רצוי עם ידית אבל לא חובה.
ידית פשוטה עולה פחות מ 300 שקל.
כן חשוב לשים דבק ברגים אם רשום בהוראות.
רוצה להחליף דיסק קידמי לבד ובספר רכב רשום מומנט של 32-35nm הבעיה שאין לי ידית מומנט
כמה חזק זה המומנט הזה והאם אפשר לעשות לבד בלי ידית מומנט? והאם חובה לשים דבק locktight על הברגים שלא ישתחררו מרעידות? יש אולי איזה קומבינה לסמן עם טוש על הפינות של הברגים הישנים ואז בדיסק החדש להדק בדיוק על הסימון של הטוש
רצוי עם ידית אבל לא חובה.
ידית פשוטה עולה פחות מ 300 שקל.
כן חשוב לשים דבק ברגים אם רשום בהוראות.
ואם אין מה לעשות פשוט להדק חזק? כמה זה כבר 35nm יש לי כח ביד השאלה כמה חזק צריך.
איך אפשר לתאר כוח בכתב?
אני גר ליד כפר סבא אתה מוזמן להשתמש בידית שלי.
קח ידית מאריך באורך של מטר,
ותלה על הקצה שלה משקל השווה לכוח של 35 ניוטון (בערך 3.5 קילו).
ובנימה יותר מתנשאת ברשותך.
אם אתה מתכנן לעבוד על האופנוע, כדאי שתצטייד בכלי עבודה מתאימים. ואל תעשה קיצורי דרך.
סטים איכותיים של דיסקים מגיעים עם ברגים ולוקטייט עליהם. אם בספר רשום לשים, ואין לך ברגים עם לוקטייט, קנה ושים. זה (בניגוד לידית מומנט) לא עולה הרבה.
ולא שאכפת לי שמישהו יעוף בכביש, אני פשוט פוחד שאותו מישהו יעוף עליי.
(נסה לסנן את הציניות מההודעה שלי ולקחת את העצות).
35 נ"מ זה לא הרבה. אם תהדק את הברגים האלה חזק מדי, בפתיחה הבאה הבורג פשוט ייחרש ומי שיתעסק בו יקלל אותך ויצטרך לחלוץ אותם.
אם עדיין אין לך את הרגש הנדרש ביד, עדיף לך להשקיע בידית מומנט - העלות היא סביב ה-200 שקלים.
אם יש את הרגש - המומנט הזה בערך שווה לכוח שאתה מפעיל על ידית חצי שטנדרטית כשאתה לוחץ עליה עם 2 אצבעות (לא מושך אותה עם כל היד).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
יש לי מברגת אימפקט של מקיטה אולי עדיף איתה פשוט? ולגבי הלוקטייט אני יקנה וישים פשוט לא בעיה. אגב זה דיסק יד 2 אז זה לא מגיע עם ברגים. אני משתמש בברגים הישנים.
יש לי ידית מומנט אבל עד 25 nm. אולי אפשר איך שהוא להסתדר עם זה? יעני להגיע לקליק של ה25 מומנט ואחרי זה לעשות עוד טיפה לחץ וזה יגיע ל35 פחות או יותר. או שנראה לי הספר רכב יותר מידי דרמטי אני פשוט יחזק עד כמה שאני יכול בלי לשבור את ההברגה ובלי שהיא תישבר כשינסו לפתוח... זה הכל.. לא בעיה
נערך לאחרונה על ידי Idolevi; 26-06-2023 בשעה 01:47.
מאיפה אתה אולי אביא לך ידית מומנט. מ25 ל35 זה עוד קצת