ארה"ב כרגע אחוז המהגרים המוסלמים פחות מורגש מאירובה.
אבל יהם כבר הרבה יותר נוכחים שם.
יתרה מזאת שהמון אפרו אמריקאים פתאום מתחברים "לשורשים" המוסלמים שלהם (לך תסביר להם שהאיסלאם צמח בחצי האי ערב ולא באפריקה שם ישבו בעיקר עמים פגנים) וזאת בחלקו גם בזכות מערכות חינוך איסלאמיות שנחשבות טובות.
אני לא חושב שאפילו האמריקאים חלמו ששהאוייב (ראו ערך אילהן וטאליב) ישב בקונגרס וזה היה שמור רק למדינת ישראל.
אני מצטרף לקקטוב ומחזק את נושא הלאומנות בעולם עם דגש על אירובה שישנה חזרה לשורשים ( דוגמת ההפרדות של בריטניה מאירובה למרות שמהמעט שידוע לי זה כבר באמצע שנות ה70 הונח על השולחן)
וכפי שציינתי קודם ניתן לראות התחזקות של מפלגות ימין ברחבי אירובה.
בדומה לישראל שהמהגרי ה"עבודה" יושבים בחצר האחורית כך זה גם באירובה והתהליכים שם דומים לפה שמי שמשלם את המחיר זו האוכלוסיה המוחלשת שצריכה להתמודד גם עם הבעיות שההגירה מביאה איתה.
לגבי הגירה
אני משתעשע ברעיון אני לא חושב שאני באמת מסוגל לעשות את השינויי הזה וכן ברור לי שאדם המצבי ( משפחה וילדים גדולים יחסית) תמיד יהיה נטע זר בכל מדינה שלא תהיה.
לצערי גם פה אני הופך לנטע זר ונדחק החוצה מהשכונה שלי בגלל החרדים (אני מתנצל מראש בפני החרדים פה אבל זו המציאות וקצת קשה לי להפריד בין האספסוף שקשר לי חבל לרוחב הכביש בשבת לבין אנשים טובים שיודעים לכבד את אורך חיי ) וכן לצאת מהבית כשצווחים לך שעבס זה לא ממש כיף או תורם לתחושת הביטחון.
היה לי בפג"ז הקודם את אחד השירשורים הכי גדולים בפורום שהיו בנושא המאבק שלי על הבית.
הם (החרדים) ניצחו אני לקראת מכירת הבית ומשלם מחיר אישי לא קטן.
מודה שכיום גם אני חרד.....
ומבין שיש בעייה דמוגרפית רצינית שתשפיע על עתיד המדינה
פשוט נשאלת השאלה מתי ומי?
אנו מדינה בהתפרקות