תודה על ההתייחסות והתגובה המפורטת!
בהחלט אכוון לכך שאחליף ואטפל בכל דבר שניתן, היות ומדובר בקטנוע ישן שנסע לא מעט אז יש צורך להחליף בו לא מעט חלקים ואני נתקל בתופעות של בעיות כפולות וזה מסרבל מאוד את ההתמודדות עם תקלות.

כיוון שסתומים, מניסיון בפעמים האחרונות שעשיתי כיוון שסתומים הרגשתי שסתם עבדתי קשה כי גיליתי שהם מכוונים ועבדתי קשה בכדי להגיע למצב שאני יכול לכוון אותם.
כמובן שתמיד נכון להגיד שצריך לעשות כיוון אך הייתי רוצה לשער בסבירות גבוהה מתי יצאו מכיוון ולא לפתוח ולכוון משהו שכבר מכוון..
אטימה במניפולד, התשובה היא אין אטימה. אני עדיין מצליח להניע ולסוע אבל קשה יותר. להחליף עולה הרבה, אין הרבה כלים כאלו XEVO קרבורטור...... ומקורי עולה הרבה

קפיצת מתח - הזמנתי סלילים מאיביי כאלו שאמורים לעשות את העבודה (לפי מקט וכו'), אני לא חושב שיש בעיה אמיתית בסלילים מאחר ותפקידים לתת מתח למצבר דרך מיישר ולתת פולס לפלאג ומרגיש שהם דווקא עושים את עבודתם, כל הרעשי תקתוקים מיתר היחידות בקטנוע קצת מוזרות לי, לא הייתי רוצה להתעסק עם הסלילים לפני שאמקד באיך יכול להיות שהסלילים יצרו את הבעיה הזו.
נורה - גם כאן אתה צודק, מצד שני אם נתעלם לרגע מהנורה. עדיין יש לי קפיצות מתח בהנעות וזה מאוד מורגש, גם נדלקת נורת תקלה .

תודה על ההתייחסות המקצועית והרצינית