עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 49 מ 49

אשכול: דעות על "הזעקה האחרונה" במקום ביטוח מקיף בבקשה

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי mitsu צפיה בהודעה
    משהו במתמטיקה שלך לא מסתדר לי.

2000 ש"ח בשנה על מקיף נגד גניבה, עם פיצוי של 90% במקרה והכלי נגנב (אגב, ביטוח מקיף נגד גניבה כולל ברוב המקרים גם נזקי שריפה, גם זה שווה משהו).

מצד שני, הלכת לזעקה האחרונה כי לטענתך קיבלת מהם מחיר טוב יותר. כלומר, לדבריך אתה משלם פחות מהסכום שהמקיף היה עולה לך? אם כן, זה אחלה מחיר. אבל אם המחיר דומה, או אפילו קרוב, קשה להבין איך אתה עושה את החשבון כשבכל מקרה הפיצוי שתקבל זהה (אף אחד לא מתייחס לערך הרגשי או לערך שאתה חושב שהכלי שלך שווה, אלא למחיר ה"מחירון" הרשמי, ולפי זה גם הפיצויים).
    תראה, המחיר של הזעקה היה נמוך ב25% ממחיר המקיף אבל כמו שכתבתי מדובר בכמה מאות וזה לא מה שהפיל את הפור, כי בזעקה יש לך להוסיף עוד מנוי חודשי כל חודש ובמקיף לא, פשוט הפתיע אותי מאחר ובדקתי מחיר של מקיף קודם.
    אני אישית הלכתי על הזעקה האחרונה כי כמו שאמרתי אני רוצה את הכלי חזרה ולא את ה90% מחירון בדיחה שלו, ואחרי שתקופה ארוכה אני רואה מהם קבלות חד משמעיות על כלים שחוזרים (כולל כלי של חבר קרוב מאוד שכבר היה בידיים שלהם תוך חצי שעה (!!!) מרגע שנגנב באמצע הלילה) אלו הדברים שבגללם בחרתי בזעקה האחרונה. מאחר ומדובר בחברה פרטית וצנועה שמתקתקת עבודה והיא מתחייבת מולי בחוזה לפיצוי כספי זהה לביטוח מקיף במקרה והכלי לא הושב, הוא מבחינתי הצהרת כוונות שלהם וביטחון ביכולת שלהם להשיב לי את הכלי, וכמו שאמרתי - הקבלות שהם מציגים לא ניתנות לעירעור, כולל מקרה שהייתי עד לו ממקור ראשון ולכל התהליך עבודה שלהם בו.

לסיכום דעתי האישית שוב- כלכלית מי שמוכן לוותר על הכלי במקרה של גניבה, מקיף ככל הנראה יהיה האופציה הקלה לקבל כסף ולהתקדם הלאה ועד לא מזמן זו היתה הבחירה העיקרית מאחר ולא היו אופציות נוספות בשוק. מצד שני, מי שהאופנוע הספציפי חשוב לו ורוצה לקבל אותו חזרה במקרה ונגנב, לדעתי כדאי שילך על אופציה כמו הזעקה האחרונה וכמו שאמרתי זו הסיבה שבחרתי בהם. לי אישית ההבדל הכספי היה שולי אבל התמורה איתם מבחינתי (שומר ראש לאופנוע) שווה הרבה יותר. למישהו אחר יכול מאוד להיות שהתמורה עם מקיף תהיה יותר כלכלית/ מוצדקת/ נכונה והוא לא יטעה כי כל מקרה ואדם לגופו.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 27-06-2015 בשעה 12:42.

Member

כיצד למגן טי מקס

שלום חברים רכשתי טי מקס שנת 2012 החלום התגשם.............
    ורציתי לדעת איך למגן אותו בצורה אחי טובה ולישון בשקט בלילה וגם בצהריים
    לצערי חברות הביטוח לא מאפשרות לבטח מקיף את הכלי האופציה הנוספת זה למגן אותו על ידי מערכת אזעקה האחרונה השמח לקבל מימכם הצעות לגבי מיגון הכלי
    האם הוא גניב מאוד וקל מאוד לגנוב אותו? מה ניתן לעשות
    בתודה

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    קח הצעת מחיר מהזעקה האחרונה למערכת היקרה והמלאה שכוללת מוקד 24/7 על הכלי ופיצוי של 90% ממחירון במידה ולא הושב הכלי.
    לגביי מקיף ממה שנאמר לי באודי דגן יבטחו לך במקיף כל אופנוע ללא הבדל דת גזע ומין, תרים אליהם צלצול.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    קח הצעת מחיר מהזעקה האחרונה למערכת היקרה והמלאה שכוללת מוקד 24/7 על הכלי ופיצוי של 90% ממחירון במידה ולא הושב הכלי.
    לגביי מקיף ממה שנאמר לי באודי דגן יבטחו לך במקיף כל אופנוע ללא הבדל דת גזע ומין, תרים אליהם צלצול.
    אודי דגן לא מבטחים מקיף כל אופנוע...