ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
הקרן הקיקיונית כל כך מצליחה שהפלטפורמה הפוליטית שלה לא עברה את אחוז החסימה (וכמעט כל מה שאתה מזכיר כאן זה אותה הקרן. גורם אחד בלבד.)

יש לה פלטפורמה-מערכת המשפט. קרא על תכנית המשפטנים. יש שיגידו שוחד במיליונים (לימודים, מגורים סעד מין כלכלה) לכל משפטן בארה"ב.
אתה מקיא רעל על השמאל הישראלי המדומין, כזרוע של הדמוקרטים בארה״ב והאג׳נדות שלהם (שלא קשורות בכלום לשמאל, ע״ע זכויות ההומואים בסין, צפון קוריאה, ברית המועצות וקובה) אבל מתעלם לחלוטין מהעובדה שגם מה שאתה טועה לכנות ימין ישראלי רוקד לצלילי אותם החלילים ואותן האג׳נדות שאתה מייחס לשמאל.
אתה מדבר איתי על קרן וקסנר כשבמשך שנים ארוכות ביבי מקרקר את עצמו לדעת בדאבוס ומתרפס בפני שוואב והחבורה?
כן, כי קרן וקסנר (הסחבק של ההוא ששידל שיגל וסחר בקטינות) משפיעה על ההנהגה הבלתי נבחרת במוסדות הביטחון ומשרדי הממשלה. זה הבדל גדול.
נשות הכותל בזמן שסילמן, ביבי והקדוש אלי כהן, הי״ד, מצהירים על כל גבעה גבוהה ותחת כל עץ רענן שהם מחוייבים להעביר את ״חוק האקלים״ כי יש להם איזה מסיבת קוקטיילים בדובאי בסוף השנה?
נושא האקלים בארץ מקודם משני הכיוונים, בחו"ל בעיקר ע"י השמאל.

איזה ימין רפובליקני אתה בדיוק דמיינת בזמן שמנכ״ל פורום איוולת עשה את כל מה שהוא רק היה יכול על מנת להביא לאימוץ מדיניות הקורונה של סין הקומונסטית וכל המדיניות שביבי (״מכל העולם מתקשרים״) יזם והוביל, כמו כליאה המונית, סמרטוטי פנים, דרכוני חיסונים, שטאזי ברחובות ושאר מרעין בישין ממש הוצאו אל מחוץ לחוק במדינות רפובליקניות בארה״ב? בדיוק בגלל זה דה-סנטיס ונואם נחשבים גיבורים במפלגה בזמן שמושלים שהגיבו באיטיות מרגישים את הכיסא שלהם מתנדנד.
כנ"ל לגבי מדיניות הקורונה. לא מצדיק את שניהם.
אתה מדבר על הומואיזם אבל תזכיר לי מי הוא ראש הרשות המחוקקת במדינת ישראל ואחד מסמלי השלטון? לאיזה מפלגה הוא שייך? עם מי הוא שוכב במיטה?

אולי לא הבנת. אין לי עניין עם הומואים ומעולם לא היה. הומואיזם הוא השם שלי לקמפיין הלהט"בי. אוחנה הוא אחד היותר מוצלחים וראויים בעיני בליכוד.
עמותות ברק? מצחיק. ביבי הרי עשה את אותו דבר בדיוק באותה מערכת בחירות (ע״ע פרשת עמותות הליכוד).

לא זה לא אותו דבר. יודע למה? כי הצד שמכר לנו את אוסלו וקורבנות השלום ניצח. לא רק בבחירות אלא בכיוון המדיני שבו ישראל פוסעת עד עצם היום הזה.
סוכן זר? אני בעד. אתה אבל יודע טוב מאוד למה זה לא מחוקק וזה לא קשור לשמאל המדומיין אלא לימין המדומין וראש ממשלה שבמשך 30 שנה מקבל תרומות מאינספור גורמים זרים.
מדומיין לאללה- מי מונע את סילוק המסתננים את הרס בתי המחבלים את האכיפה נגד הבדואים את פקודות הירי מי?
הליקוק היא מפלגת ימין כל כך חזקה ומרשימה שהיא מאכלסת שורה ארוכה של ראשי ועדים ואחד האנשים הכי חזקים בה מצהיר שהיא המפלגה הסוציאל דמוקרטית הגדולה ביותר בישראל (https://www.ynet.co.il/economy/article/rr5wwt6l4). לטעון שהליכוד היא מפלגת ימין זה קרינג׳י בערך כמו דוד לוי (רק בריאות), בזמן שהוא הקים את המפלגה ״הלאומית חברתית״ (או בתרגום ללעז - נציונל סוצילאיסטית) שלו.
למקרה שפספסת, לא הצבעתי ליכוד ואני לא בדיוק ביביסט. וכן, ההחלטות שקיבלה הממשלה בזמן הקורונה, פריסת הכבישים המואצת לפריפריה הם סופר סוצייאליים.

