...כשמדברים על מסע ארוך, לסמנטיקה של המילים אין באמת משמעות וכשם שהיופי הוא בעיניי המתבונן, כך גם הדמיון
ומי שרואה בענק הגרמני דברים אחרים פרט לחרגול שיבושם לו. אני מוכן שמישהו ישכנע אותי או ימצא לו כינוי אחר, אולי
באמת כאשר ארכב עליו בפועל ימצא לו שם נוסף.
לאחר שנסגרה המסגרת המשנית של הטיול נשאר רק לבצע את הכוונונים האחרונים, מסגרות זמן, זיהוי אתרים מעניינים
אירועים מיוחדים ומקומות מיוחדים, מצאתי באחד מהכפרים בו נשהה מוזיאון רכב עתיק, וממצאים ארכאולוגיים מעניינם.
נפתחה רשימה של ציוד שנדרש לטיול כזה, מצד אחד זמן השהייה עומד על 21 יום, מצד שני כמות הציוד מוגבלת לשלוש
מזוודות אופנוע ותיק נוסף שיקשר על הסבל. הרשימה גדלה מיום ליום שבכל פעם נזכרים בעוד פריטים שנדרשים.
אומרים שכל הנחלים זורמים לים וכל הדרכים מובילות לרומא, אבל כיוון שהפעם אני מתמקד בספרד התחלתי לבדוק את המסלול
תוך בחירת כבישים מעניינים יותר מכבישים מהירים, למרות שיהיו מקומות בהם לזמן הנהיגה יהיה משמעות ושם ננצל את
האוטוסטרדה.
השלב הבא שמתוכנן הוא הכרה מוקדמת של האופנוע הנבחר, להזכרתכם בכלי שלא נפוץ בארץ bmw g/s 1200 קירור מים
ואני עדיין חושב איך אני מוצא אחד כזה. אולי לארגן רכיבת מבחן של היבואן.
הזמן הולך ואוזל ועדיין לא ממש מסתדר עם ה-gps והזנת הנתונים עדכון המפות, הסלולרי ושאר העזרים הטכנולוגים, אבל יהיה
בסדר...