החרדים לא טיפשים. הם יבינו בעצמם שצריך לשנות לפני שהלחץ החיצוני ישנה בצורה יותר דרסטית. צריך גם לזכור שהם משחקים בתוך כללי המשחק הדמוקרטי וכל קבוצה אחרת היתה נוהגת כמוהם אם לא יותר גרוע. בינתיים כל מנהיגי החרדים שואפים לשמר את הסטטוס קוו (שהופר) ולא לכפות עלי ועליך כלום ומי שטוען אחרת מוזמן להוכיח זאת.[/QUOTE]

ביקור קצר אצלי בשכונה לקול קריאות השעבס + 100 אצבעות מכול יולדת יביא לקידום האינטקס החרדי בהתאם לכללי המשחק.

אין סטטוס קוו ויש רק אלוהים אחד ועל פי האינטרפטציה של ספר קדום אחד והמקובל התורן יישק דבר.

אל תתבלבל סטטוס קוו זה מושג בחילונית מצוייה שעד לא מזמן נכפה על החרדים.

אתה צודק הם הבינו את כללי המשחק ובדומה לאיסלאם ולמשנתו של מוחמד (הודנה - דהיינו הפסקת אש כי פשוט המוסלמי אינו מנצח כרגע או כמו שארנולד אומר I BE BACK) או הסכמי חדיבה כך החרדים.

כפייה יש תחת חוקי עבודה ומנוחה - אסור לעבוד בשבת למעט החרגות + התפיסה שנשות הכותל לא זכאיות להתפלל ( אתה הזכרת אותן מבחינתי כולם מאמינים באברה כדברה ) ובכך מנכסים לעצמם את הדת ומי הוא יהודי על פי תפיסתם + סגירת כבישים באזורים חרדים _כרגע) + חוק החמץ +בית חולים שערי צדק אין טמבליזיה בשבת ( כן כן השכירות היא רק לימי חול) + כשרות והגדרת הכשרות ( פתוח בשבת המוצרים מהסופר החרדי הקרוב אינם כשרים יותר)
אגב ישוב לציבור הדתי זה מקובל ובסדר אבל חלילה נעשה יישוב חילוני שלא יכניס בתי כנסת או דתיים לתחומו כמה רעש יהיה סביב זה.
צור הדסה כעת נאבקת על עצמאותה כי רוצים לאחד אותם עם הישוב הסמוך ביתר עילית (כן כן גילו שיש לידם ישוב עם הכנסות נאות ושירותים מצויינים ) + שכחתי את עיקרי השינוי בחוק הארנונה שלפי ההצעה כספים מארנונה של ( עסקים כמדומני) תופנה לישובים מעוטי יכולת ( כמדומני גם דיברו על העלאה של הארנונה)

חבר יקר הזמין אותי לחיות בתחומי הישוב שלהם חילונים ודתיים חיים יחד בהרמוניה ומכבדים אחד את השני.

ובכן את הרכב אני יכול להחנות בכניסה לישוב כדי לא להפר להם את השבת
כמובן שמתחשבים ולא עושים על האש בשבת
אה ומוזיקה בשקט בבית כדי לא להפריע.
הבריכה סגורה בשבת

ובכן נשמע ממש דו קיום בשלום.

יקירי זה תהליך נכון היום אני ואתה עדיין יכולים לצאת לרכב יחד באופן חוקי לקול מחאות השעבס בשכונה שלי.