ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
ברור שלא צפית בראיון המסביר במפורש מה תהליך ה"בידוד", מהם הצילומים (הנפשה או אלקטרוני) וכ'ו
במקום זה אתה בוחר לשלשל מהפה סיסמאות נבובות של ה WHO כמו תוכי.
אתה גם מתעלם מהעובדה שברחבי העולם אנשים שקיבלו קנס על מסיכה - הלכו לבית המשפט ודרשו הוכחה לקיום הווירוס בגינו קיבלו קנס - וזכו
ה"ווירוס" לא בודד. גם בארץ הוגשה בקשה רישמית מסודרת ממטרד הבריאות לספק הוכחות לקיום הווירוס - זה נגרר כבר שנה וחצי.

אני מניח לצערי שגם איתך הדיון מסתיים כאן.
חבל, אתה נשמע בחור אינטיליגנט.

אגב אינטיליגנציה בחברה שלי עובדים תותחים בתחום המיחשוב, מכפילי מטריצות תוך שינה וגוזרי נגזרים לתינוקות שלהם.
איך אנשים שכלתנים כמוהם ובכל העולם בלעו את הלוקישים המגוחכים של מסיכות סגרים ובוסטרים - זה אני לא מצליח להבין.
אני מכיר את התהליך שבו מבודדים וירוסים וגם בודדו את הוירוס הנוכחי (גידול בתרבית של תאי vero וסינון בפילטרים צפופים שמפרידים בין התאים לבין הוירוסים). זה תהליך סטנדרטי לחלוטין שמשמש במשך עשרות שנים.
זו גם לא הפעם הראשונה שאני נתקל בטיעונים האלה, הם פשוט לא נכונים בלי קשר לטענות הנכונות שיש לך ביחס למטרד התחלואה וללובי הבינלאומי של הביג פארמה. אתה יכול לא לקבל את הדברים שלי בעניין, כמו שאתה יכול לא לקבל את הדברים של שמואל שפירא בעניין (https://twitter.com/shmuelcshapira/s...65468412698628) למרות שגם הוא לא חשוד בתור בוט של שרון פרייס וסנטה קלאוס, אבל בין זה לבין לשלשת יונים, שנהבים, קופים ותוכיים פעור גיא צלמוות.

השכלה היא מלכתחילה מדד חלש יחסית לאינטיליגנציה וכשאתה פורט לאנשים על נימי הפחד הפרטיים שלהם אז האינטיליגנציה מאופסנת בבגאז׳ לטובת מדידת אורך האף.