שלום לכולם,
קצת עלי: אני בן 30 גובה 1.83 משקל 71 הוצאתי רישיון ב 2013 האופנוע הראשון שלי היה נינג'ה 250 אחכ' הייתי שבועיים שליח ומאז לא רכבתי,
כיום אני עובד מחוץ לעיר מרחק של 65Km והפקקים מתסכלים וחשבתי לחזור לתחום, התחלתי לברר פה וראיתי כמה דגמים מומלצים כגון cb500x ו versys 300
נקודות :
- מתכנן לטפל בעצמי (בהנחה שאמצא מדריך/הוראות, כיום את טיפולי הבסיס ברכב עושה לעצמי)
- התקציב שיש לי הוא באזור ה - 20 (אם אצטרך יותר אז אשיג, ככה שבהמלצות אשמח להתייחס לסעיף הזה אבל לא לפסוק על פיו)
- רוכב לבד
ואשמח לברר עוד כמה נקודות מחוכמת ההמונים...
1. אני נמשך באופן לא ברור (למרות שאני לא רוכב ברמח איברי) לתצורה של הספורט וחשבתי על R3, נינגה 650, נינגה 400, האם אתם חושבים שאפשר ליסוע איתם כל יום 130 קמ והאופנוע לא ישפוך לאגר אחרי שנה?
2. מימון לאופנוע בעד אוו נגד?
3. כמה צריכת ממוצעת של דלק יש לאופנוע כביש ספורט בשיוט על 120-130?(אני מבין שזה כנראה תלוי בסוג האופנוע וסגנון הרוכב, עדיין..)
4. כמה עולה ביטוח חובה/ג/מקיף ?
5.כמה עולה מיגון (עליון/תחתון/כפפות/קסדה/הכל) ומה הבייסיק ומה אקסטרה(אוו שהכל בייסיק) ?
6.האם צריך נעלי רכיבה אוו אפשר בלנדסטון ?
7.האם ניתן לשמוע שיעור/מוזיקה תוך כדי רכיבה?
8.איך אני סוחב ציוד/תיק/אוכל אם אני לא רוצה ארגז , אוו שזו הברירה היחידה?
9.שמירה מפני גניבות, מה האופציות שיש בשוק ומה המחירים?
9. חושב לעשות הגדלה ל A לפתיחת יותר אופציות בעיקר , איזה עוד פלוסים יש ל A ?
ואחרי כל הסעיפים האלו איזה אופנוע הייתם ממליצים אתם, והאם האופציות שהעלתי אני בסעיף 1 נותנות מענה, ומה מיתוכם הייתם ממליצים?
מקווה שהבארתי את עצמי כמה שיותר טוב , אני יודע שיש פה שאלות של צעירות אבל אני באמת לא בתחום אז...
תודה מראש לכל העונים.