ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
1. מה שאמרתי. אם צורכים פחות ערוצי תקשורת שמדגישים כל הזמן את השלילי רואים את הטוב.

מדיניות היען שאם לא רואים את הסכנה היא לא קיימת שזה מפגר לחלוטין, או הצפרדע בבישול שלא מבינה שהיא בסכנת חיים ומסתגלת...שזה תמים.

2. הדשא ירוק יותר כשמסתכלים רק על הדשא. יש עוד דברים בחיים.

כן יש, החיים עצמם. תגיד לי שנוח לשלוח את הילדים והנכדים לצבא, שזה סבבה להסתובב עם נשק למקרה ש... שזה אחלה לממן ילד ערבי וילד חרדי לא שלך
ואני איתך, זה בסדר לקנות צמיג לאופנוע במחיר פי שלוש מחו"ל בגלל שיטת המאפיה בארץ, שזה טוב ש-"נבחרי" הציבור שלך עבריינים ותגרנים בשוק.

3. יש כאן מליוני יהודים ומסורת תרבותית של דיונים שאלות דיעות ואתגורים מנטלים הדדיים וחיצוניים. בינתיים זה עובד לא רע למי שמסוגל להתמודד עם החום.
אני מאמין לאור גל האנטישמיות והנס הציוני שישראל היא המקום הטוב ביותר ליהודים.

ספר את זה לטייס שכמעט איבד עין, או לחרדי שהוכה בהפגנה, לאתיופי שקראו לו כושי, לתלמוד תורה או נטוריי קרטא, למאפיה הישראלית ומשפחות הפשע.

הנדל"ן הבורסה וחוזק המטבע משקפים במשהו את המציאות הכלכלית אורך החיים את איכות החיים ומדד האושר את רמת הסיפוק והאופטימיות.
תרבות הפנאי בחגיגות כבר עשורים. תל אביב, אחת בלילה- מלאה בבליינים מכל הגילאים והסוגים.

בילוי הוא סוג של בריחה מהמציאות ושחרור קיטור של צעירים ומבוגרים. כמה יצא לך לאחרונה לצאת לבלות, מתי קנית דירה לילדים שלך או לנכדים?
מה הסיכוי של זוג צעיר להגיע לדירה ללא עזרה מסביב?

גם באזעקות וטילים מעזה אנשים יוצאים ומבלים. יש הרבה סימנים שאנחנו במקום הנכון.
או שהתרגלנו למציאות לא נורמלית...