל את הדברים של שמואל שפירא בעניין (https://twitter.com/shmuelcshapira/s...65468412698628) למרות שגם הוא לא חשוד בתור בוט של שרון פרייס וסנטה קלאוס, אבל בין זה לבין לשלשת יונים, שנהבים, קופים ותוכיים פעור גיא צלמוות.

השכלה היא מלכתחילה מדד חלש יחסית לאינטיליגנציה וכשאתה פורט לאנשים על נימי הפחד הפרטיים שלהם אז האינטיליגנציה מאופסנת בבגאז׳ לטובת מדידת אורך האף.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אוקיי שאלתי את AI - חרא בלבן
    בסה״כ מה שאני אומר, הCHATGPT זה בולשיט

Banned
    אני מכיר את התהליך שבו מבודדים וירוסים וגם בודדו את הוירוס הנוכחי (גידול בתרבית של תאי vero וסינון בפילטרים צפופים שמפרידים בין התאים לבין הוירוסים). זה תהליך סטנדרטי לחלוטין שמשמש במשך עשרות שנים.
    זו גם לא הפעם הראשונה שאני נתקל בטיעונים האלה, הם פשוט לא נכונים בלי קשר לטענות הנכונות שיש לך ביחס למטרד התחלואה וללובי הבינלאומי של הביג פארמה. אתה יכול לא לקבל את הדברים שלי בעניין, כמו שאתה יכול לא לקבל את הדברים של שמואל שפירא בעניין (https://twitter.com/shmuelcshapira/s...65468412698628) למרות שגם הוא לא חשוד בתור בוט של שרון פרייס וסנטה קלאוס, אבל בין זה לבין לשלשת יונים, שנהבים, קופים ותוכיים פעור גיא צלמוות.

השכלה היא מלכתחילה מדד חלש יחסית לאינטיליגנציה וכשאתה פורט לאנשים על נימי הפחד הפרטיים שלהם אז האינטיליגנציה מאופסנת בבגאז׳ לטובת מדידת אורך האף.
    נייס! אני מרגיש כמו שיחות השלום בהסכמי אוסלו. יש התקדמות!
    רק למה אני מרגיש כמו ערפאת ?

שמת לינק לטוייטר עם שש תגובות ? אתה רציני?
    אני קודם כל קורא את התגובות, זה כמו הבמאחורה של הספר

https://twitter.com/OsNetDailyNews/s...23402803306509

Senior Member
    נייס! אני מרגיש כמו שיחות השלום בהסכמי אוסלו. יש התקדמות!
    רק למה אני מרגיש כמו ערפאת ?

שמת לינק לטוייטר עם שש תגובות ? אתה רציני?
    אני קודם כל קורא את התגובות, זה כמו הבמאחורה של הספר

https://twitter.com/OsNetDailyNews/s...23402803306509
    אם אתה מרגיש כמו עראפת, זה כנראה בגלל שאתה מחפש לריב כל הזמן עם כולם.

הבאתי לינק לטוויטר של אחת הדמויות הבכירות ביותר בישראל בתחום הרפואה/בריאות ציבור/טיפול במשברים שגם ניהל במשך הרבה שנים את המכון הביולוגי בנס ציונה.
    הבאתי אותו משום ששיטוט קליל בפרופיל שלו יבהיר לך שהוא ממוקם קרוב מאוד אליך בכל מה שקשור לפסטיבל הקוביד העולמי והמקומי, על שורת מרכיבי הפולחן שלו, עם דגש מיוחד על נוזל הקודש הבורלאי.

Banned
    שואו מי דה ווירוס !!!!

