עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 49

אשכול: דעות על "הזעקה האחרונה" במקום ביטוח מקיף בבקשה

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    שניר, אתה לא מקבל טלפונים כי המערכת (והאנשים בה) לומדת את דפוסי הפעולה שלך ויודעת להבדיל בין אזעקת שווא לאמת. דוגמה לאזעקת שווא למשל- הופעל גלאי זעזועים בכלי שלך אבל הוא לא זז ממקומו. מן הסתם לא מדובר בגניבה ולא יצרו איתך קשר (לעומת זאת האפליקציה תצפצף להודיע לך).
    דוגמה הפוכה - אם הופעל גלאי זעזועים והכלי ומתחיל לנוע בלי שהסוויץ' פתוח משהו מן הסתם לא כשורה, הם רואים את זה ויצרו איתך קשר.
    אני יכול לספר לך על מקרה שבו התקרבתי לאיזור קריית גת באמצע היום (אני מהמרכז ולא יוצא לי כמעט לטייל שם) והטלפון לא הפסיק לצלצל עד שעניתי (4 שיחות רצופות). המוקדן שלהם דרש פרטים לוודא שזה באמת אני ואני על האופנוע לא כי האופנוע התריע על משהו- הוא פשוט ראה שיצא לי להניע אותו כמה פעמים בתוך כמה דקות ובאיזור שהאופנוע לא נמצא בו בדרך כלל אז רצה לוודא שזה אני.
    כמוך, גם אני לא משתין מהמקפצה וזורק את האופנוע באמצע הרחוב בלי מנעולים ובלי כיסוי. גם אני נועל את האופנוע (עם 2 מנעולים) והוא עם כיסוי תמיד גם לעצירה של חצי שעה, אבל אני בהחלט רגוע.
    הכלי שלי תמיד פועל גלאי הזעזועים שאני מוריד אותו מהג'ק אמצע וברוב הפעמים הוא לא מונע כי אני דוחף אותו מחוץ לביניין כמובן בלי שהסוויץ פועל וזה קורה כל יום בשעות אקראיות
    ככה שספק אם יש פה דפוס כל שהו וכנ"ל לגביי הלילה רק שמשעה 11 12 הם מתקשרים עד אז אין שום דבר.

ויש לי בעייה אם הרגוע כי גם אם יחזירו לי אותו ואני אצתרך לתקן פלסטיקה זה מכתש בכיס וזה באסה עדיף שכבר לא יצליחו להחזיר לי אותו. ורוב הסיכויים שפלסטיקה תשבר שהוא מועמס לרכב כזה או אחר עם עוד כלים אחרים.

הסיבה שבחרתי בהם היא כי המקיף פשוט כבד לי מדי. מאוד רציתי מקיף פשוט לטווח ארוך הזעקה האחרונה יותר זולה בעוד שהביטוח כמעט לא יורד מערכו משנה לשנה. בזעקה הקנס הוא רק בהרכבה הראשונית
    נערך לאחרונה על ידי snirw; 17-06-2015 בשעה 14:50.

Junior Member
    לי נגנב האופנוע כשהוא היה מכוסה במערכת של הזעקה האחרונה.
    לאחר שלושה שבועות קיבלתי אותו חזרה.
    נזק האופנוע מהגניבה:
    1. הוסרו: משקף גבוה, ארגז וסבל.
    2. נזקים: שפשופים ושברים בפלסטיקה.
    ארגז וסבל נקנו בארץ, פלסטיקה הוזמנה מחול
    סך הנזקים 6,000 שקל
    מחירון האופנוע ללא תוספות: 41,000

אצלי יצא משתלם ואין ספק שחסך לי כסף רב

בגניבה הסירו לי את מערכת האזעקה ועקב כל ההוצאות לא התקנתי מיד. לאחר חודש נגנב לי הכלי בשנית ובמזל חזר אלי עקב זה שהרכב גניבה נתקע על כביש 1.
    מיד חזרתי אל משרדי הזעקה האחרונה כדי להתקין מערכת חדשה.

