ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
בלינק הראשון של שושני יש מאמר על הסיבות כביכול למה צריך להגר מפה...
https://leaveisrael.com/blog/zionism/
קראתי. קצת הקאתי.
חשבתי להגיב, אבל ויתרתי.

מי שרוצה להגר, שיהגר. רק כדאי שיזכור מה היה מצבם של היהודים בעולם לפני קום המדינה, ובמה העם שלנו מסתכן במקרה ששוב לא תהיה לו מדינה חזקה ועצמאית.
אני נשאר כאן, בגבעות של השומרון, לגדל דור חדש של יהודים מתיישבים אופנוענים דוברי עברית ורוסית.
זה בעיקר בשבילי, אבל גם קצת בשבילכם - כדי שיהיה לכם לאן לחזור אם ההגירה שלכם בעוד 20-30 שנה לא תלך כמתוכנן, ותפחדו ללכת ברחוב כי אתם יהודים מסריחים - אבל בלי צבא יהודי שמגן עליכם כמיטב יכולתו ובלי נשק אישי להגנה עצמית על המותן.
אז זהו, שאנטישימיים יש בכל מקום גם בארץ גם בינינו, יהדות היא כבר לא גורם מחבר, יהודי רוסי לא מתחבר עם יהודי אתיופי, חתונות כבר
מזמן לא עושים ברבנות, בעשר השנים האחרונות הייתי ביותר חתונות תחליפיות מאשר חתונות דתיות.

באירופה מחבקים באהבה (שוב רוב הציבור הנאור) את המגוון העצום של העמים, יש גילוים של שנאת זרים אבל המגמה קדימה במיוחד של
הדור הצעיר היא החלה וחיבור בין כל הצבעים זה יקח עוד דור או שתיים אבל זה בדרך לשם.

יש לנו סכסוך שכנים עם השותפים שלנו על אותו מטר וחצי רבוע שפה, בינתיים גדלים פה דורות של אנשים שנולדו פה ואין להם לאום אחר
אז הם ואנחנו פה על מנת להישאר, יותר ויותר שטחים נתפסים לצורך מגורים ומחייה הגבולות שלנו יישארו אותו דבר או יצטמצמו במקרה של
חלוקה מי שהיה מיעוט בעבר (ערבים דרוזים בדווים מסתננים) גדלים במספרים משמעותיים וזה יתפוצץ לנו בפנים. אז אפשר להילחם כל החיים
אפשר להתפשר ולהסתגר בשטח מצומצם ואפשר להגר.

מה אתה מקבל במקום אחר במהלך החיים (אין התחל משחק חדש) יותר שטח פתוח, יותר הזדמנויות וקצת טעם אחר. אני לא אומר שזה הפתרון
האולטימטיבי אבל זה סוג של פתרון. כן ריכוזי ישראלים ויהודים בפינות שונות של העולם. ישמור יותר על ההישרדות שלנו.