מצאנו היה שווה, הנוף מחלון בחדר והמלון ממוקם בשמורת טבע על שפת אגם מקסים, שף המקום מבשל
ישירות עבורך מתוך מבחר של כמה מנות, במלון היו שישה אורחים וקיבלנו יחס אישי של מלכים. מדהים!
![]()
מצאנו היה שווה, הנוף מחלון בחדר והמלון ממוקם בשמורת טבע על שפת אגם מקסים, שף המקום מבשל
ישירות עבורך מתוך מבחר של כמה מנות, במלון היו שישה אורחים וקיבלנו יחס אישי של מלכים. מדהים!
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
וואו.. מדהים בא לי גם
לצרפת הגענו בתאריך ה-14/7 שזהו לאלה שבדיוק שכחו יום העצמאות הצרפתי...
![]()
שושני - נשמח לעלויות בסוף כל הסיפור
בקשר לתמונות , משום מה כל פעם זה מעלה גם לקבצים מצורפים . אני בד"כ עורך ומוחק אותם ואז זה לא מציג אותם פעמיים (לא ברור באמת למה זה קורה ..) .
עכשיו אתה סתם זורה מלח על הפצעים .. (;האופנוענים באירופה מנופנפים ביד לשלום בכל פעם שהם רואים אותך זה תענוג והתפתח למשחק נחמד.
נערך לאחרונה על ידי zx2r; 04-08-2015 בשעה 09:55.
בבוקר אחרי סיור הבוקר וכשהחניות כבר נפתחו ירדנו לאנדורה שוב, שם גם החלפתי את מגן הברך
שנקרע למגן דיינז בחנות שמתמחה רק במוצרי החברה, במחירים טובים. לא הייתה לי אפשרות
לקנות קסדה למרות שמצאתי שם כמה מציאות נהדרות אבל בעיית המקום הייתה קריטית וגם כפפות
קיץ לטעמי לא נמצאו. בסיום המשכנו לצרפת כשהיעד היא העיר הוורודה טולוז.
![]()
זדי-קח את עצמך לחו"ל ותחווה בעצמך.
שושני-תן גם לג'ינג'ית במת כתיבה.
איך הכל מדוייק,הכבישים בחספוס הנכון,השילוט מכוון לאן שצריך,הסימונים במקום,המלונות לא המוניים וגם ביום העצמאות בצרפת אין מצעדי
טנקים ברחובות.
עולם מושלם,ככה זה מרגיש.
אחרי היכרות ראשונית עם העיר מקלחת הגונה התרעננות במלון ירדנו קצת לנהר המקיף את העיר.
עשרות צעירים כבר חיכו על הגדה של הנהר, ואנחנו עדיין לא הבנו למה....
![]()
אני מרשה לך לקרוא לגרמני חרגול. רק כי אני בפה פעור מהיופי והכיף שלכם שאין לי כל כוונה לעצור את שטף הכתיבה והתמונות בגלל טרוניות שכאלה.
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
...הגענו לעיר מימי הביניים שהוגדרה לאחרונה כעיירה לשימור היסטורי ע"י אונסקו והיינו המומים:
![]()