כבר אפשר להבין שאני מרוצה מהשירות וממליץ בחום, מעבר לצד הכלכלי השירות נותן גם שקט נפשי.
    למשל בלילה אני לא צריך לקום לראות עם האופנוע עוד ישנו אלא נכנס מהמיטה לאפלקציה ורואה את מיקומו.

דבר נוסף שלשמחתי טרם בדקתי, במקרה שהאופנוע מונע ונמצא במצב שוכב (תאונה) המערכת מזעיקה אמבולנס.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי sweet bamba צפיה בהודעה
    1. "צריך לדעת ולהבין שזה לא מקיף אז אל תעשה תאונות עצמיות".
    ברור, כי מי שיש לו מקיף בד"כ זורם על לנסות איזה תאונה עצמית אחת לכמה זמן. סתם כי אפשר.

2. "מעבר לזה - פשוט תענוג צרוף להשאיר את האופנוע בלי נעילות בכלל ובלי פחד. אפילו מנעול דיסק לא שמתי עליו בשנה וחצי האלה".
    אפשר, אבל רצוי לפחות לנסות להקשות עליהם קצת, לא? האופנוע עדיין עלול לחזור בלי כמה חתיכות.

3. "כשאתה מוכר את האופנוע אתה פשוט עושה העברת בעלות על האזעקה ב5 דקות (טלפון ופקס וללא שום תשלום) ואתה מקבל את רוב מה ששילמת עליה בחזרה.
    ככה שאם לא תרסק את האופנוע, המקיף גנבות הזה כמעט בחינם."

אין לי מושג על מה אתה מדבר. יש לך עלות ראשונית של התקנה. סדר גודל של 1400-4000 ש"ח בערך, תלוי בשווי האופנוע. אח"כ עוד 720 ש"ח בשנה על העלות החודשית.
    בוא *נגיד שקיבלת חזרה את הערך שלה במכירה, זה עדיין ערך חלקי ולא מלא. אם לא, אתה צריך לשלם על הפירוק וההתקנה עוד כמה זוזים.

4. כאמור, לקוח בעצמי וסה"כ מרוצה בינתיים. מקווה שלעולם לא אצטרך את השירות שלהם.
    1. ברור.
    2. אני לא פחדתי ממש כי התקשרו אליי כשנגעו באופנוע. אני חושב שצריך לדעת ליהנות קצת ממה שיש ולא לסבול בכוח
    3. אתה לא צריך לשלם פירוק והתקנה כי אתה מוכר את זה עם האופנוע. ואם אתה מתמקח טוב אתה יכול למכור את זה במחיר המלא שקיבלת את זה. את העלות החודשית אתה באמת לא מחזיר. אבל העלות הבאמת כבדה זה הסכום הראשוני...

אגב, משהו שהטריד אותי בזמנו הוא שאף פעם לא שלחו לי אמבולנס או התקשרו כשעשיתי תאונה, אז לא יודע כמה השירות הזה שווה.
    יכול להיות שהוא מבוסס על זה שהאופנוע נשאר שוכב כמה זמן עם סווי'ץ פתוח (מה שלא קרה אצלי כי הרמתי אותו די מהר) אבל אני אשמח לשמוע על מישהו שכן שלחו לו אמבולנס או התקשרו כשהוא עשה תאונה.

Member הסמל האישי של רונן
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    אגב, משהו שהטריד אותי בזמנו הוא שאף פעם לא שלחו לי אמבולנס או התקשרו כשעשיתי תאונה, אז לא יודע כמה השירות הזה שווה.
    יכול להיות שהוא מבוסס על זה שהאופנוע נשאר שוכב כמה זמן עם סווי'ץ פתוח (מה שלא קרה אצלי כי הרמתי אותו די מהר) אבל אני אשמח לשמוע על מישהו שכן שלחו לו אמבולנס או התקשרו כשהוא עשה תאונה.
    לפי הבנתי, שירות הזמנת האמבולנס אינו כלול בחבילה הבסיסית אלא בתוספת תשלום.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    1. ברור.
    2. אני לא פחדתי ממש כי התקשרו אליי כשנגעו באופנוע. אני חושב שצריך לדעת ליהנות קצת ממה שיש ולא לסבול בכוח
    3. אתה לא צריך לשלם פירוק והתקנה כי אתה מוכר את זה עם האופנוע. ואם אתה מתמקח טוב אתה יכול למכור את זה במחיר המלא שקיבלת את זה. את העלות החודשית אתה באמת לא מחזיר. אבל העלות הבאמת כבדה זה הסכום הראשוני...

