אהלן, קודם כל תודה מראש למי שמקדיש מזמנו לענות...
כבר כמה פעמים עשיתי ביטוח חובה בפול, בכל פעם עשיתי לחודש אחד אבל זה היה מאוד יקר, ואני לא יכול לשלם מכה אחת את הסכום של שנה שלמה.
כמה שאלות -
1. אין כרטיס אשראי, יש חברת ביטוח כלשהי שאפשר לעשות ביטוח חובה לאופנוע לשנה שלמה ולפרוס את זה ל 12 תשלומים, בהוראת קבע בבנק?
2. שמעתי על מסלול יותר זול עם השתתפות עצמית, מישהו יכול לתת לי פרטים על זה ואם זה כדאי?
3. שמעתי ששוטרים לא בודקים ביטוח בבדיקת רישיונות, זה נכון? יש עדיין סיכוי שיבדקו ביטוח חובה אם עצר אותי?
4. במידה ובדק, ואין לי ביטוח חובה, הוא יכול לעצור אותי ובית משפט וכאלה?
5. אם החלפתי אופנוע במהלך ביטוח חובה לשנה שלמה, תהיה אפשרות להעביר את הביטוח מאופנוע לאופנוע?
6. אם כן, כמה זה עולה להעביר?
7. אבדה לי התעודת ביטוח ששילמתי, ייתנו לי תעודה נוספת עם כל החותמות דואר וכאלה?
8. כנ"ל אם אבד לי הרישיון נהיגה, רישיון רכב, מפתחות...?
9. אם דרסתי מישהו והיה לי ביטוח אני לא אצטרך לשלם לו כלום מהכיס שלי?
10. קטנוע שעשה 53 אלף ק"מ זה נחשב הרבה? כמה יש לו לחיות?
11. מה סכום פיצוי שאוכל לקבל אם תבעתי ביטוח על נפילה מהקטנוע עם שפשופים או נקע ברגל?
אני לא חדש בתחום ממש, פשוט עד עכשיו עשיתי ביטוח לחודש כל פעם וגיליתי שכנראה יצאתי קצת פראייר...
תודה רבה חברים
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תודה רבה אחי, מעריך את הזמן שהקדשת.
תאמת אני מבין שזה יקר, ורק הרישיון עלה לי יותר מהאופנוע חח. אבל זה שווה את הכסף, אני פשוט מתכוון שאם יש מסלול ביטוח זול יותר אז אולי זה יותר משתלם, כלומר אם עושים לשנה זה יוצא יותר זול מאשר לחודש, אתה מבין?
השאלה היא אם בכלל יש דבר כזה ביטוח חובה לשנה בהוראת קבע בבנק עם 12 תשלומים, ללא מסגרת אשראי?
שמע, הוא עשה 53 אלף אבל ממה ששמעתי הוא טופל טוב, המנוע תקין לא עושה רעשים מוזרים או נחלש, אין נזילות, תקלות וכו. השאלה היא אם כשמנוע הולך או מת אז זה קורה ביום בהיר אחד ככה פתאום במפתיע או שיש סימנים לפני כן?
אה כן, ואיך הם נותנים לי את התעודת ביטוח מחדש אם היא אבדה לי, עם כל החותמות בנק? הרי זה מגיע ללא חותמות בנק אם הם עושים לי אחד חדש. רשום במחשב שלהם ששילמתי?
תודה רבה סליחה אם השאלות לא לעניין ממש, אשמח גם לעוד דעות \ עצות מאחרים...
אם הוא אחיך, דבר איתו בבית.
קרא בבקשה את חוקי הפורום - חח זו לא מילה.
זה יעזור לך להתנהל כאן ולשמור על עברית איכותית.
אחי זו לא מילה גסה, זו בהחלט מילה שאפשר להשתמש בה בשיחה.
בפורום כתוב אין לה מקום בכל הודעה, זה לא וואטסאפ.
אתה יכול לקרוא למישהו אחי, כשאתה רואה אותו, אבל לדוגמה...
לשוטר היית קורא אחי? לפרופסור באוניברסיטה? להומלס על ספסל?
כאן בפורום זה לא סחבקיה בכיתה המקדמת,
למרות שיש כאן המון אפשרויות להכיר רוכבים ולהסתחבק איתם, פנים אל מול פנים.
אוראל אני מציע לך לשעות ביטוח חובה עם השתתפות עצמית. לדעתי זאת אופציה מעולה וזולה יותר.
הרעיון הוא שבמידה ואתה מעורב בתאונה 20 אלף השקלים הראשונים מקוזזים מסכום הפיצויים, אז אל תבנה לתבוע אם החלקת ושפשפת את הידיים.
אבל במידה ועשית תאונה רצינית לדעתי זה באמת לא קריטי.
לגבי תשלומים לא בכ"א זה בעייתי, גם אם תמצא סוכנות שמסכימה לעשות את זה תצטרך להוסיף ביטוח צד ג' בנוסף.
אפשרות אחרת היא לקחת הלוואה קטנה מהבנק על סכום הביטוח ב 12 תשלומים ואז תוכל לשלם את הכל במזומן.
כותרת?
אני הולך לחופשה ובקושי ייצא לי לנסוע, מרגיש קצת חבל על הכסף כשאני לא אסע, לא ידעתי שזה הולך להיות ככה קיבלתי את הבשורה רק היום...
בעקרון אם לא מדובר על מכירה או גניבה (לשניהם נדרש תעוד) יהיה עליך לשלם קנס על הביטול.
עליך להגיע/להודיע למשרדי ה'פול' ברח' קויפמן בת"א.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
יש אפשרות "להקפיא" את הביטוח.
אתמול (שבת) לא היה לך כסף,
היום בחמישה לשבע, אתה כבר רוצה לבטל,
מה נסגר?
דרך אגב, אני לא מבין מה הבעיה עם התשלום. גם לכל סוכן והוא יעשה לך את הביטוח ויכול לגבות ממך בצ'קים. או שאתה יכול לעשות לו העברה כל חודש. זה לא אמורה להיות בעיה.
אף סוכן ביטוח לא נותן תשלומים לביטוח חובה - אלא אם אתה עושה אצלו בנוסף ביטוח צד ג' או מקיף.