ציטוט נכתב במקור על ידי moshmosh צפיה בהודעה
אסף זומר, אני חושב שאתה טועה ומטעה, ויסטרום הוא אופנוע משעמם?!!!

אני לא לא מכיר אופנועי על אחרים כי לא ניסיתי, אך סביר להניח שאופנועים יוקרתיים שמוגדרים כפירמיום יהיו מעניינים יותר כמו דוקאטי , ק.ט.מ, אגוסטה, אפריליה וכו...

אך זה עדיין לא אומר שהוי סטרום הוא אופנוע משעמם, קראתה מבחני ויסטרום בכלל?, אני לא זוכר שקראתי מבחן גם בחו"ל שלא משבח את האופנוע הזה, אפילו לא אחד.

איך ריבונו של עולם קבעתה שהוא משעמם?!!

ציטוט נכתב במקור על ידי moshmosh צפיה בהודעה
אם אתה בוחן רכבים, ונסעתה באינסוף אקזוטיות, כמו פרארי, פאגאני, מקלארין, וכו...

לא אומר שפורשה 911 או bmw m3 יוגדרו אצלו כרכבים משעממים.

אני חושב שהוא קצת הגזים בניסוח.

אם היה אומר שיש הרבה אופנועי פרימיום, שהרבה יותר איכותיים ומהנים מהוי סטרום כמו xyz, אך עולים הרבה יותר מן הסתם, היה מקובל, או כל ניסוח אחר כמו בנסיעות כאלה את תמצא את הסטרום די מהר וכו.. , אך להגדיר שהוא משעמם לדעתי קצת מגחך.
לגבי איך קבעתי זה פשוט - רכבתי עליו.
תראה, אם לא רכבת מימיך על אף אופנוע, או שאתה עולה מקטנוע/אופנוע קטן - הויסטרום יכול להיות בהחלט חזק ולייצר ריגושים של אופנוע גדול.
עם זאת, בעולם של אופנועים גדולים, מדובר באופנוע בנפח בינוני, לא חזק במיוחד וכן כבד למדי. שוב, שים לב שלא אמרתי שהוא אופנוע רע, להיפך - אופנוע מצוין, פשוט לא אופנוע מרגש ואפילו מעט משעמם. מנוע לא חזק, משקל מכובד, שלדה שמכוילת על הצד הרגוע - מצ'עמם.

אני חושב שאתה קצת נסחף כשאתה משווה את הויסטרום החביב לב.מ.וו m3 או פורשה כלשהי... בדיוק כמו ש-z1000 או cb1000r הם לא בדיוק פגאני זונדה או מקלארן p1.

ואם אתה רוצה דוגמה בשליפה, אז הנה: קח ויסטרום 650 מחד וק.ט.מ אדוונצ'ר 990 מאידך. שניהם כביכול מנגנים את מנגינת הדו"ש הגדול. שניהם מנועי וי-טווין. עכשיו תניע אותם, תעשה סיבוב ותחזור לספר על התרשמותך אין קשר אגב ליצרן, אין שום דבר אקזוטי בק.ט.מ אדוונצ'ר 990 ויש לא מעט דגמים מרגשים שיצאו מהמפעל של סוזוקי לאורך השנים.

ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
לך תחזיק אפריליה ככלי למרחקים בישראל....
תסביר בבקשה...

ציטוט נכתב במקור על ידי milk-inc צפיה בהודעה
תעיף את ה-r

gsxs לא gsxr

הביקורות מציינות שהוא ממש נוח.
הבעיה היא המחיר שלו וחוסר ההיצע ביד 2 (הדגם אפילו לא קיים במאגר של יד 2, כי למיטב הבנתי הדגם הזה רק הגיע לארץ לא מזמן)
בדיוק מהסיבות האלה - חדש מדי בארץ כדי שיהיה שוק יד 2 (לא יודע כמה, אם בכלל, נמכרו).
אם בתקציבך - אין סיבה שלא לשקול אותו.