הבעיה והפתרון הם ברוכבים, הדור שגדל על אופנועי ברזל מת (ממש מת) הבנים שלו וגם הנכדים גדלו עם התעשייה המתפתחת וחוו
את המעבר ממנועים מוזנים עם קרבורטור להזרקה (שנות 2000) והיום הרוכבים שנולדו לתוך ההזרקה גדלו במקביל לשינויים המהירים
בעיצוב בנוחות ובפינוק. מי רוצה שגמדים ירכבו בשבילו על האופנוע? קם דור שלא יודע לרכוב על המגבלות כי אף פעם הוא לא יגיע אליהם
אני מקבל בברכה את זה כי זה בטיחותי, זה מציל חיים אבל לא פותר את הרוכב מלהכיר את הכלי שלו. יש פה דור שלם שרוצה לרכוב על
מזרון אוויר עם קסדות "שקטות" לדבר בטלפון ולקרוא מפה אלקטרונית, שהאופנוע יספר לו מה הבעיה אצלו, והוא הרוכב לא יצטרך לעשות
כלום.

מבחנתי זה דומה ליכולת העתקה כמו בהארי פוטר דמיין להיכן אתה רוצה להגיע והופ אתה שם בלי להפסיד כלום ובלי ליהנות מהדרך.

מי צריך אופנוע אוטומטי למה זה טוב, אני אוהב את מערכת הקוויק שיפטר המצוינת כי זה עוזר לי להיות יותר חד על הכביש אבל ראבק
אוטומט? גדל פה בפרוש דור מפונק ודור אופורטוניסטי שמחליף טלפון כל שנה לא כי הקודם לא טוב אלה כי יצא גאג'ט חדש...

וזה מתבטא בכל צורת הרכיבה הזיווד והעזרים הקשורים לרכיבה וכמי שהיה מספיק זמן על הכביש פה השינוי ניכר, ברוב הדברים הוא
טוב אבל בחלקם ממש לא.

דו"ג חשמלי זה בסדר לאופניים, יש הרבה מאתגריי כושר ששמחים על היכולות החדשות שלהם, וזה נהדר לעיר לים ובסביבה יש לזה שוק
ופוטנציאל אבל מי לעזאזל שאוהב רכיבה ונהנה ממנה מחפש כלי חשמלי ואל תספרו לי על האצה מרשימה וחיסכון לא בשביל זה אני רוכב
על אופנוע.

עכשיו אם הרוכבים יקבלו בהבנה את השרץ הזה ויהיה לו שוק יהיו גם מי שימכרו, אבל אם זה ימות על המדפים ולא יתרומם יחפשו פתרון
אחר אי אפשר למנוע מהאנושות לרכוב על אופנועים.