5000 קילומטר
קיבלתי הכשרה של רכיבה מתקדמת מהמשרד.
שום דבר לא הכין אותי למה עתיד להיות.
יצאתי מוקדם יחסית מהמשרד לכיוון צפון כשאני חמוש בקטנוע שתייה קפואה בארגז קסדה נוספת כדי שתספוג את הזיעה ( הישנה שלי ).
כל עוד אני על כביש מהיר הכלי מסתדר לא רע בכביש שש העסק קצת יותר איטי ביחס לתנועה.
על השעון מעל המהירות המותרת בפועל זה סביב ה125 קמ"ש ( אפשר עוד קצת אבל המנוע זועק באמאש'ך רחם).
מודה שזו הפעם הראשונה שאני רוכב בקצב כזה על כביש שש אפילו ננסי היה יותר מהיר מבחינת נוחות סך הכל בסדר ניתן לשנות תנוחה ויש מקום. אגב בהשוואה לקודמו הדיאלים S3 הוא פחות מרווח ונוח.
הגעתי למרכז של ההדרכה ומסתבר שזו הכשרה של עוד כל מיני שבב"ניקים ממקומות אחרים שהגיעו עם BMW מדוגמים היה גם TMAX ועוד כמה עלובי החיים שהגיעו עם Z כמו שלי ( עדכנתי את קצין הרכב שלנו שיש לאן לשאוף ואני רוצה BMW - האמת שאולי לא לקטנוע יש את היתרונות שלו בעבודה).
סנדוויץ קפה וכו' ומתחילים עם התיאוריה נחמד מכיר עד שמגיעים לתכל"ס שליטה ירי תוך כדי רכיבה (אם הבנתי נכון לא לכל היחידות מותר ) מי כן מי לא שליפה מהירה ועוד כל מיני עניינים שלא קשורים אלי בשיט.
שאלתי אם אני בקורס הנכון ומסתבר שכן חלקם חברים לשעבר של הקפטן שהדריכו אותנו.
מגניב
אמרתי יסמ"מניק שבב"בניק וואט דה פאק ליום אחד.
התחרטתי שלא הבאתי את האקדח לא רציתי שיעיק אבל מסתבר שהם ערוכים אז אף אחד לא היה צריך את האקדח.
אז מה למדנו
מעבר לשליטה היגוי הפוך זיהוי בלימות תפעול שליטה פריקה מהכלי ועוד כל מיני דברים שספק שאני אזדקק להם למדתי שאטופן ( חזרתי צולע ועם דלקת בכף רגל) זה חבר טוב שצריך אותו בארון.
היה חם מעייף אבל בהחלט מהנה.
רק שלא יתפוס אותי ROAD RAGE
סיכום
טוזטוז חביב אבל לעבריינים עדיף TMAX וXADV יותר קל לברוח איתם.