Banned
    בוק שלם של מרק כליות קופים ורוק של פרות בתרבית

Junior Member
    לראות את הווירוס במיקרוסקופ אלקטרונים, זה לא אומר לזהות אותו בוודאות. כדי לומר שרואים את הווירוס הזה בוודאות, עושים את התהליך שהוא הסביר, שזה לקחת וירוס מבודד ותאים נקיים ולתת לווירוס לעבוד על התאים האלו ואז מקבלים הרבה חומר ויראלי מתחת למיקרוסקופ. אם לקחנו וירוס קורונה, אז אנחנו יודעים שאנחנו מסתכלים וירוס הקורונה ולא על וירוס אחר.
    התהליך שהוא תאר שם הוא תהליך רגיל לגמרי, לא ייחודי בכלל לקורונה. אם הוא לא מקבל את זה, אז הוא לא מקבל שום תמונה של שום וירוס והוא סתם מפזר עשן.
    כדי לזהות ששני אנשים הם אחים, בודקים קרבה גנטית בניהם ובין ההורים. תמונה לא מספיקה. אותו הדבר עם הווירוס, הזיהוי הוודאי הוא גנטי בPCR וזיהוי מקטעים ספציפיים למשפחה. תמונות מלמדות וירולוגים איפה ואיך הווירוס מתפתח. ואחרי הוספת צבעים, גם יפות לפרסום. איטי, יקר וחסר משמעות ברמת הזיהוי.
    לא סורקים את דגימת המקור, כי היא בכמות קטנה מאוד, אבל גם ידועה לרמת הנוקלאוטיד. מגדלים את הווירוס בתאים ואז הכמות של החומר הוויראלי עולה. בגלל שזה לא המקור, אלא תרבית, אז יש בו כמה מוטציות לעומת המקור.
    אפשר להשתמש בביופסיה מבני אדם בשביל התמונות, אבל צריך יותר אישורים וגם אנשים שמצבם הרפואי היה גרוע במיוחד.
    למשל פה: https://bmcgastroenterol.biomedcentr...05-3/figures/2
    והמאמר הזה, שמזהיר מפני זיהוי שגוי של הווירוס כאשר הדגימה מאדם ולא תרבית, ומציע כמה נקודות לווידוא שאכן מדובר בווירוס הקורונה: https://journals.lww.com/JASN/Fullte...ectron.30.aspx
    החזרה שלו על הניסוי, מוכיחה את הנקודה שהבאתי לעיל. תמונה לבד לא בהכרח מספיקה. חייבים גם ריצוף RNA. בעיקר אם אין היכרות עם המורפולוגיה הספציפית של הווירוס.
    אם יקחו ליחה מעשרת אלפי חולי קורונה, זה לא יעזור הרבה, כי יש הרבה חומר ויראלי בהרבה חומר לא ויראלי. זה לא משפר את יחס האות לרעש.
    זה וירוס ולא חיידק. אי אפשר לבודד אותו באמצעות הבדלי מסה. למיטב ידעתי, אי אפשר לסמן אותו בצבע. והוא לא יתרבה בליחה, כי הוא צריך תאים חיים.

הדוגמאות של הטרמיטים והפאזל פשוט לא נכונות.
    אין לי איך לתקן את הדוגמה של הטרמיטים כי ממש רחוקה מאייך שPCR עובד. נכון, אפשר עם PCR לבנות כל דבר שרוצים. אבל ב35-40 מחזורים, לא ניתן לבנות שום דבר בעל משמעות, אלא אם הוא מתאים למקטעים שמחפשים. ואז בודקים את יחס האות לרעש. כמה חומר קיבלנו, בנקודות ידועות, ביחס לPCR אחר שרץ בתנאים מקבילים. אם התגלה חומר בנקודות לא צפויות, או בדגימת הביקורת, אז יודעים שמשהו השתבש. מה הסיכוי לבנות מקטע וירוס קורונה ב35-40 מחזורים ללא חומר ויראלי? פחות סביר מ10 פעמים רצוף שש-שש.
    הריצוף של הווירוס לא דומה לפאזל, אבל פה יש לי איך לתקן את המשל, כדי שיתאים למציאות.
    תחשוב על כמות גדולה של פאזלים זהים, שכל אחד מהם לא לגמרי מפורק. אפשר לסדר אותם כך שנלמד מהמקטעים השלמים באחד, כדי לבנות את השני. עושים את זה עם מחשב, כי זו כמות גדולה מאוד של פאזלים. יש עוד תנאים שניתן להציב, כדי להימנע מטעויות, כמו גודל סופי צפוי.
    גם פה, יש לד"ר בעיה עם המתודה המדעית בכלל. המתודות האלו לא ספציפית לקורונה.