בקיצור, חרטא ברטא. עוד מאותה הנדסת תודעה של הפרד ומשול ביביסטי טיפוסי.
תודה.
ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
..

בשום מקום במצע של המפלגות האלה לא נאמר דבר וחצי דבר על שינוי שיטת המשטר...
אף אחד לא משנה שיטת המשטר. תוכיח אחרת. צמצום הסבירות עבר והשמים לא נפלו.
הסיבה שהצבעתי למפלגות "האלה" היא התכנית המשפטית שעדיין זמינה לכל דיכפין:
https://zionutdatit.org.il/restart/

לא הצבעתי עבור איש ולא עבור מפלגה.
אף אחד מהחכ"ים לא מעניין אותי. רק הציונות חשובה לי ולכן הצבעתי עבור התכנית.

עכשיו, את החרדים מעניין רק כסף והמגזר שלהם מעבר לשחיתות הרבה שיש שם והישיבה שלהם על כל ברז כספים שמופנה
למטרות שלהם בלבד, ללא התנצלות וללא מחשבה שנייה. הם גם משחקים על שתי המגרשים לטובת הכספים:
1. הכסף המופנה ישירות אליהם.
2. כספי מדינה סוציאליים שמגיעים לכולם וגם להם-בריאות-ביטוח לאומי-משכנתאות-וסיוע למשפחות מוחלשות.
3. לחץ כלכלי על גופים גדולים להוזיל מחירים ושירותים לציבור שלהם בלבד.

חוסר האחריות של ראש הממשלה והאנשים שסביבו במניעת כל מה שקורה מסביב מראה שהם דואגים רק לעצמם זה לא חדש
אבל עכשיו זה ברור לכל ונעשה ללא בושה.

טוענים שיש לכם רוב דמוקרטי למהלך? סבבה לגמרי, תעלו את הנושא למשאל עם ונחליט אז!
משאל עם כמו הסכמי אוסלו
משאל עם כמו בטרנספר ליהודי חבל עזה
משאל עם כמו בטרנספר ליהודי צפ' השומרון
משאל עם כמו במסירת שטחים לחיזבאללה
- אתה באמת מחפש הוגנות אחרי העוולות הדמוקרטיות שהשמאל עולל לציבור רק כי הכוח היה בידיו?

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
החרדים לא טיפשים. הם יבינו בעצמם שצריך לשנות לפני שהלחץ החיצוני ישנה בצורה יותר דרסטית. צריך גם לזכור שהם משחקים בתוך כללי המשחק הדמוקרטי וכל קבוצה אחרת היתה נוהגת כמוהם אם לא יותר גרוע. בינתיים כל מנהיגי החרדים שואפים לשמר את הסטטוס קוו (שהופר) ולא לכפות עלי ועליך כלום ומי שטוען אחרת מוזמן להוכיח זאת.
ביקור קצר אצלי בשכונה לקול קריאות השעבס + 100 אצבעות מכול יולדת יביא לקידום האינטקס החרדי בהתאם לכללי המשחק.
אין סטטוס קוו ויש רק אלוהים אחד ועל פי האינטרפטציה של ספר קדום אחד והמקובל התורן יישק דבר.
אל תתבלבל סטטוס קוו זה מושג בחילונית מצוייה שעד לא מזמן נכפה על החרדים.
שמעתי מספר מנהיגים פוליטיים חרדים וזה בדיוק מה שאמרו. החקיקה שהם מקדמים לא תשנה את הסטטוס קוו.
...
חבר יקר הזמין אותי לחיות בתחומי הישוב שלהם חילונים ודתיים חיים יחד בהרמוניה ומכבדים אחד את השני.
ובכן את הרכב אני יכול להחנות בכניסה לישוב כדי לא להפר להם את השבת
כמובן שמתחשבים ולא עושים על האש בשבת
אה ומוזיקה בשקט בבית כדי לא להפריע.
הבריכה סגורה בשבת
ובכן נשמע ממש דו קיום בשלום.
יקירי זה תהליך נכון היום אני ואתה עדיין יכולים לצאת לרכב יחד באופן חוקי לקול מחאות השעבס בשכונה שלי.[/QUOTE]
אצלנו בקיבוץ סירבו להנחת תחום שבת וסירבו להקמת בית כנסת מחשש שזה ישנה את אופי האוכלוסיה.
יש כאן בערך 90% מצביעי שמאל קשה כולל הערביות. בקושי יש כאן מניין. זו סתם שנאה לאחר. אם אתה חושב שיש פלורליזם בשמאל, תחשוב שוב.
לא מצדיק את החרדים ולא חושב שההסדר מולם נכון או בר קיימא כמו שאוהבים ההם להגיד.
כן חושב שיש בהתקפות עליהם סימנים אנטישמיים ואני כותב את זה לך כי אני יודע שאפשר לדון מבלי להיכנס לעניין אישי.

