את כל מה שכתבת פה תכתוב גם בגוגל
https://www.google.com/maps/place/%D...iAQ_BJ6BAhmEAg
בתור אחד שמחליף 2 אופנועים בשנה, נחרדתי היום מהיחס שקיבלתי בהונדה אופנועים סניף שבח. אינני נוהג לרשום פוסטים שליליים – הפעם ראיתי לנכון לחרוג ממנהגי.
כבר שבועות שאני מנסה לתאם נסיעת מבחן, ורק עוז מהונדה ירושלים (בחור רציני שיודע את העבודה) הצליח לתאם וכמעט לגרום לזה לקרות (אצל המתחרים זה קורה בפשטות ובקלות – בהונדה פחות).
הגעתי בשעה היעודה והסתבר ששכחו למלא דלק. נשארתי עוד חצי שעה לחכות עד שוויתרתי. לא מקצועי. קורה...
במהלך ההמתנה, פניתי למוריה וקארין בקבלה לשאלה – דחו אותי ואמרו לי לך תמצא סוכן לדבר איתו. פניתי לסוכן שנפנף אותי (סוכן מנפנף - אתה בטח רואה את הפוסט) ואמר לי לך דבר עם סוכן אחר. וזה בסניף עם שישה עובדים במקום ואפס לקוחות בזמן שהייתי שם.
התעצבנתי והלכתי.
עוז (מירושלים כאמור) התקשר אלי ועדכן אותי שהתקשרו אליו להתנצל ושעובדי הסניף מתביישים להתקשר אלי לבקש סליחה...
יחס ממש מגעיל ומזלזל. לא מכיר יחס שכזה מנותן שירות.
להנהלת הונדה – לשיקולכם לעשות בדק בית.
ללקוחות – הייתי שוקל אלטרנטיבות יותר שירותיות. זה מה שאני אעשה.
בהמשך היום עוז התקשר לתאם איתי שיגיעו אלי לנסיעת מבחן (כבר רשמתי שהוא אחלה ויודע לעבוד).
חג פסח שמח, מלא בחופש בחירה איפה לקנות את האופנועים שלנו
את כל מה שכתבת פה תכתוב גם בגוגל
https://www.google.com/maps/place/%D...iAQ_BJ6BAhmEAg
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
הונדה קונים אצל ביג בויז טויז. גם בירושלים הסניף לא שירותי.
אני אכן קניתי מהם ומודה שהם יודעים את העבודה (באתי לקנות אופנוע מהטרייד אין, ויצאתי עם אופנוע חדש).
דווקא מהסניף בשבח הייתי די מבסוט. תיאמתי רכיבת מבחן, הגעתי, האופנוע היה מוכן ומתודלק, הסבר קצר ויצאתי לדרך. מכיוון שלא היה לחץ על הכלי , הם גם נתנו לי אותו ללא הגבלת (זתומרת, כן הייתי צריך להחזיא אותו עד שעה מסוימת אחה"צ, לקראת הסגירה שלהם, אבל היו לי כמה שעות טובות).
מן המפורסמות שישנה גישה (בכל מיני מותגים) שבהם אנשי המכירות באלומות התצוגה מנסים לגרום לקונה להרגיש קטן ולא חשוב.
אולי זה טוב למכירות כי זה עובד על חלק מהקונים הפוטנציאלים.
אנשי מכירות רואים בלקוחות את השורה התחתונה- פוטנציאל לבונוס ועמידה ביעד החודשי.
הטובים למדו טכניקות מכירה ופיתחו רגישות שעוזרת לדעת מי יקנה ומי לא.
כמו בכל תחום, הבינוניים הם הרוב.
איש מכירות שמבין אופנוענות ולמד מכירות ישרת טוב יותר את המותג וירוויח טוב יותר מהטמבלים שחושבים שאנחנו צריכים אותם יותר ממה שהם צריכים אותנו.
כיום כשיש כל כך הרבה אופנועים משומשים מתחת למחירון הגישה הזאת לא נשמעת כלכלית.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021