היי אנשים, מה שלומכם ?
אני חדש בפורום ואשמח לעזרה.
הפקקים שברו אותי - אז החלטתי לאחרונה לעבור לאופנוע.
כן כן, כמו לכולם, גם לי נמאס לבלות כל בבוקר שעה וחצי נסיעה לעבודה (אחרי שאני מכניס את בתי לגן), ואז לצאת מהמשרד ממש מאוחר בשביל לחמוק מפקקים - ולא לראות את הבת שלי
מרחק העבודה מהבית שלי נע סביב ה- 8-10 ק"מ. ניסיתי אופניים, אך אין באזור שלי תשתית מתאימה - לקח לי שעה (יותר טוב מרכב) ולא היה נוח.
יש לי רישיון לאופנוע עד 500 סמ"ק שעשיתי בגיל 17 (היום אני בן 35+) והתחלתי לאחרונה לקחת שיעורי ריענון.
כעת אני מתלבט איזה אופנוע לרכוש, ואשמח לעזרתכם.
להלן מספר פרטים חשובים:
1. אני רוצה לקנות אופנוע חדש בלבד! יד 2 מבחינתי זה הרבה עבודה. לא רוצה ליפול על אופנוע בעייתי ואז לשלם הרבה כסף על תיקונים.
2. אני מתכנן לנסוע רק לעבודה וחזרה (יש ברשותי רכב משפחתי נוסף) בכבישים עירוניים, וקצת בין עירוניים (כביש 4 אזור רמת גן/קרית אונו).
3. היות ואני עובד מידי פעם מהבית, אני מגיע עם הרכב לכ- 7,500 ק"מ בשנה בלבד.
4. אני לא רוצה קטנוע, אלא אופנוע בלבד - אם כבר לרכוב, אז בכייף ובסטייל.
5. מחפש אופנוע חסכוני, שלא יעשה לי בעיות, אך במחיר סביר - עד 35 אלף ש"ח - אם זה בכלל אפשרי (עדיף אופנוע זול יותר).
6. אני בחור יחסית נמוך - 1.69 שוקל 63 ק"ג
- מאוד התלהבתי מהמראה של הלאונצ'ינו 250 (מאוד אוהב וינט'ג) אך מדובר באופנוע סיני (על אף המותג האיטלקי) אז נראה לי עדיף שלא.
- מאוד התלהבתי גם מהמראה של ה- HPS 300 (FB) ומה- 300AC (ווג), אך נאמר לי שמדובר באופנועים לא אמינים. זו הסיבה אולי שהם זולים. האמנם?
- ברור לי שזה לא חכם לקנות אופנוע ראשון חדש... האופנוע יקבל הרבה שריטות (במקרה הטוב).. אך בכל זאת, אני מעדיף אופנוע חדש בשביל לעשות קניה מהירה ולא להתעסק בבדיקות וחיפושים.
- מתחקיר קטן שעיתי, נראה לי (ואולי אני טועה) שהכי יכול להתאים לי זה ה- CB300R ההונדות אימינות נכון?
אשמח להצעות נוספות, תודה מראש !