להתגבר על השם קרוזר באופנוע שנראה כמו דיאבל עוד איכשהו הצלחתי.
אשמח אם מישהו יסביר לי למה לעזאזל צריך קלאץ' מחליק באופנוע עם פחות מ40 כס ו3 וקצת קג"מ.
ה-350V - דגם הקוזר של משפחת ה-350 סמ"ק של זונטס הסינית, הוא אופנוע מתחילים קל לרכיבה עם מנוע חזק, התנהגות טובה, שפע של אבזור ומראה של קרוזר איטלקי - ובאיכות גבוהה; מבחן דרכים; הווידאו בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%9b%d7...9%d7%98%d7%95/
להתגבר על השם קרוזר באופנוע שנראה כמו דיאבל עוד איכשהו הצלחתי.
אשמח אם מישהו יסביר לי למה לעזאזל צריך קלאץ' מחליק באופנוע עם פחות מ40 כס ו3 וקצת קג"מ.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מנגנונים פשוטים של סליפר-קלאץ' לא מייקרים את העלות של הקלאץ' ושל האופנוע, וזה אחלה פיצ'ר כי זה גם בטיחותי יותר למניעת נעילת גלגל בהורדת הילוכים אגרסיבית וגם הופך את משיכת ידית הקלאץ' לקלה יותר. אז למה לא? מבורך בעיניי בכל אופנוע.
למה נותנים לאוריער לבחון רק את הכלים המעאפנים?
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אם האופנוע יעלה חצי והטיפולים בחינם, יעמוד תור לסוכנות דוקאטי מחיפה ועד תל אביב גם בלי שתבוא.
אתה דואג לציין את היחס השלילי שלך לליגל בכל שרשור שנוגע איכשהו במותגים שלהם (ואולי גם בכמה שעסקו ביבואנים בכללי), למרות שאף אחד כבר לא זוכר מה הייתה המחלוקת בינך לליגל (ויכול להיות, שצפציפית איתך הם באמת היו לא בסדר).
לעומת זאת, אני מכיר אנשים שמרוצים מאוד מליגל.
מהניסיון האישי שלי - זה יבואן שמתפקד מעל המקובל בענף (כאמור, אני לא מטפל אצלם - רק נעזר לפעמים במחסן) ומה שהם עשו למותג דוקאטי, שעבר בארץ כמה גלגולים עם יבואנים שונים, ובכל פעם מכל כלים בודדים, נעלם מהשוק לכמה שנים וחזר לסיבוב הלא מוצלח הבא תחת יבואן אחר - זה לא פחות ממדהים.
בסופו של יום, יש דוקאטי על כבישי ישראל, כאלה שאפשר לפגוש ברכיבה ולקנות ביד2 במחירים הגיוניים - בזכות ליגל, ואני מודה להם על כך. בכל ניסיון קודם נמכרו כלים בודדים היבוא הפסיק (כמה פאזו בשנות ה-80, אחרי זה כמה 900SS ו-916 יחיד בתחילת שנות ה-90, אחרי זה - כמה מונסטר 620/1000 ו-4 מולטיסטראדה 1000 ב-2003/4). זה מה שהיה עד שליגל התחילו לנהל את העניינים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אתם לא יכולים להתעלם מהעובדה שכן, יש כאלו שמרוציםמהם ומנגד יש הרבה נפגעים ובינהם אני.
נכון, כל מה שאני חושב עליהם הם מניסיון אישי שלי בלבד אבל עם התחושות שלי אף אחד לא יכול להתווכח, אליהם אני לא חוזר.