Xevo לוקח
פיג'ו מצטרפת לטרנד קטנועי הקרוסאובר עם ה-XP400 עם מנוע מהמטרופוליס ועיצוב מושקע; התוצאה היא קטנוע SUV גדול, נוח, איכותי ובעל יכולת מרשימה בשבילים; מבחן דרכים מההשקה העולמית; הווידאו בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%9b%d7...e%d7%99%d7%aa/
Xevo לוקח
אל תגיד לי מה לעשות!
נראה לי שאין השוואה בכל לADV, לא רק במחיר ובשם המותג, משקל 231 לעומת 186 זה מאוד מורגש, או ה DTX ששוקל 196.
אפילו הבורגמן 400 הכבד שוקל 215, פה מדובר כבר בבהמה.
ואיך הוא בכלל נחשב לפרמיום כשאי אפשר להכניס קסדה מתחת למושב?
המשקל מגובה במנוע חזק יותר צשאר התחרות ובכך שומר על יחס הספק משקל זהה ואף קצת טוב יותר מהמתחרים, וגם בפועל, הוא לא מורגש על הכביש כמו שהוא על הנייר.
לגבי פרימיום ואחסון, זה אמנם לא הכי יעיל שמקום האחסון לא מספיק לקסדה, אבל פרימיום לא נמדד בכמות האחסון (אלא קטנועי שליחים) והפרימיום זה שאר המכלולים כמו מערכת בלימה, צמיגים, מערך בולמים, ועוד... ואלו מפרידים בין כלי פרימיום לכלי לא פרימיום. לא מקום אחסון. אם כי אסכים איתך, שזה מבאס אם כי ארגז תואם בצבע זה פתרון ישים.
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב
עם הגישה הזאת גם לR1 אפשר להרכיב ארגז =)
הקטנוע ברובו נמדד בפרקטיות ובקלות התפעול, זאת גם הסיבה למה עדיין יש ביקוש רב לכלים עם מדרס שטוח.
וכן הקטנוע לא יכול לקרוא לעצמו פרמיום כשהוא לא יכול להכיל קסדה מתחת למושב.
לגבי הכח סוס הבודדים, מוכן לוותר עליהם כדי להוריד 40 קילו מהמכונה (בדיוק כמו במטרופוליס שיצא לי לעשות עליו עליו סיבוב)
באמת חבל שהיצרן מתעסק בלהמציא את הגלגל כמו גימיקים של קרוסאובר, בזמן שהוא פוגע בפרקטיות של הכלי.
ואת זה אני כותב בתור רוכב שדווקא כן רוצה לראות עוד אופציה וכלי שמתחרה בקטנועי 400, חבל שהיצרן לא רואה את הדברים האלה, שלא לדבר על תמחור.