עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 23

אשכול: אחרי חורף קר בנס הרים מחפש פתרון חימום לידיים בחורף

צפייה משולבת

Member

אחרי חורף קר בנס הרים מחפש פתרון חימום לידיים בחורף

שלום לכם,
    בעלים גאה של Forza 750. החורף הזה רכבתי לנס הרים בבוקר המוקדם פעם בשבוע. וסבלתי מאוד מקור בידיים.
    אחרי 3 כפפות חורף שונות (שהאחרונות הן https://five-gloves.com/en/glove/x-rider-wp/) הבנתי שכפפות לבדן לא יעשו את העבודה.

חשוב לציין שכל הגוף שלי חם פרט לכפות הידיים. הפתרונות שאני חושב עליהן זה:
    1 - כפפות מחוממות (החסרון היחידי שלטיול של 4 שעות זה לא מספיק מבחינת חיי סוללה)
    2 - גריפים מחוממים (מצאתי רק את אלו https://www.forza750shop.com/en/hond...hgc-23gho.html) לא יודע אם יעבור לי במכס בכלל
    3 - פתרון אחר שלא חשבתי עליו?

לבעלי הפורזה 750 מישהו יודע במקרה איפה אפשר בכלל לקנות את הגריפים המקוריים המחוממים בארץ?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מגני ידיים ועליהם כפפנוע.
    אני אישית מעט נרתע מהם, אבל זה גם פתרון.
    הסיבה למגני ידיים היא שכפפנוע, במיוחד במהירויות בינעירוניות, נלחץ כנגד הידיות ולמעשה מייצר מצב מסוכן של בלימה קבועה חלשה (חימום מע' הבלמים, עד כדי פגיעה ביכולת הבלימה).

Member
    הייתי עם ככפנוע בדיוק 2 דקות וזרקתי אותו לפח. מסוכן ביותר.
    מגיני ידיים עוזרים בהפחתת הקור?

Member
    אני אשנה את הגישה, ואולי לא מצאתי את הכפפות חורף הנכונות עבורי.
    אני מוכן להשקיע כמה שצריך עבור כפפות חורף מחממות. אישית אני מעדיף להימנע מסוללות והטענות למיניהן, ולא מצליח למצוא ולהבין איזו כפפת חורף הכי מחממת?
    כמובן חשוב שתהיה נוחה, לא מגושמת מידי, נגד מים, ולא פחות ממוגנת.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    עזבו את כל הקומבינות והכמעטים. גריפים מתחממים של אוקספורד שיש על 90% מהאופנועים בעולם.
    אזור ה300 שקל באייבי, נכבה כשהאופנוע נכבה, חום שמספיק לשרוף את הידיים, התקנה קלה, אפשר לבד אפשר בכל מוסך.
    לא צריך שום דבר יותר מזה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי nridder צפיה בהודעה
    מגיני ידיים עוזרים בהפחתת הקור?
    תלוי איזה.
    יש כאלו שמיועדים להסיט רוח*, וכן, הם עושים הבדל.
    לא תהומי, אבל זה + כפפות מעולות כבר נותן פתרון סביר. לפחות באזור מישור החוף.
    תוסיף גריפים מחוממים, ואתה על הסוס.

יש גם כאלו שמיועדים נטו להגן על הידיות, והם פחות מוצלחים למטרה שלשמה התכנסנו.

Member
    הרכיבות שלי הן נטו כפר סבא נס הרים בשעות הבוקר המוקדמות.

טוב, שכנעתם אותי. גריפים מחוממים. ראיתי שאוקספורד הוציא השנה דגם חדש שמחירו מגיע פלוס מינוס ל1,000
    אזמין כבר סט מקורי של הונדה ובחורף הבא יהיו לי רכיבות מהנות יותר לנס הרים בשעות המוקדמות של הבוקר הקר של הרי ירושלים

תודה לכם

Member
    1000 שקל?
    הזמנתי גריפים מחוממים של אוקספורד לקראת סוף החורף האחרון, היו במבצע במחיר שבדיוק מתחת לרף המכס ככה שיצא לי סביבות ה 400 כולל משלוח לארץ.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Member
    אתה לא חייב לקנות את הדגם הכי חדש, יש המוני רוכבים עם הדגם הקודם שמאוד מרוצים, אני ביניהם.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Senior Member
    לדעתי מגיני ידיים (נגד רוח ישירה) וכפפות חורף (עונה אחת במדינות הקרות) יתנו פתרון לכל טמפ' ומהירות רכיבה בישראל.
    לגבי הציפיה להגנה מגשם- יש לי נסיון רע עם כפפות נגד גשם שספגו כמות בלתי סבירה בעליל ביום רכיבה גשום. השארתי אותם למנקה במלון בבוקר למחרת אחרי רכיבה אחת.
    לחנות הספיציפית והמפורסמת הזאת בישראל אין סיכוי שאתקרב.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    אתה לא חייב לקנות את הדגם הכי חדש, יש המוני רוכבים עם הדגם הקודם שמאוד מרוצים, אני ביניהם.
    כן ברור. הייתי עם אוקספורד בעבר. הייתי מרוצה אבל אם כבר אתקין אלך על המקורי בעיקר בגלל נראות...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    לדעתי מגיני ידיים (נגד רוח ישירה) וכפפות חורף (עונה אחת במדינות הקרות) יתנו פתרון לכל טמפ' ומהירות רכיבה בישראל.
    לגבי הציפיה להגנה מגשם- יש לי נסיון רע עם כפפות נגד גשם שספגו כמות בלתי סבירה בעליל ביום רכיבה גשום. השארתי אותם למנקה במלון בבוקר למחרת אחרי רכיבה אחת.
    לחנות הספיציפית והמפורסמת הזאת בישראל אין סיכוי שאתקרב.
    יש המלצה לכפפות מבודדות שיצליחו לשמור על הידיים חמות בטמפ של 2 מעלות בבקרים הקרים בהרי ירושלים? כמובן שכל הגוף שלי חם, נותרתי עם אצבעות קפואות

Senior Member
    אין לי נסיון בכפפות לחורף אז לא יודע להמליץ. רוכב על דגמים עם מגיני ידיים עם כפפות קיץ.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Member
    אז אחרי שעשיתי קצת מחקר הפתרון הנראה הוא באמת גריפים מחוממים בשילוב עם מגיני ידיים ייתן לאצבעות שלי שקט בבקרים החורפיים בהרי ירושלים. בינתיים הזמנתי מצרפת גריפים מחוממים מקורייםצשל הונדה.

לגבי מגיני ידיים. לצערי לא מצאתי שום דגם שעל הנייר תואם לפורצה 750. ראיתי שיש את המגינים של acerbis argon שבחול המחיר הוא בסביבות ה500 ש"ח. למישהו יש נסיון איתם? מישהו במקרה יודע להגיד לי מה יכול לא להתאים לכלי שלי? הרי הדגם נראה בסופו של דבר אוניברסלי