אין לי ספק,רן,אתה תזכור את הסיבוב הדחוס הזה גם בעוד 15 שנה ואין כמו הדרכים הצדדיות ביערות הירוקים.
אין לי ספק,רן,אתה תזכור את הסיבוב הדחוס הזה גם בעוד 15 שנה ואין כמו הדרכים הצדדיות ביערות הירוקים.
הקטע בכל הסיפור הזה, ואני עוד חייב חוב קטן של כמה ימים, שהטיול לא היה דחוס ולא היה טיול של לסמן וי.
להפך, היה לי זמן לשינוי תכניות ולהגיע למקומות שלא הכרתי קודם ללא תכנון. חלק גדול מהפירנאים הוא בעצם
כביש רכיבה עם נוף מדהים והקצב שלך קובע בעצם מה תראה כמה ואיך.
מסגרת הטיול הבסיסית שתוכננה מראש דאגה למגוון אתרים מעניין ובחירת ביתי המלון בכל יום בסגנון אחר, תרמה
רבות להפתעה של סוף היום, והרבה פעמים מיקום טוב של מלון חסך לנו המון (זמן כסף וכוח) ובזכות זה זכינו לראות
ולחוות דברים רבים. - רן
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הכיוון היום לסרגוסה עם עצירות מעניינות בדרך.
![]()
...קשה לתאר רגשות, מראות וצלילים למי שלא חווה אותם, ויותר קשה לתאר איך ההרגשה לקום לתוך עיר ציורית
של כמה עשרות בתים בלבד נחל זורם ציפורי שיר צמחיה ונשרים מעל הראש, עשיתי לי מנהג קבוע, כיוון שמין המשקמים
קום אני והרצון לשמור על שפיותה של הג'ינג'ית ברמת שליטה, אין טעם לנסות ולהעיר אותה מוקדם מדי ולכן הייתי
קם בכל בוקר ומסייר בקרבת המקום בו ישנו לבד כשעה ויותר חמוש במצלמה כי בשעות אלה לפני שכולם קמים ניתן
לתפוס את התמונות הטובות ביותר.
![]()
השירשור הזה זה לצפות בפורנו - תיאורים ותמונות של אנשים אחרים שנהנים. לנעול!
...סרגוסה עיר מדהימה צעירה ותוססת, המון בליינים ומקומות מרשימים הזמן שם טס ושוב אנחנו בדרך
לכיוון סינגוואזה...עיר ההפתעות.
ספרד מדהימה ומגוונת וככה ממש על הדרך מצאנו שמורת טבע מדהימה עם מפלים נקרות מנהרות
מבצר והמון אטרקציות כמגון מופע ציפורים דורסות.
חדי העין יבחינו בוודאי בשינוי הנוף המהירים בין שטחים חקלאיים לבין עיירות עתיקות, בחלקן תיירותיות מאד
וחלקן מוכרות רק תושבים מסביב ולא פחות יפות ואותנטיות. את האוכל הטוב ביותר אחלנו דווקא במקומות האלה
ובכלל היה קשה לפספס באוכל בספרד אם אתה יודע מה אתה אוהב. הרכיבה בערי ימי הביניים מדהימה ומאתגרת
ולא הצלחתי למצוא מקום בארץ שאפשר להשוות אותה אליה, כך גם ביערות ובשמורות הטבע.
לעת ערב הגענו למלון וזה מה שציפה לנו שם:
![]()
המלון היפיפה הזה עלה לנו כ-60 אירו כולל ארוחת בוקר טעימה, רק בגלל שהוא לא ממוקם בעיר "נחשבת"...
בתמונות הבאות אתם תחליטו אם היה שווה.