על עיתוי זמן וניצול הזדמנות...
מי שקונה כזה כלי ואני דיי משתעשע עם הרעיון צריך להכיר את התחום, לשמחתי יש לי הרבה היכרות יש לי ידע נרחב גם בנושא אספנות וגם מכונאות בסיסית אבל צריך
בנוסף על הכל עוד משהו השיקול פה הוא שיקול אחר לגמרי:
לא שופטים את הדבר הזה בשום אמת מידה רגילה, זה לא עוד אופנוע, וזה אספנות אספנות, זה טסט רק פעם בשנה לא סיפור גדול, ביטוח מופחת מאד וזה הארלי וכזה הארלי הוא בכלל לא אופנוע, זה סוג של משאית קטנה, מלאה בפוזהף שמדברת רק לחלק מהאנשים ואני בעצם מראש לא מתכוון להחזיק אותו אצלי, צריך לעשות לו כמה דברים בעיקר תחזוקה בסיסית רצינית וניקוי טוב והוא כבר יראה אחרת לגמרי, ויקסום טוב טוב למי שהוא מדבר אליו, הכוונה להעביר אותו טסט ולמכור אותו כאופנוע נוסע טוב בלי צורך של הבעלים הבא לעשות כלום.
השיקול השני שהוא בעצם הראשון הוא, שמדגדג לי לעבוד עליו קצת אני מת על לקחת פגר בכלום כסף לעבוד עליו ככה אני לומד הרבה וזה נותן לי תעסוקה, לתקופה והוסיף לו ערך ולהמשיך הלאה. יש לי זמן, יש לי כסף ראשוני, בתקווה שיחזיר את עצמו אבל גם אם אז לא. יש לי את הכלים, אני נהנה מלמידה על הדגם וכל מה שמסביב, כולל פגישה של אנשים שונים מהתחום, יהיה לי גם זמן להשתובב איתו מה שחסר לי זה מקום לעבוד עליו אבלי אני בודק גם את זה...
הקטע של העיתוי הוא שהאופנוע נמכר אמש לפני שעשיתי את המהלך, למישהו אחר שבתחום, יהיו אחרים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הכיוון החדש של הארלי-יהיה מעניין!
https://fb.watch/mZ96AohVXC/
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!