תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: תחנות דלק מהולות במים

צפייה משולבת

תחנות דלק מהולות במים

אני מקווה שאני לא עובר על איזה חוק אבל מותג לכם להגיד מאיזה תחנות דלק כדאי להיזהר? מישהו הכין אולי רשימה של תחנות דלק שמעורבבים מים? (לוקחים בחינם מהמיכלית דלק ומחליפים במים במלא תחנות דלק) אופנועים הכי רגישים לזה הבעיה שחייב לדעת באיזה תחנות זה קורה באיזור המרכז למשל

Senior Member
    אני די בטוח שאכלתי אותה בתדלוק לא משוכנע ב 100% אבל אחרי התדלוק נסתם הפילטר של משאבת הדלק.
    בגלל שאני לא משוכנע לא אכתוב את שם התחנה.
    מבחינת תובנה: מאז אני משתדל לתדלק בתחנות פופולריות ועמוסות תנועה ולא בתחנות ריקות שמרגישות מוזר.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    אני לא יודע אם זה ערבוב של מים או משהו אחר אבל האופנוע מגיב חזק למשהו בדלק.
    אם אני מתדלק בסונול גלילות (קרוב לעבודה) אז הכל בסדר. תדלוק בתחנות של פז או דור-אלון כמעט תמיד מלווה בתופעות לוואי לא טובות ואני נמנע מהן. היה לי גם אירוע אחד ממש איום ונורא אחרי תדלוק בתחנה מאוד גדולה ועמוסה של אחת מהחברות האלה (לא נסתם פילטר אבל המנוע קירטע כל הזמן).
    כשאני לא באיזור גלילות אז אני מתדלק בתחנות של חברת דלק או תחנות אחרות של סונול ולרוב זה בסדר. פה ושם תדלקתי גם בתחנות של רשתות קטנות (תן ומיקה) אבל אין לי משהו נחרץ להגיד עליהן.

וואי וואי.. חייב להמציא מכשיר שבודק באותו רגע איכות דלק.. פשוט לתדלק ממש קצת על המכשיר והוא יגיד אם הדלק תקין או לא

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    לא משנה באיזה תחנה שכוחת אל תדלקתי את הדוקאטי, אף פעם לא קרה שניתקלתי בדלק שגורם לסתימות.
    אולי יש דלק שהאופנוע "אוהב" יותר (קרי - נשמע טיפה עגול וחלק יותר, כמה שדוקאטי ישן מקורר אוויר מסוגל לזה) - אבל יכול להיות שאני מדמיין, או שזאת תוצאה של איזה פרמטר אחר בכלל (גובה מעל פני הים? לחות באוויר? מי יודע...).

בקיצור, בניגוד למדינות עולם שלישי, איכות הדלק בישראל לרוב תקנית.
    פה ושם קורים דברים (חבר עם איוניק וחבר עם מרצדס נאלצו להחליף מזרק, שני הרכבים היו די טריים אז לא מדובר בבלאי - משמע הם הצליחו למצוא את המקום שימכור להם דלק מהול) אבל קשה לי להאמין שבתחנה מסויימת זה קורה באופן שיטתי.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    עוד לא נתקלתי בתחנות שהדלק השפיע על הכלים שהיו לי, לא משנה באיזה חור תדלקתי, וטיילתי הרבה.
    לפעמים היה לדלק צבע מוזר (תכלת; עניין של טמפרטורה כנראה), הרבה פעמים המשאבה הייתה פח, אבל שהמנוע מקרטע עוד לא קרה לי.
    בניגוד לממשל לעבריינים במגזר הפרטי יש אינטרס שהמנוע שלך יעבוד תקין כשמדללים את הדלק.
    Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020
    Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
    Saucony Triumph 2024
    "עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"