ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
הכווונה לא היתה לעלות חלקים, שים לב שתמונת הפרופיל שלי עפ דוקאטי, ליבואן הזה אני לא חוזר גם אם האופנוע יעלה חצי מחיר והטיפולים חינם.
אם האופנוע יעלה חצי והטיפולים בחינם, יעמוד תור לסוכנות דוקאטי מחיפה ועד תל אביב גם בלי שתבוא.
אתה דואג לציין את היחס השלילי שלך לליגל בכל שרשור שנוגע איכשהו במותגים שלהם (ואולי גם בכמה שעסקו ביבואנים בכללי), למרות שאף אחד כבר לא זוכר מה הייתה המחלוקת בינך לליגל (ויכול להיות, שצפציפית איתך הם באמת היו לא בסדר).
לעומת זאת, אני מכיר אנשים שמרוצים מאוד מליגל.
מהניסיון האישי שלי - זה יבואן שמתפקד מעל המקובל בענף (כאמור, אני לא מטפל אצלם - רק נעזר לפעמים במחסן) ומה שהם עשו למותג דוקאטי, שעבר בארץ כמה גלגולים עם יבואנים שונים, ובכל פעם מכל כלים בודדים, נעלם מהשוק לכמה שנים וחזר לסיבוב הלא מוצלח הבא תחת יבואן אחר - זה לא פחות ממדהים.

בסופו של יום, יש דוקאטי על כבישי ישראל, כאלה שאפשר לפגוש ברכיבה ולקנות ביד2 במחירים הגיוניים - בזכות ליגל, ואני מודה להם על כך. בכל ניסיון קודם נמכרו כלים בודדים היבוא הפסיק (כמה פאזו בשנות ה-80, אחרי זה כמה 900SS ו-916 יחיד בתחילת שנות ה-90, אחרי זה - כמה מונסטר 620/1000 ו-4 מולטיסטראדה 1000 ב-2003/4). זה מה שהיה עד שליגל התחילו לנהל את העניינים.