ברוך הבא לפורום ולעולם הדו"ג!
אכן באתי להציע את ה-CB300R עוד לפני שהגעתי לסוף וראיתי שרשמת. וכן, הונדה נחשב למאד אמין כאשר סיניים נחשבים ל... פחות. וגם עם פחות פוליש בחווית הרכיבה.
לא רכבתי על אף אחד מהדגמים שרשמת (מעטים ניסו, לדעתי), אבל כן רציתי לציין לשקילה את ההוצאות שמסביב: ביטוח חובה, מקיף (או לפחות צד ג'), ציוד מיגון והשתלמות רכיבה שאולי תרצה לקחת אם סגנון הנסיעה העיקרי הוא להשחיז את הכלי בין מכוניות. יכול להיות שיהיה הגיון להציץ בכלים יד שניה במצב טוב ולעשות מחקר קטן לאיך לזהות שם בעיות. לא חסר אחלה כלים.
אגב, מבין את ההעדפה לאופנועים מבחינת סטייל, אבל קטנוע הוא לא בהכרח רע מהבחינה הזו ובד"כ הרבה יותר פרקטי לשימוש הצפוי שלך (יום-יום לעבודה), גם מבחינת תפעול (לפחות בהתחלה) וגם מבחינת נוחות. לרכב באוגוסט עם ציוד מלא ותיק גב לא כזה שוס.