הקרן הקיקיונית כל כך מצליחה שהפלטפורמה הפוליטית שלה לא עברה את אחוז החסימה (וכמעט כל מה שאתה מזכיר כאן זה אותה הקרן. גורם אחד בלבד.)
יש לה פלטפורמה-מערכת המשפט. קרא על תכנית המשפטנים. יש שיגידו שוחד במיליונים (לימודים, מגורים סעד מין כלכלה) לכל משפטן בארה"ב.
אתה מקיא רעל על השמאל הישראלי המדומין, כזרוע של הדמוקרטים בארה״ב והאג׳נדות שלהם (שלא קשורות בכלום לשמאל, ע״ע זכויות ההומואים בסין, צפון קוריאה, ברית המועצות וקובה) אבל מתעלם לחלוטין מהעובדה שגם מה שאתה טועה לכנות ימין ישראלי רוקד לצלילי אותם החלילים ואותן האג׳נדות שאתה מייחס לשמאל.
אתה מדבר איתי על קרן וקסנר כשבמשך שנים ארוכות ביבי מקרקר את עצמו לדעת בדאבוס ומתרפס בפני שוואב והחבורה?
כן, כי קרן וקסנר (הסחבק של ההוא ששידל שיגל וסחר בקטינות) משפיעה על ההנהגה הבלתי נבחרת במוסדות הביטחון ומשרדי הממשלה. זה הבדל גדול.
נשות הכותל בזמן שסילמן, ביבי והקדוש אלי כהן, הי״ד, מצהירים על כל גבעה גבוהה ותחת כל עץ רענן שהם מחוייבים להעביר את ״חוק האקלים״ כי יש להם איזה מסיבת קוקטיילים בדובאי בסוף השנה?
נושא האקלים בארץ מקודם משני הכיוונים, בחו"ל בעיקר ע"י השמאל.
איזה ימין רפובליקני אתה בדיוק דמיינת בזמן שמנכ״ל פורום איוולת עשה את כל מה שהוא רק היה יכול על מנת להביא לאימוץ מדיניות הקורונה של סין הקומונסטית וכל המדיניות שביבי (״מכל העולם מתקשרים״) יזם והוביל, כמו כליאה המונית, סמרטוטי פנים, דרכוני חיסונים, שטאזי ברחובות ושאר מרעין בישין ממש הוצאו אל מחוץ לחוק במדינות רפובליקניות בארה״ב? בדיוק בגלל זה דה-סנטיס ונואם נחשבים גיבורים במפלגה בזמן שמושלים שהגיבו באיטיות מרגישים את הכיסא שלהם מתנדנד.
כנ"ל לגבי מדיניות הקורונה. לא מצדיק את שניהם.
אתה מדבר על הומואיזם אבל תזכיר לי מי הוא ראש הרשות המחוקקת במדינת ישראל ואחד מסמלי השלטון? לאיזה מפלגה הוא שייך? עם מי הוא שוכב במיטה?
אולי לא הבנת. אין לי עניין עם הומואים ומעולם לא היה. הומואיזם הוא השם שלי לקמפיין הלהט"בי. אוחנה הוא אחד היותר מוצלחים וראויים בעיני בליכוד.
עמותות ברק? מצחיק. ביבי הרי עשה את אותו דבר בדיוק באותה מערכת בחירות (ע״ע פרשת עמותות הליכוד).
לא זה לא אותו דבר. יודע למה? כי הצד שמכר לנו את אוסלו וקורבנות השלום ניצח. לא רק בבחירות אלא בכיוון המדיני שבו ישראל פוסעת עד עצם היום הזה.
סוכן זר? אני בעד. אתה אבל יודע טוב מאוד למה זה לא מחוקק וזה לא קשור לשמאל המדומיין אלא לימין המדומין וראש ממשלה שבמשך 30 שנה מקבל תרומות מאינספור גורמים זרים.
מדומיין לאללה- מי מונע את סילוק המסתננים את הרס בתי המחבלים את האכיפה נגד הבדואים את פקודות הירי מי?
הליקוק היא מפלגת ימין כל כך חזקה ומרשימה שהיא מאכלסת שורה ארוכה של ראשי ועדים ואחד האנשים הכי חזקים בה מצהיר שהיא המפלגה הסוציאל דמוקרטית הגדולה ביותר בישראל (
https://www.ynet.co.il/economy/article/rr5wwt6l4). לטעון שהליכוד היא מפלגת ימין זה קרינג׳י בערך כמו דוד לוי (רק בריאות), בזמן שהוא הקים את המפלגה ״הלאומית חברתית״ (או בתרגום ללעז - נציונל סוצילאיסטית) שלו.
למקרה שפספסת, לא הצבעתי ליכוד ואני לא בדיוק ביביסט. וכן, ההחלטות שקיבלה הממשלה בזמן הקורונה, פריסת הכבישים המואצת לפריפריה הם סופר סוצייאליים.
בקיצור, חרטא ברטא. עוד מאותה הנדסת תודעה של הפרד ומשול ביביסטי טיפוסי.
תודה.