ציטוט נכתב במקור על ידי Aprilia צפיה בהודעה
ספר לי עוד על "מבצעיות ויכולת שימוש" של אקדח בזמן רכיבה על אופנוע נֵ¸₪*
אני לא צריך לספר לך, אתה יכול לראות בעצמך את לוחמי היס"מ והימ"מ-אבל זה לא לכל אחד. - ותלוי סוג האירוע.
אם אתה רוצה במצב אמת להתחיל לחפש את הכלי בתיק, זה בסדר לגמרי אבל הסיכונים במיקום כזה רבים מאד.

מה בדיוק מאפשר כאן גישה ללא מורשים, שכל קונסטלציה אחרת לא מאפשרת?
המוח האנושי במצבים מסוימים גורם לנו ללכת לכיוונים אחרים ולא להתמקד בדבר אחד, זאת הסיבה שאנשים מאבדים טלפון
שוכחים את הילדים ברכב, מדלגים על שלבים, ירדת מהאופנוע הורדת את התיק, רצת לשירותים, הופ...האקדח פה, אתה
שם...ג'יהד עובד הניקיון מאמץ את התיק בשמחה, הוא יורה אתה זורק עליו אבנים...

ברייקינג ניוז: אחרי תאונת אופנוע עם אקדח, בין אם הוא עליך בצורה כזו או אחרת ובין אם הוא בתיק, קיים סיכון "להיפרד שלא מרצון" או שתתאפשר גישה לאחרים. לא משהו שלא קרה רק לאחרונה לשוטר מג"ב שעבר תאונת אופנוע ואקדחו נגנב לאחר התאונה.
אכן כך אבל גם אם אתה עף ומאבד את ההכרה והאקדח עליך צוות מד"א שמגיע לבדוק אותך מוצא אותו ומחויב בדיווח למשטרה.
אבל אף אחד לא מתייחס לתיק שנישאר בשטח בעת הצלת חיים כי סדר העדיפות שונה. קודם חיי אדם אח"כ רכוש.

במציאות של ניהול סיכונים, תעשה מה שבא לך. רק כדאי שתיקח בחשבון את הסיכונים בלשאת אותו עליך במקרה של תאונה.
מבטיח לך שיש אנשים שהעלות של לשאת אותו עליהם ברכיבה על אופנוע, עולה על התועלת.
אכן ניהול סיכונים. אתה שוכח טלפון תיק כל דבר שלא מחובר אליך גם שאתה לא מודע, פחות מאשר שעון טבעת שרשרת, מפתחות
מאובטחים.
כמה אנשים שוכחים את האקדח בשירותים כי הוא מונח על הניאגרה?
ושנייה לפן המבצעי, כשאתה בלחץ והתיק הוא עוד דבר שצריך להוריד מעליך בנוסף לכפפות זה עוד זמן שחובר לנטישת האופנוע בצורה
בטוחה, מציאת נק' מיטבית להתערבות או מחסה אצלי זה פשוט אני לא צריך "לחפש" את האקדח ויכול לעשות כמה דברים במקביל.
אגב זאת גם הסיבה שאני תמיד עם כפפות עור קצרות ומעיל שנפתח מהר-תבדוק אותי.

נשיאת נשק היא פריבילגיה שנושאת בחובה המון חסרונות, חלקן קטלניות ועלולות להתהפך עליך בשנייה. אבל הזמן והרגע שאתה
מוכרח להשתמש בו והמעבר בין שגרה רגועה ונינוחה למצב לחימה חייב להיות הזמן הבטוח ביותר והקצר ביותר בסדר הזה, אחרת
משלמים מחיר יקר.

ראיתי בעלי נשק שברחו מהאירוע, ראיתי לוחמים שקפאו ברגע האמת, ראיתי גם כאלה שהגיבו לא נכון-אין שום דבר בטוח, אבל
יש כללי יסוד. נשק תמיד עליך מוסווה ומוכן.