ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
יכול להיות כל דבר ממה שציינת.
תתחיל מהקל אל הכבד... - ואו נתת כל כך הרבה כיוונים והייתי חייב להתייחס ברצינות לכל שאלה, תודה לך על כך!
האם הבעיה הופיעה ביום בהיר אחד, ללא התרעה - או שמדובר בהחמרה הדרגתית לאורך זמן? -יום בהיר אחד
מתי הוחלף פלאג, פילטר אוויר? -פילטר אוויר לא מזמן, פלאג פחות מ 8000
מתי בוצע כיוון שסתומים? -אף פעם בערך (צוחק אבל הרבה מאוד זמן, איך אדע לאבחן אם יש צורך?)
מתי נעשה יישור קו לווריאטור עם אבחון והחלפה של כל הרכיבים המתבלים? -הוריאטור נראה ומרגיש טוב, טופל לפני כשבועיים
מתי הקרב' עבר ניקוי יסודי ותקינותו נבדקה? -לפני פחות מ-8000 עבר ניקוי קרבורטור יסודי מאז לא נתקלתי בתופעות מהסוג, דווקא בגלל זה חשבתי לקשר לתדלוק האחרון ולאיכות ותקינות הדלק
האם בדקת שאין משיכת אוויר בין הקרב' למנוע? -איך בודקים זאת? תוכל להסביר את כוונתך? אני מניח שאתה לא מתכוון לבדיקת לחץ קומפרסיה
האם המנוע אוכל שמן בין טיפולים? -לא אוכל, יש דליפה מאוד מינורית שהבנתי שנפוצה מאוד למנועים אלו מכיוון מכסה אטם שסתומים, אולי מאבד חצי כוס בין הטיפולים (5K קמ).
האם צבעם של השמן ושל נוזל הקירור תקינים? -תקינים, נבדק
האם יש איבוד של נוזל קירור? אם כן - האם הקטנוע מוציא עשן בהתנעת בוקר? -לא אבל ההנעות מאוד קשות, גם לאחר ההנעה לוקח לא מעט זמן להתייצבות, קרטועים עד לכדי דימום.
האם ישנו רעש חריג כלהשוא מהמנוע/תמסורת?-שאלה שקשה לענות עליה, אני תמיד מנסה, חושש שאולי באיזה שהוא מקום התרגלתי לרעש חריג באם היה, לדעתי אין רעש חריג ואני מאוד קשוב למנוע ולאופן פעולתו...
ידידי המון תודה לעזרתך, ראה התייחסותי בבלון הודעתך :-)