ממה שראיתי בדגם מקסים 2014 600, השנה הרשונה שלהם ב600סמק, האינג’קטור לא היה כל כך טוב והחליפו אם דגם תיקון שהוסיפו "A" לאחר אותו מספר פריט. הוא מגמגם לי וגם שהוא נסע כ20 דקות+ הוא נוסע גס. גם אני חושב שהצינור דלק מתחממת וזה מחמם את הדלק. בקיץ הקטנוע לא נוסע חלק. ולאחר תדלוק דלק נוסע חלק ובחורף נוסע כמו חיה בלי לגמגם בכלל. אז מחליף ויעדכן איך היא אחרי החלפה.

מחיר בארץ בשמיים. חיפשתי מקומות אונליין לקנות. goparts.eu עכשיו oemmotorparts שירות רע מאוד ומזלזל. גם כל חבילה תשלם 50 יורו למשלוח. לא מישנה מה. תזמין הרבה משתלם יותר אבל לדבר קטן כמו אינג’קטור לא משתלם

עוד מקום ניסית partsss.com שירות עוד יותר זבל. גם מבטלים לך בלי להודעה למה. גם דיבור מגעיל

חיפשתי באיביי. היו כמה חברה. דיברתי אם המוכר הידוע ANDROIDXTEND שמוכר מלא זמן ויש לו שירות אישית ואדיב. ואיש מקסים
אז אם אתם מחפשים חלקים לקימקו וסאניאנג או משהו אחר שמקורי ורוצים לחסוך בלשלם מחירים בשמיים, הוא יעזור לכם במחיר הוגן

שלחו לי בפרטי ואני ימסור אימייל שלו. אני יעדכן שהאינג’קטור יגיע ואיך היה תהליך. סוך סוך מצאתי מישהו אם שירות טוב ומחיר הוגן מכל הרמאיים שיש.