לא מבין איך הטנרה 700\t7 לא נכנס בשיקולים.
אותו רעיון, מתקלקל פחות.
גבוה
אין טורינג
אין הרכבות
אין בקרות
אמין, זה כן.
נכתב במקור על ידי JohnnyDough
תתחדש!
אני כבר שנה וחצי עם 890 אדוונצ׳ר ומאוד אוהב את הכלי. הכשל היחיד שנתקלתי בו הוא עם המפסק של תאורת בלם (תקלה מוכרת בלא מעט כלים) אבל הוחלף בלי בעיה, עוד בסמוך לקניה, ומאז שקט. הדבר הכי מוצלח שעשיתי לו היה להחליף את הצמיגים לanakee adventure ויש מצב טוב שזה ישפר לך את התחושה בסיבובים. עבורי זה היה שינוי מאוד דרמטי יחסית לצמיגים שהגיעו איתו.
לפני זה היה לי דיוק 790, שגם לא עשה יותר מדי בעיות (הזעות שמן מהמפעל - תוקן ממש בהתחלה ולא חזר).
האופנוע עם צמיגי פירלי סקורפיון STR די חדשים. אין לי מושג לגבי טיבם. נראים כמו 70-30. לא יודע כמה ארכב בשטח שדורש צמיג קרבי יותר אבל אם צריך אחליף.
מהצד הפחות אופטימי - ניסיתי כמה מוסכים של היבואן, כולל כאלה שהומלצו כאן וממש לא בא לי לחזור לאף אחד מהם. היחיד שעשה רושם טוב יחסית עבר למטרו.
בינתיים הנסיון שיש לי סביר בהחלט. היו פאדיחות אבל קיבלתי גם ייעוץ וגישה מאוד שירותית במוסכים של KTM.
נכתב במקור על ידי השושנים
מעניין...שיהיה בהצלחה
שיהיה כיף. גם לך.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986
HONDA NC 750 X 2016
KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021