תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: את הכביש הכי יפה בעולם הם חוסמים! והתירוץ? בטיחות!

Banned

Angry את הכביש הכי יפה בעולם הם חוסמים! והתירוץ? בטיחות!

זה פשוט מרתיח אותי!
    זה בדיוק כמו שתוקעים "מצילים" בכל חור שאוסרים עליך להיכנס למים. מטעמי בטיחות. כשנכנסת לאותו חוף עוד לפני שהם נולדו.

מועצה אזורית גולן: סגירתו המוחלטת של כביש 8675 (מחניים - יער עמוקה) וזאת בשל תנאיו הפיזיים מסכני החיים

זה היה כביש האסקפיזם שלי בכל פעם שהייתי אצל פלג ובכלל בצפון. תמיד עברתי בו "על הדרך" גם אם בכלל הכיוון היה הפוך.

מדינה שלת*&!ת

לשמחתי אם אני זוכר נכון יש שם עדיין שבילים לא קלים שאפשר ללכת בהם לאיבוד

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אכן מעצבן ומרתיח.
    מה הבעיה לשים שלט "כביש מסוכן לתנועה, סע בדרכים חלופיות" וזהו?
    למי זה כואב?
    מצד שני - אני בספק שיעמידו שם ניידת וימנעו ממך בכוח לנסוע. אתה עם אופנוע, עקוף את הבטונדה שישימו בכניסה וסע להנאתך.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    הבעיה היא בתי המשפט שפסקו בעבר פיצויים למי שנפגע במקומות בעלי פוטנציאל סיכון. סגרו בדרום בנוסף לכביש מעלה העקרבים כביש לכיוון עזוז.
    פוטנציאל זה חשוב. אדם שקוע בנייד מפספס צעד במדרגות נעות. הטמבל יקבל פיצוי כי במדרגות נעות יש פוטנציאל מסוכנות.
    במדינות האיחוד המפגרות יש כבישים ציבוריים מעל תהומות שמאפשרים נפילה חופשית של מאות מטרים ולא תמיד יש מעקות בטיחות או שילוט. באחריות האזרח להחליט אם להסתכן או לא.
    הנזק הראשון שהכסף יוצא מארגונים ממשלתיים או ציבוריים - יוצא בעצם מהכיס של כולנו. הנזק המשני הוא שמקומות נסגרים.
    יש בנגב שבילים מסומנים שבקטעים מסויימים הם סכנת נפשות. אם מישהו ימות שם בטיול שנתי יסגרו אותם. סגרו גגות עם גדר\מעקה לפי התקן כי אנשים קפצו מהם.
    הפתרון פשוט כי שורש הבעיה נובע רק מאקטיבזם שיפוטי.
    הסכימו על הפתרון משמאל ומימין אבל כיום הוא מהווה מוקש פוליטי שאולי לא זה המקום להיכנס אליו אבל אין פתרון אחר.
    זה לא ייעצר בסגירת כבישים. קדחת הכסת"יות תתגבר אם לא יהיה שינוי.
    וכן כנראה שארכב שם למרות שסגור כי אחלה כביש מקסים. רכבתי שם עם האישה והתפעלתי מאוד.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    הבעיה היא בתי המשפט שפסקו בעבר פיצויים למי שנפגע במקומות בעלי פוטנציאל סיכון. סגרו בדרום בנוסף לכביש מעלה העקרבים כביש לכיוון עזוז.
    פוטנציאל זה חשוב. אדם שקוע בנייד מפספס צעד במדרגות נעות. הטמבל יקבל פיצוי כי במדרגות נעות יש פוטנציאל מסוכנות.
    במדינות האיחוד המפגרות יש כבישים ציבוריים מעל תהומות שמאפשרים נפילה חופשית של מאות מטרים ולא תמיד יש מעקות בטיחות או שילוט. באחריות האזרח להחליט אם להסתכן או לא.
    הנזק הראשון שהכסף יוצא מארגונים ממשלתיים או ציבוריים - יוצא בעצם מהכיס של כולנו. הנזק המשני הוא שמקומות נסגרים.
    יש בנגב שבילים מסומנים שבקטעים מסויימים הם סכנת נפשות. אם מישהו ימות שם בטיול שנתי יסגרו אותם. סגרו גגות עם גדר\מעקה לפי התקן כי אנשים קפצו מהם.
    הפתרון פשוט כי שורש הבעיה נובע רק מאקטיבזם שיפוטי.
    הסכימו על הפתרון משמאל ומימין אבל כיום הוא מהווה מוקש פוליטי שאולי לא זה המקום להיכנס אליו אבל אין פתרון אחר.
    זה לא ייעצר בסגירת כבישים. קדחת הכסת"יות תתגבר אם לא יהיה שינוי.
    וכן כנראה שארכב שם למרות שסגור כי אחלה כביש מקסים. רכבתי שם עם האישה והתפעלתי מאוד.
    פוליטיקה לא מעניינת אותי.
    משהו עמוק בבטן מקבל קווץ' לאט לאט כבר שלושה עשורים.
    "ועכשיו הם סגרו לי גם - את הים" שר פרסקי. פעם חשבתי שהוא סתם בכיין.