בחלק השני של הסרטון הוא איבד אותי לגמרי.
    הוא מטיל ספק בביולוגיה המולקולרית בכלל, אוחז את החבל משני קצותיו. הטכנולוגיה לא נכונה, אבל מאפשרת לשלוט בנו באמצעות תשדורות אלקטרומגנטיות?
    מתחיל לדבר על תשדורות אלקטרומגנטיות בין אנשים והסביבה, שDNA בנוי בצורה אחרת ממה שהמדע חושב, שDNA הוא אנטנה, שעוזרת לתקשר ולהתמצא בסביבה. וזה אמיתי ועל זה אין לערער. ואין לזה שום סימוך מדעי.
    MRI לא קולט תשדורות מהגוף במובן שהוא מתייחס אליו. הוא "מכריח" מולקולות בגוף לשדר ומהתשדורת הזו הוא מפיק את ההדמיה.
    אני יודע שDNA וRNA קולטים טוב קרני רנטגן וזה שובר אותם לפעמים. 5G? ממש לא בסדר הגודל הרלוונטי למולקולת הDNA ולקשרים שלה. הכל בנפנופי ידיים, עם אפס הוכחה שקשורה לתקשורת, תאום עכבות, תאום אורך גל וצורת אנטנה, הנחתות על רקמות ועוד נושאים רלוונטיים לתאוריה שלו.
    גם התרגום שלו למקור השם ריבוזום, לא נכון. הוא צודק שסיומת אכן קשורה לגוף התא, אבל התחילית ממש לא קשורה לצלע. זה שיבוש של שם המאכל שממנו הפיקו את החומר.

Senior Member
    בוק שלם של מרק כליות קופים ורוק של פרות בתרבית
    מה שרשמתי מקודם, גידול תרבית ויראלית בתאי vero.
    בוק שמציג את הוירוס בכל שלבי ההדבקה - מהחדירה לתאים, דרך השכפול שלו וכלה בשחרור של העותקים הרבים.

Banned
    למען ההגינות אומר שאני לא במצב ריכוז כרגע לקרוא (באמת) את תגובתו של mk4th
    ובטח ובטח שאני לא מגיע מהתחום הנ"ל, כך שתשובה מקצועית עם טיעונים סותרים ממני תהיה כישלון ידוע מראש.

אבל לא זנחתי את העניין. ולא התעלמתי מהתשובה של mk4th

בנתיים אני מחפש סימוכים לדבריי בדבר האנשים אשר זכו במשפטים היות והווירוס לא בודד,
    וגם אסיט את הדיון לניסיון שלי (אם לג'וני מותר, בעניין ההדבקות המשפחה שלו, אז גם לי)
    נגיד לטטנוס.
    מעל עשרים שנה לא דחפתי את השטות הזו לגוף שלי, ונחתכתי לא פעם חתכים מכוערים עם המון דם מברזלי בניין חלודים, אספלט מג'וייף ושאר מרעין בישין.
    שלא לדבר על הפפילומה שדחפו סתם ככה לאחיינים שלי כשהיו בגיל מצווה.

אבל נחזור להתמקד בווירוס הכל כך מדבק - מגיפת קץ האנושות.
    (פה התחלתי לכתוב עליי אישית, אבל מחקתי)
    הבחור שאוסף ממני את פחיות הבירה (איש בן שמונים/תשעים בקושי הולך ואין לו מושג מה זה מקלחת) בשיא הקורונה היה מחטט בזבל, לא מסיכה ולא בטיח,
    ואז היה בא אליי והייתי מוסר לו בלי ככפות או מסריחה בכיף את שקיות הנילון עם הפחיות, יד נוגעת ביד, ואחר כך הייתי מגרד את העיניים או משהו.

בקיצור בדיחה, אבל תנו לי קצת זמן להתארגן על תשובה הולמת.
    אני איטי במחשבות לעת זיקנה.