כל הסיפור עם המחאה הזאת לעניות דעתי נובע מסימן שאלה לגבי עתיד הציונות, פני המדינה וגם היהדות.
מדובר בבירור פנימי שגלש לפסים הרסניים. שיחה חשוב שדחינו בתור חברה במשך עשרות שנים.
מי שחשוב לצד מסויים הוא לבטל את האפשרות לדבר, לסתום פיות ולהחריש את השיח.
מה חסר? קצת שכל ישר ושיחה ללא מוקשי PC.
אם נשות הכותל, הומואים דתיים, רפורמים שחוגגים בר מצווה לכלב שלהם והשד יודע עוד מי רוצים להפוך את "היהדות שלהם" לאורתודוקסית שיבושם להם. אבל זה לא המטרה- הם רוצים להרוס את האורתודוקסיה היהודית הקיימת ואני רוצה שהאורתודקסים יקבלו את שלהם. למה?
כי הם שמרנים. הם לא יקפצו לי עם הגדרה דתית חדשה.
מתי אפשר יהיה לוותר על האורתודוקסיה שלנו? אולי כשנראה דתי מוסלמי דופק בוסות לבן זוג שלו ותוקע חזיר ברמאדן באמצע הכפר.
בעולם השטוח המדומיין ונטול המשמעויות שהפרוגרסיבים מקדמים.
בתורת המגדריזם אם אני רוצה שתקרא לי אננס כי הכרזתי שזאת הזהות שלי, אתה אמור לקרוא לי אננס.
אני לא מקבל את הבולשיט הזה.
אם יש מישהו ששוכב עם זכר וחושב שמדובר בקטע דתי יהודי הוא מבלבל את השכל.
או שאתה צמחוני או שאתה לא.
או שאת בהריון או לא.
ברוך השם, יש הבדל בין הדברים.
מעל 50 מגדרי זהות רשומים בארגונים ממשלתיים במערב הודות לקמפיין ההומאיזם.
מכניסים את השיט הזה לגני ילדים בשנים האחרונות. כורתים לילדים את הבולבול לפני שהם יודעים להכין חביתה.
אצלי יש גבר ואישה.
אין מגדר ואין נעליים וכל אחד שיחיה וישתגל עם מי שהוא רוצה אבל לאף ארגון ממשלתי אסור לחנך לשום המצאה חוץ מגבר ואישה.
לפי מדע הביולוגיה- אין שום יצור ביניים.
תבחר לשכב או לחיות עם מי שאתה רוצה כשתהייה גדול.
רק אל תכריח אותי לקרוא לגבר שהוסיף שדיים וקיבל הורמונים אישה. הוא לא.
לאכול חזיר ביום כיפור זה לא עניין דתי יהודי.
לתקוע אנטריקוט על הבוקר זה לא עניין צמחוני.

ביקרתי בבית כנסת כנראה פחות ממך ומרוב האנשים כאן וביהדות שאני מכיר הרב היה מגיע לבית הכנסת בשבת על טוסטוס- אבל זה כשהדברים היו ברורים כתער. יש מי שמנסה למסמס ולעוות משמעויות בשיחדש ולהעמיד פנים שהכל שטוח ללא הבדל. אתה יודע מאיזה כיס הרעיונות האלה מגיעים...