תשמע קטע.
    אני מטייל לי להנאתי בחוות שלם (נו זו שצמודה ל"פארק" אריאל שרון, חיריה, מנחם בגין ומול הפארק הלאומי ר"ג)
    ברגל כמובן, כי אסור אפילו אופניים חשמליים (שזה קלנועית בשביל אדם זקן ושמן כמוני) נו ניחא.
    מקום מקסים!
    פית-אום! אני רואה שלט בצד הכביש - "זהירות! צמח קוצני!" על יד צמח שרואים בבירור את הקוצים שלו!
    כאילו, אם פתאום יבוא לי מספר שתים ואני אעשה מאחרי השיח הזה - הם מזהירים אותי בפרוש לא לנגב עם העלים ?

עריכה:
    מה שאני מנסה לומר הוא שחונקים את האדם לטובת "משבר האקלים" ו"שמירת הטבע"

הידעתם?
    גם בחצר הפרטית שלכם! בטאבו! אם יש עץ - אסור לכם לכרות אותו!
    https://www.gzm.co.il/%D7%9E%D7%90%D...A6%D7%99%D7%9D

האם מותר לכרות עץ בשטח פרטי?

אם השאלה היא האם ניתן לבצע כריתת עץ בשטח פרטי ללא אישור כלשהו - התשובה היא לא על פי חוק כריתת עצים. אלא אם כן, מדובר על עץ צעיר שאינו עונה על ההגדרה של "עץ בוגר". גם אם העץ שלכם, אתם שתלתם אותו ובשטח הפרטי שלכם. יש חוק אשר אוסר על כך ובמידה ואתם רוצים לבצע כריתת עץ, אתם צריכים לקבל אישור כריתת עצים מפקיד היערות.
    וואלה. יש דבר כזה פקיד יערות. נשמע כמו אוקסימורון קלאסי
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 16-05-2023 בשעה 16:14.

Banned
    אני משער שמה שניסיתי לומר הוא שלדעתי לא הבטיחות היא הסיבה לסגירת הכביש.
    אין אפילו איזכור לסטיסטיקת תאונות או הוכחה לכביש מסוכן. רק קביעה של איזה פקידון עלבון.

יאללה, תקפצו ותקראו לי קונספירטור

Senior Member
    נכון שמנסים לחנוק אותנו עם קונספירציית משבר האקלים שנוצר ע"י האדם המרושע אבל זה מקרה אחר של כסת"ח תביעות.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

אי אפשר לחיות בשקט במדינה הזו, עכשיו גם למות בשקט לא נותנים.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    נכון שמנסים לחנוק אותנו עם קונספירציית משבר האקלים שנוצר ע"י האדם המרושע אבל זה מקרה אחר של כסת"ח תביעות.
    נכון שאני קונספירטור, מאידך לא צריך להיות סאחי בלאט כמוך שמאמין בעיניים עצומות לממסד.
    תלמד כלל - תמיד הגירסה הרשמית היא לא הנכונה. שאלתי אותך כבר - היכן הסטטיסטיקות וההוכחות שהכביש הוא כביש דמים ???
    הנה הסבר הרבה יותר הגיוני לסיבה
    https://rotter.net/forum/scoops1/796094.shtml#41

אגב התפתח בשירשור ברוטר ענף של כבישים יפים (ולא פחות "מסוכנים") שלא יביש את השירשור הנעוץ פה
    https://rotter.net/forum/scoops1/796094.shtml#10

https://rotter.net/forum/scoops1/796094.shtml#43

ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    אי אפשר לחיות בשקט במדינה הזו, עכשיו גם למות בשקט לא נותנים.
    איזה למות מה אתה מקשקש? אני מתפלא עליך. אתה מכיר את הדרך הזו?
    תקשיב אפילו הכביש בכרמי יוסף מסוכן יותר (הייתי מילימטר מלהיות בתעלה בסוף ירידה בסיבוב)

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    נכון שאני קונספירטור, מאידך לא צריך להיות סאחי בלאט כמוך שמאמין בעיניים עצומות לממסד.
    תלמד כלל - תמיד הגירסה הרשמית היא לא הנכונה. שאלתי אותך כבר - היכן הסטטיסטיקות וההוכחות שהכביש הוא כביש דמים ???
    הם לא צריכים סטטיסטיקות אלא רק תחושת מסוכנות שתגובה בחוות דעתו של מומחה שיודע לכתוב דוח"ות על פי תחושה לגבי רצון הלקוח. נראה והולך כמו כסת"ח .
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021