השירות עם האמבולנס, זה בתוספת של 10 שקל חודשי. בדוק אם אתה מנוי

Member
    https://m.youtube.com/watch?v=wBd2WTBWL5c כתבה על ה״זעקה האחרונה״ וראיון עם בעל החברה

Banned
    שאלה,

יש לי ביטוח מקיף מלא, אבל מצד שני אני לא רוצה פיצוי כספי, אלא מעדיף לקבל את הכלי שלי בחזרה (מה שהזעקה האחרונה מספקים),

מה קורה במצב שבו יש לי גם ביטוח מקיף וגם הזעקה האחרונה ונגנב הכלי?

אשמח לתשובה

Member
    אז אתה ממש עשיר ותקנה כלי חדש

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי snirw צפיה בהודעה
    אז אתה ממש עשיר ותקנה כלי חדש
    עשיר אני לא, אבל כשיש לך אופנוע יקר אתה רוצה לישון בשקט. והשאלה עדיין עומדת... מה קורה במצב בו יש ביטוח מקיף והזעקה האחרונה?

(ואם אפשר, תגובה רצינית ולא השערות דביליות בלי ביסוס או הערות אינפנטיליות כמו הפוסט לעיל.)

Member
    הזעקה האחרונה לא מוכרים ביטוח לכן אחד לא תלוי בשני במקרה כזה יתכן פיצוי כפול אם זה מה שאתה שואל(במידה ולא הוחזר האופנוע).

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    לדעתי אתה טועה, השאלה הזו עלתה לא מזמן בפורום הישן ומישהו פירט למה זה לא אפשרי.
    בגדול במקרה של גניבה ופיצוי הזכויות על הכלי (הבעלות עליו) גם אם לא נמצא עוברות ממך לבעלות הגוף המפצה בתמורה לפיצוי כמוסכם.
    מאחר ויש רק כלי אחד, תוכל לקבל רק פיצוי אחד.

Member
    האפיק שבו הזעקה משלמת בגלל גניבה הוא לא ביטוחי המוצר שהיא מוכרת הוא לא ביטוח התשלום מחברת הביטוח לא קשור אליה.
    זה לא כמו אדם עם שני ביטוחים שיכול לקבל פיצוי רק מפוליסה אחת על מקרה נתון בגלל שהזעקה לא מוגדרת ביטוח.
    בזעקה לא אכפת להם אם יש לך מקיף ובחברת הביטוח לא ישאלו עם קיבלת פיצוי מחברת השמירה שיש לך מנוי אצלם.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    האפיק שבו הזעקה משלמת בגלל גניבה הוא לא ביטוחי המוצר שהיא מוכרת הוא לא ביטוח התשלום מחברת הביטוח לא קשור אליה.
    זה לא כמו אדם עם שני ביטוחים שיכול לקבל פיצוי רק מפוליסה אחת על מקרה נתון בגלל שהזעקה לא מוגדרת ביטוח.
    בזעקה לא אכפת להם אם יש לך מקיף ובחברת הביטוח לא ישאלו עם קיבלת פיצוי מחברת השמירה שיש לך מנוי אצלם.
    נשמע הגיוני, תודה

Junior Member
    איפה מתקינים אזעקה האחרונה באיזור רמת גן תל אביב ? בטח דרום תל אביב באיזור האופנועים

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    דרום תל אביב אבל עושים גם התקנות בבית.
    תריץ את השם שלהם בגוגל ותרים להם טלפון לגביי זה.