...אם יש מקום שמתאים לטיול אופנוע בספרד הרי הם הרי הפירנאים שאוצרים בתוכם אין ספור אפשריות, הרפתקאות
ונופים עוצרי נשימה, טיול בהרים ברכב או ברכבת מצמצמת את החוויה, בעוד האופנוע מאפשר לך גמישות אדירה ונגישות
אין סופית. מחיר השכרת אופנוע ליום כמעט כפול ממחיר השכרת רכב, הוסף על כך הוצאות נלוות של ציוד נוסף, ומתגלה
שהתקציב לטיול מצטמק מאד ככל שאתה נשאר רכוב, מה גם שחלקים גדולים בדרום ספרד ביולי חמים כמו בארץ
ועל מנת לכסות מרחקים מעיר לעיר פשוט חבל לשלם על אופנוע כשברכב הרבה יותר נוח ויש מזגן, וטרם נכנסו לכל העניין
של הכבודה.
בבחינה של המסלולים המוצעים והמלצות טיולים באזור, גילינו חיש קל כי ניתן לחבר לטיול גם את דרום צרפת, המידיט פריניי
ליתר דיוק, שני עיירות משכו אותי מיד, העיר טולוז והעיר המתחרה שלה אלבי, בעזרת גוגל ניתן היה ללמוד על שני ערים אלה
ובזכות פלאי האלקטרוניקה ניתן גם לבצע הזמנות במלונות נבחרים באזור מוגדר בו אנחנו מעדיפים לבלות את הלילה.
לאחר שבחרנו את המסלול ומתוך היכרות עם עצמינו התברר לי שהמינימום ימים שארצה לבלות על גב אוכף אופנוע זר
עומד על שמונה ימים, דבר שעמד נפלא בתקציב והשאיר לי מקום נרחב להמשך הטיול.
כל שנותר הוא לבחור את החיה שתזכה לטייל איתנו. הפור נפל (לא במעט חרדה) על שני סוכנויות המשכירות אופנועים
בברצלונה. שתיהן הומלצו ע"י הרכבים ושתיהן הציעו מגוון אופנועים לבחירה.
לאחר מס' טלפונים לחב' ההשכרה ובדיקת זמינות האופנועים שכרתי מרחוק חרגול גרמני המוכר לחלק מכם כ- bmw g/s 1200 lc
החרגול מגיע עם שלושה ארגזים, שיהוו הבסיס הראשוני לציוד שלנו ותיק גדול נוסף שיחובר עליהם עם רשת מטען.
עכשיו רק נותר לקוות שאצליח להסתדר עם החרגול, כמו שהסתדרתי עם קרובו הרחוק, המפלץ היקר שלי ה-bmw r100rs זצ"ל.