צריך פה עורך דין שירים את הכפפה.
המפקח עשה מהלך מטומטם שהחריג כל עצמאי גם אם הוא לא שליח.
כמובן שהפול קפצו על ההזדמנות.
שי משהו לעשות עם זה? תביעה ייצוגית? הפגנה? משהו???
בוא נהיה ריאלים.
אני מדבר על שינוי אמיתי מהיסוד ולא קומבינה שיכולה להפוך אותך לעבריין.
בסופו של דבר מי שלא שליח לא צריך לסבול מההחלטה המטופשת הזאת שעשו אי שם לפני שנים רבות באוצר.
אין סיבה שמי שלא שליח יתן הצהרה כלשהי. אמיתית או לא אמיתי ככל שתהיה.
הבעיה שלנו היום זה שכולם כל כך סחוטים מכל ההפגנות והמלחמה שהם בולעים את כל החרא שהמדינה מאכילה אותם.
פעם על קוטג' יצאו פה לרחובות. היום מז*נים אותנו בפנים בלי לנסות אפילו להסתיר את זה ואנחנו שותקים.
די כמה אפשר.
יש פה עורך דין או בעל סמכות כלשהי שיכול להרים איתי את הכפפה ואולי נוכל לעשות פה שינוי??? די כמה אפשר!
אני מסכים, בוא נהיה ריאליים.
המדינה שלנו נמצאת במלחמת הישרדות, ויש דברים יותר אקוטיים להילחם עליהם מאשר הגזל בביטוח החובה - למשל, השמדת האויב כדי שה-7 באוקטובר לעולם לא יחזור על עצמו, ישוב ארץ ישראל (בשומרון, בנגב, בגולן, בגליל - ולא רק בין חדרה לגדרה), פתיחת חסמי הבניה כדי שלדור העתיד כאן תהיה קורת גג, ביטול כל מני "אפליות מתקנות" והכפלת המקומות במגמות רפואה - כדי שלדור העתיד יהיה שירות רפואי, החייאת מערכת החינוך הגוססת... אני יכול להמשיך עוד ועוד.
מה גם, שהמאבקים הקודמים להורדת תעריפי הביטוח לא בדיוק הצליחו - למרות שהגיעו בעיתוי טוב יותר, וזכו להתגייסות מרשימה מצד הציבור.
אני מבין למה את רותח, וגם אני ממש לא מרוצה מהמצב הקיים. עם זאת, אני לא רואה איך מחאה של קבוצה קטנה יכולה לשנות משהו מהותי במכונה המשומנת הזאת, שתפקידה לשמור על רווחי עתק של חברות הביטוח (שהן, ביחד עם הבנקים, הנמלים וכו' - הבעלים האמיתיים של המדינה). ופייר - יש לנו בעיות גדולות יותר.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אם אתה חושב שהבעיות הגדולות האלה הולכות להפתר בזמן הקרוב אז יש לי חדשות לא טובות עבורך.
אז מה שאתה בעצם אומר זה שכל פעם שהולכים להשחיל אותנו, בכל נושא, לא משנה במי הוא פוגע. מראש נרים ידיים.
למה? כי ככה. כי יש לנו בעיות יותר גדולות. ונכון, בגלל כל מה שקרה, כל בעיה אחרת נראית לנו קטנה.
אז יאללה. בוא נוותר ונתן לכולם להכנס בנו.
בביטוח, ביוקר המחיה, במחירי הדיור, בעובדה שלמרות שהמע"מ עלה באחוז אחד, כל הרשתות קפצו על המציאה והעלו מחירים מעבר לאותו אחוז כי אנחנו מספיק מטומטמים כדי לא לשים לב..או להעמיד פנים שאנחנו לא שמים לב.
אבל היי.. יש לנו בעיות יותר גדולות.
אז מה אם מעמד הביניים נמחק וכל מה שישאר בו זה משפחות מתחת לקו העוני או העשירון העליון.
יש לנו בעיות יותר גדולות ואנחנו נחכה שהם ייפתרו. ואז.. אולי אז.. מי שהצליח לשרוד את זה יעיז לדבר בעוז חוצפתו..
תודה אחי. אתה צודק.. איך לא הבנתי את זה קודם.
ואיך אתה מציע לחשב כמה אתה באמת עושה שימוש באופנוע לצרכי עבודה? אם אתה מבלה כל יום פי שתיים או שלוש על הכביש מרוכב שרק נוסע לעבודה וחזרה, וזאת כי אתה בנסיעות ללקוחות, אז בעצם מה ההבדל בינך לבין שליח? ואם אתה לוכד נחשים או מדביר שרק נוסע עם הקטנוע ממקום למקום (ולפעמים גם ממהר כדי להספיק לתפוס את המזיק) וכו...וכו...
הפול לא יכול לרדת לפרטי פרטים של כל בעל מקצוע. זה פשוט יותר מדי ירידה לפרטים לגוף כזה גדול. לכן הוא מחליט שרירותית שאם זה ביטוח עסקי, אתה משלם יותר. זה לא רק בתחום הדו"ג.
כמו שהוא לא יתן לי הנחה על כך שאני רוכב עם מיגון מלא מכף רגל ועד ראש לעומת מי שרוכב עם כפכפים וגופיה.
ואם אתה מצפה שהם יעשו מהלך כלשהו כדי להרוויח פחות כסף,
ובכן, אם יורשה לי לצטט אותך: יש לי חדשות לא טובות עבורך.
תבין אותי נכון...
הייתי שמח עם ביטוח חובה לאופנוע היה עולה כמו ביטוח חובה לרכב (1200-2500 שקלים, כתלות בגיל).
הייתי שמח אפילו אם הוא היה עולה מה שהוא עולה 30% פחות ממה שהוא עולה עכשיו (5 ללא השתתפות, 3.5 עם השתתפות לאופנוע מעל 250).
יודע מה? אפילו הייתי שמח אם המחיר היה נשאר, אבל הביטוח היה מכסה את הרוכב ולא את האופנוע (קרי - זה לא משנה כמה אופנועים יש לך, והאם האופנוע שלך או לא. יש בזה המון היגיון, הרי את לא יכול לרכב בו זמנית על שני אופנועים! ואם כבר שילמת את הביטוח המלא, אז זה לא משנה על מה אתה רוכב).
אבל כמו שאמרת - משחילים אותנו בכל דבר, וזה צפוי - מלחמה היא חתיכת עסק יקר. על פי כמה וכמה, אם מנהלים את המלחמה ללא רצון לנצח ולטהר את השטח, ונותנים לאויב אינסוף הזדמנויות להשתקם ולחדש את הלחימה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
Sm יקר
בתקשורת יש מושג שנקרא עקרון התדר.
גם אם נצליח לייצר איזה שהוא באז תקשורתי הוא יהיה קצר וחלש מדי על רקע האירועים שקיימים כרגע.
לעניות דעתי בשלב הזה צריך לבלוע את הצפרדע ולדחות את המאבק לזמן אחר כי כרגע ישנםתיותר מדי רעשי רקע מסביב ואנחנו פשוט עוד צליל לא משמעותי הסימפוניה
לא מבין מאיפה שילשלתי את כל המטאפורות האלו אבל אני מניח שאתה מבין למה התכוון הכותב.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI