לא שמעתי שהיה דבר כזה שמישהוא זכה במשפט מחמת חוסר זיהוי הנגיף אבל בכל מקרה כמו שאמרה לי עורכת דין פעם לפני משפט, לא משנה אם אתה 100% צודק ויש לך את כל הראיות, שאתה לפני שופט הכל יכול להיות.
השופטים לא מדענים ואם הנתבע הביא ״מומחה״ שטען את זה בזמן שהתביעה התרשלה ולא הביאה ממוחה מטעמה השופט בהחלט יכול להחליט על סמך מה שהוצג לו שהדו״ח לא מוצדק
לגמי סימוכים, אם עוברים על כל מה שצרפת לשירשור הזה זה ברובו ממקורות לא אמינים ושאין לך תשובות אתה נסוג מאותה טענה.
כמו שאחרים כתבו לך גם אני לא הייתי בצד של הmask nazis ונהני הסגרים למיניהם, אבל הקורונה כאן, עוד נגיף מני רבים ושכנראה הונדס ע״י האדם (לפי מכון ביאולוגי ידוע בגרמניה), זה שלא היה לך קורונה לא אומר שהיא לא קיימת וכמוני עוד הרבה אחרים חלו בא ואצל חלק זה היה מורגש שזה לא שפעת ככה שממקור ראשון אנשים חוו את הנגיף הזה.
נו באמת... אתה הרי מדבר איתי ויש פה איזה שרשורון ששמור לדראון עולם:
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...A1%D7%92%D7%A8
ושוב, לכל וירוס יש מקור, כל הלוחמה הביאולוגית מתבססת על זה, לוקחים נגיף קיים ומהנדסים אותו.
הקורונה נמצאה בעטלפים הרבה שנים לפני מגפת הקורונה אבל בתקופה שהתגלת היא לא יכלה לעשות את המעבר מעטלף לאדם, מישהוא ״עזר״ לה.
העובדות הכי טובות הן אלו שהיו כבר לפני הקורונה שזה
1. קורונה נמצאת אצל עטלפים מזן מסויים שנמצא כמה מאות קילומטרים מוואן
2. המעבדה בוואן עסקה ״בחקר״ הקורונה
3. המעבדה הייתה בשיתוף פעולה עם מדינות מערביות שהעדיפו לעשות ניסויים רחוק מהבית
כן בטח. ואיידס בא מקופים. שאיכשהו העבירו את זה רק להומואים.
ואיזה מזל שהאבולה לא הצליחה להגיע לכאן
ופוליו בא מביוף
https://www.youtube.com/watch?v=49-O8HyLWGQ
(מצהירים בתחקיר שהזריקות עצמן גרמו לשיתוק! אבל זה יכנס לבלינדספוט של אנשים כמו דרז)
אמל'ה!!!!! וווווייייררוסים !!!!
עריכה - ברור שמשטרת המחשבות הפאקט שקר שלכם מחקו עדויות!
https://www.youtube.com/watch?v=49-O8HyLWGQ
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 03-02-2023 בשעה 09:58.
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 03-02-2023 בשעה 10:12.
אתה רציני? הסיבה היחידה שאידס כביכול תקף הומואים זה בגלל שהקהילה הזאת נוטה להחליף פרטנרים יותר מזוגות הטרוסקסואלים, האיידס גם פגע באפריקה הרבה יותר משאר העולם כי גם שם המונוגמיות לא ממש פורחת ואין מודעות או כסף לקונדום אז מזיינים כמו שפנים בטבע.
אבל בגדול האיידס נמצא בכל מקום בעולם.
לגבי חיסונים, אני מסכים איתך שחלקם בעיתיים והקורנה בפרט אבל חלק מהעליה בתוחלת נחיים ועליה בשרידות ילדים ותינוקות בגללם.
שלוקחים חיסון צריך לעשות חישוב תועלת מול סיכון ושמחשבים את זה לחיסון של הקורונה אין הגיון לקחת אותו בכלל, כלום, אפס.
אבל תבדוק לגבי חיסונים אחרים כמו למשל החיידק שמסתתר בקרציות, מי שעושה טיולים בטבע במקומות שהחיידק פעיל יש הרבה הגיון לקחת את החיסון כי אין תרופה לחיידק הזה וזה ישאיר אותך סוג של נכה להל החיים
פרדי מרקורי קיבל טיפול יפה יפה לאיידס ומייקל ג'ורדן לא.
מי משניהם משחק כדורסל כאילו כלום?
אתה מזכיר לי את הבדיחה של הכלבת,
אני אומר לך שלא היה מקרה כלבת כבר עשרות שנים! (תמיד זה "חשד" למקרה כלבת)
ואז אתה תגיד - "אתה רואה? החיסונים עובדים!"
![]()
מג'יק ג'ונסון?
מי שאמרת
אה סליחה! הוא חולה ללא תסמינים
מי שמספיק מטומטם לא להכיר את מונסנטו ואייג'נט אורנג'
בטח טיפש לא להכיר את פייזר ודפו פרוברה
שבת שלום
כמו בסרטן אותו טיפול תוצאות שונות, שניהם אגב קיבלו טיפול.
לגבי הבדיחה שלך, מי מקבל חיסונים לכלבת? לא זכור לי שזה חלק מהחיסונים לתינוקות בארץ או באירופה.
זריקות לכלבת מקבלים לאחר הידבקות וישנם מקרים של אי וודאות בגלל שהחיה לא נתפסה אז לא לוקחים סיכונים ומזריקים שזה שוב מחזיר אותנו להערכת סיכונים, ננשכת, יש חשש והרופאים אומרים לך על סמך עובדות שברגע שזה מגיע למוח שום תרופה לא תעזור מה תעשה? נאור הגדול יבקש גם זריקה משולשת.
בגרמניה הכריזו על מדינה נקיה מכלבת אחרי שלפני 20-30 שנה הם עשו הרבה צעדים למגר את הכלבת מה שהצריך עבודה קשה וארוכה ביערות עם חיות הבר וזה עבד.
לרוב אם ננשכת ועל סמך המידע הזה לא יתנו לך זריקה נגד כלבת בגרמניה.
כל עוד בישראל מתגלים מקרי כלבת ימשיכו לתת זריקות נגד כלבת במקרה של אי וודאות.
בישראל הקטנה היו שנה שעברה 29 מקרי כלבת בחיות ובגרמניה אפס וזה ההבדל בשיטות הטיפול ל״חשד לכלבת״
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד בזה, ראונד אפ אסור למכירה ב25 ארצות בארצות הברית ובאיחור אסור למכירה באיחוד האירופי מהשנה, זה לא החומר הראשון או האחרון שימצאו כמסוכן, גם בתעשיית התרופות יש תרופות וחיסונים מזיקים הרבה יותר מהתועלת ובראש זה החיסון לקורונה אבל על סמך זה להגיד שכל החיסונים לא טובים זה לא נכון
איזה עם אהבל אתם!!
2009 -
דו"ח: שפעת החזירים - המגיפה שלא הייתה
2023 -
מבקר המדינה פרסם דוח חריף על כישלון החיסון הישראלי לשפעת קורונה.